Μοντέρνα έπιπλα μπάνιου, βελγική σοκολάτα

Καταπληκτική ιδέα μπάνιου για εκλεπτυσμένο εσωτερικό σχεδιασμό

Οι σχεδιαστές αυτού του έργου τέχνης έχουν αφήσει τη φαντασία τους ελεύθερη και έχουν θολώσει τις γραμμές μεταξύ του ζαχαροπλαστείου και του μπάνιου. Το αποτέλεσμα είναι αυτό το δωμάτιο φτιαγμένο από βρώσιμη βελγική σοκολάτα. Το δωμάτιο διαθέτει μπανιέρα, νιπτήρα, τουαλέτα και μπιντέ και κοστίζει 134.000 $.

Όσον αφορά τη θρεπτική αξία, αυτό το ρούχο μπάνιου διαθέτει 9,4 εκατομμύρια θερμίδες. Στην πραγματικότητα, οι σχεδιαστές μας προειδοποίησαν να μην καταναλώνουμε αυτόν τον εξοπλισμό καθώς μπορεί να προκαλέσει προβλήματα υγείας. Ακόμα κι έτσι, η σοκολάτα δεν είναι τεχνητή και θα λιώσει κοντά σε καλοριφέρ ή σε άμεσο ηλιακό φως. Πρέπει επίσης να προστατεύσετε τα κομμάτια από ζεστό νερό.

Μοντέρνα επίπλωση μπάνιου από βελγική σοκολάτα

έπιπλα μπάνιου βάσης βυθίζουν σοκολάτα

Οι σχεδιαστές έχουν αφιερώσει την προσοχή τους στην προσεκτική χειροτεχνία αυτού του εξαρτήματος. Και πάνω απ ‘όλα, όλα τα κομμάτια δείχνουν τις αυθεντικές τους αναλογίες ενώ η σοκολάτα είναι ακόμα φρέσκια, γι’ αυτό ολόκληρο το σετ πρέπει να παραγγελθεί για μεταγενέστερη παράδοση. Τα μεμονωμένα κομμάτια και οι τιμές τους βρίσκονται στο Ιστοσελίδα σχεδιαστών. Θα σας αφήσουμε να εκτιμήσετε μόνοι σας αν αυτή η ιδέα είναι νόστιμη ή εντελώς τρελή.

Τουαλέτα σοκολάτας με επιφάνεια με σχέδια

Μοντέρνα έπιπλα μπάνιου μπιντέ σοκολάτα

Μπιντέ με πλούσια διακόσμηση

Μοντέρνα επίπλωση μπάνιου, τουαλέτα σοκολάτας

Εργονομική μπανιέρα από βελγική σοκολάτα

  Μοντέρνο εσωτερικό λουτρό σοκολάτας μπανιέρα