κουτάλι τύπου τροφίμων στεγάζει ήλιο

Τέχνη φαγητού από μπολ φρούτων και λαχανικών

Δεν παίζετε με το φαγητό. Όλοι το έχουμε ακούσει πολλές φορές ως παιδιά. Αλλά δεν ενθουσιαστήκατε όταν η μητέρα σας δημιούργησε αστεία πουρέ ζώα, μικρές βάρκες ή καναπεδάκια στο πιάτο σας με την ελπίδα να αυξήσετε το ενδιαφέρον σας για φαγητό; Ακριβώς αυτό το παιχνιδιάρικο αποτέλεσμα εκμεταλλεύονται πολλοί καλλιτέχνες, για τους οποίους το φαγητό είναι υλικό για την παραγωγή των μικρών έργων τέχνης τους.

Αλλά η κύρια ιδέα πίσω από αυτό είναι σημαντική. Δεν πρόκειται για παιχνίδι με το φαγητό, αλλά για κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα. Συχνά αντιμετωπίζονται σημαντικά ζητήματα ζωής, όπως η αντιμετώπιση μεγάλου αριθμού ζώων ή η άδικη διανομή τροφίμων παγκοσμίως.

Ένας χαριτωμένος χαμαιλέοντας φτιαγμένος από μπολ φρούτων και λαχανικών

χαμαιλέοντας κουταλιού τύπου φαγητού

Μερικές φορές, φυσικά, πρόκειται μόνο για την ίδια την τέχνη. Αυτό συμβαίνει επίσης με τη νεαρή Ρουμάνα αρχιτέκτονα Ioana Vanc, η οποία δημιουργεί τα έργα τέχνης της από διάφορα αντικείμενα της καθημερινότητας. Έτσι μια μέρα ήρθε στο Food Art. Χρησιμοποιεί μικρά υπολείμματα τροφίμων όπως μπολ φρούτων και λαχανικών καθώς και πολύ ευαίσθητα κομμάτια φαγητού. Αυτό δημιουργεί συναρπαστικά έργα τέχνης που δημιουργεί ο καλλιτέχνης σε ένα μεγάλο κουτάλι. Η μικρή περιοχή είναι μια ακόμη μεγαλύτερη πρόκληση στη δουλειά σας.

Κέρμιτ ο βάτραχος

τέχνη τροφίμων κουτάλι kermit βάτραχος

 Όπως μπορείτε να δείτε μόνοι σας εδώ, η συλλογή Food Art της αποτελείται από διαφορετικά ζώα, χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων, λουλούδια και πολλά άλλα αντικείμενα. Χρησιμοποιώντας κυρίως μόνο μπολ, η καλλιτέχνης δεν σπαταλάει κανένα φαγητό και η τέχνη της είναι πολύ βιώσιμη και κοινωνικά σωστή με αυτόν τον τρόπο. Με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια, δημιουργούνται το ένα μετά το άλλο όμορφα μοτίβα, τα οποία φυσικά υπάρχουν μόνο για μικρό χρονικό διάστημα. Ωστόσο, όπως ήδη γνωρίζουμε, η ομορφιά είναι εφήμερη και ως εκ τούτου επιδιώκεται και όμως είναι αιώνια στη φαντασία και τα όνειρά μας.

Ελέγξτε όλα τα ευφάνταστα κατορθώματα της Ioana και απολαύστε οπτικά αυτές τις φανταστικές ιδέες τέχνης φαγητού!

 Μπάτμαν

κουτάλι τύπου μπάτμαν

Φιλιγκράν λουλούδια ραπανάκι

λουλούδια κουταλιού τύπου τροφής

Ακρίδα αγγούρι

κουτάλι τρόφιμα κουτάλι πράσινο

Περήφανος Ινδός αρχηγός

Τύπος τροφίμων κουτάλι Ινδοί

Το fashion icon Karl Lagerfeld

κουτάλι τέχνης τροφίμων karl lagerfeld

Ένα πουλί ακτινίδιο φιαγμένο από ακτινίδιο

είδος τροφής κουτάλι ακτινίδιο πουλί

Ένα ερωτευμένο ζευγάρι στο ηλιοβασίλεμα

τρώτε γερανούς κουταλιού τέχνης

Ο δημοφιλής Mr. Bean

κουτάλι τύπου φαγητού mister bean

Panda και μπαμπού

τρώτε τέχνη κουτάλι panda μπαμπού

Αστεία πιγκουίνοι

πιγκουίνοι κουταλιών τύπου τροφής

Γραφική σκηνή σαφάρι

φάτε τέχνη κουτάλι σαφάρι ελέφαντας

Ένα σιωπηλό κοπάδι ζέβρας στη σαβάνα

κουτάλι τύπου τροφής ζέβρες αφρική

Ζωηρόχρωμο ζευγάρι παπαγάλων

κουτάλι τύπου φαγητού δύο παπαγάλοι