σμάλτο κοσμήματα τρία δαχτυλίδια μια φιγούρα ελαφιού

Αγαπήστε τα κοσμήματα από σμάλτο?

Έχετε δει ή ακόμα και φορέσει κοσμήματα από σμάλτο; Or ίσως αναρωτιέστε τι σχέση έχει αυτό το υλικό με τα κοσμήματα; Θα το δείξουμε για εσάς χρησιμοποιώντας το παράδειγμα αυτών των υπέροχων δαχτυλιδιών. Πρόκειται για μια έξυπνη ιδέα κοσμημάτων στο Etsy. Ο καλλιτέχνης merryme από την Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης έχει στο ηλεκτρονικό του κατάστημα Ντέιντυμε αυτά τα χαριτωμένα δαχτυλίδια τριών τεμαχίων με φιγούρες ζώων που εκτίθενται.

Με την αριστουργηματική χειροτεχνία του δείχνει την αγάπη του για τη λεπτομέρεια και ξυπνά τις παιδικές αναμνήσεις που έχουν ξεχαστεί εδώ και καιρό.

Σμάλτο δαχτυλίδια με χαριτωμένες φιγούρες ζώων

σμάλτο κοσμήματα τριών τεμαχίων σκίουρος

Τρία μέρη φιλιγκράν αποτελούν ένα χαριτωμένο σκίουρο

σμάλτο κόσμημα δαχτυλίδι σκίουρος βελανίδι

Τι είναι όμως το σμάλτο ούτως ή άλλως;?

Με απλά λόγια, το σμάλτο είναι μια μάζα γυαλιού. Αποτελείται από χαλαζιακή άμμο, μαγειρική σόδα και λάιμ. Κατά τη σμάλτωση, η μάζα λιώνει σε μεταλλικές επιφάνειες όπως χρυσό, ασήμι, χαλκό ή μπρούτζο. Χρησιμοποιώντας ροές μπορείτε να ελέγχετε τη θερμοκρασία τήξης και τα οξείδια μετάλλων εξασφαλίζουν τον προσδιορισμό του χρώματος, της διαφάνειας και της γυαλάδας.

Το σμάλτο είναι μια πολύ παλιά τεχνική κοσμήματος. Το σμάλτο βρέθηκε ως προσφορά σε τάφους που χτίστηκαν πριν από 3500 χρόνια. Αυτό το υλικό ήταν ήδη γνωστό και πολύ δημοφιλές στους Αιγυπτίους και τους Μυκηναίους, καθώς παράγει συγκεκριμένο βάθος και φωτεινότητα.

Οι κουκουβάγιες αντιπροσωπεύουν τη σοφία και τον μυστικισμό

σμάλτο κοσμήματα κουκουβάγια τριών δαχτυλιδιών

Αριστοτεχνικά κατασκευασμένα μέρη

σμάλτο κόσμημα μοτίβο κουκουβάγιας τριών δαχτυλιδιών

Με κοσμήματα σμάλτου, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι είναι χωρίς μόλυβδο. Διαφορετικά, μπορείτε να αισθανθείτε άβολο ερεθισμό με το ευαίσθητο δέρμα. Στο Διαδίκτυο και σε εξειδικευμένα καταστήματα θα βρείτε μια πολύπλευρη ποικιλία κοσμημάτων με σμάλτο. Είτε ψάχνετε για κολιέ, δαχτυλίδι, κομψά σκουλαρίκια ή βραχιόλια, σίγουρα θα το βρείτε. Μπορείτε φυσικά να συνδυάσετε ολόκληρα σετ κοσμημάτων για τον εαυτό σας και να τα φορέσετε σε διαφορετικές περιστάσεις και με οποιοδήποτε ρούχο.

 Πρώτα ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις υπέροχες δημιουργίες δαχτυλιδιών και επιλέξτε το αγαπημένο σας ζώο. Έχετε την επιλογή να φοράτε τα δαχτυλίδια είτε σε τρία δάχτυλα είτε μόνο σε ένα ταυτόχρονα. Το αγαπημένο μας είναι σίγουρα ο χαριτωμένος σκίουρος. Και εσύ?

Ένα χαριτωμένο κόκκινο ελάφι με επίχρυσες οπλές και κέρατα

σμάλτο κοσμήματα τρία δαχτυλίδια μια φιγούρα ελαφιού

Έχοντας ένα δροσερό φύλακα στο δάχτυλό σας – δεν είναι κακό, σωστά?

σμάλτο κοσμήματα τρία δαχτυλίδια μοτίβο σκύλου

Μπορείτε επίσης να το φορέσετε σε τρία

σμάλτο κοσμήματα δαχτυλίδι σκυλί τρία μέρη

Για πραγματικούς οπαδούς πουλιών – ένας χαριτωμένος γλάρος

σμάλτο κοσμήματα τρία δαχτυλίδια γλάρος

Μικρό ρακούν σε δύο δάχτυλα

σμάλτο κοσμήματα τριών τεμαχίων δαχτυλίδι ρακούν

Τα τρία μέρη με μια ματιά

σμάλτο κοσμήματα τρία δαχτυλίδια ρακούν φιγούρα

Και τι θα λέγατε για μια αρκτική αλεπού?

σμάλτο κοσμήματα τριών μερών δαχτυλίδι αρκτική αλεπού

Έχετε τη χάρη και την κομψότητα ενός κύκνου

σμάλτο δαχτυλίδι κοσμημάτων τριών μερών κύκνος