βιτρίνα που διακοσμεί τον Luis Vuitton Sofia Coppola

Διακόσμηση παραθύρων – δροσερές ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού για βιτρίνες

Οι άνθρωποι που προσπάθησαν ποτέ να πουλήσουν μια υπηρεσία ή προϊόν μόνοι τους γνωρίζουν ότι: Η εμφάνιση παίζει θεμελιώδη ρόλο.

Πρέπει πάντα να προσπαθείς να είσαι ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό.

Σήμερα έχουμε συγκεντρώσει μερικές πηγές έμπνευσης από όλο τον κόσμο για εσάς.

Η πρώτη εικόνα μας δείχνει τις βιτρίνες της μάρκας Tommy Hilfiger στο καθολικό κατάστημα La Rinascente στο Μιλάνο. Ο σχεδιαστής είναι ο Fabio Novembre. Σε αυτό παρουσιάστηκαν ρούχα και αξεσουάρ, τα οποία κατά τη γνώμη του αντιπροσωπεύουν τα κύρια στοιχεία της ανδρικής γκαρνταρόμπας.

Φωτογραφία: Pasquale Formisano

διακόσμηση βιτρινών καταστημάτων tommy hilfiger

Ο Kazunori Matsumura από το στούντιο Tymote στο Τόκιο δημιούργησε αυτό το έργο. Δημιούργησε αυτή τη χαρούμενη και γαλήνια εγκατάσταση. Αποτελείται από 1.500 φακέλους και 200 ​​καρτ -ποστάλ. Τα γράμματα συμβολίζουν την πνευματική και συναισθηματική ενότητα. Τα εφέ φωτισμού δημιουργούν μια εξαιρετικά ελκυστική εμφάνιση.

Φωτογραφία: Κέντα Χασέγκαβα

βιτρίνα που διακοσμεί το Kazunori Matsumura studio tymote tokyo

Η σημερινή τρίτη ιδέα εσωτερικού σχεδιασμού δημιουργήθηκε από το εργοστάσιο Poliform, μαζί με την ιαπωνική εταιρεία Vertu. Οι προθήκες προέρχονται από μια εταιρεία που κατασκευάζει κινητά τηλέφωνα καλύτερης ποιότητας. Εδώ δημιουργήθηκε ένα μοναδικό σχέδιο, το οποίο δείχνει τη μοναδική αλληλεπίδραση των σχεδιαστών επίπλων και αξεσουάρ. Έχουν εκθέσει έπιπλα που αντιπροσωπεύουν συγκεκριμένα μοντέλα κινητών συσκευών.

Φωτογραφία: Πολυμορφικό

ιδέες διακόσμησης βιτρίνας με πολύμορφο σχεδιασμό

Εδώ βλέπουμε μια υπέροχη βιτρίνα καταστήματος που δημιουργήθηκε από τον Ιάπωνα σχεδιαστή Yochi Yamamoto. Το έργο υλοποιήθηκε για το Boutique Issey Miyake. Απίστευτο βρίσκουμε τη μεγάλη οπτική ψευδαίσθηση που προκύπτει. Οι φιγούρες ύψους δύο μέτρων έχουν εκτεθεί με τέτοιο τρόπο ώστε ο θεατής να τις αντιλαμβάνεται σε τρεις διαστάσεις. Κοιτάξτε τις ξύλινες επιφάνειες! Φαίνεται ότι έχετε να κάνετε με ένα πραγματικό σετ τραπεζιών και καρεκλών.

Φωτογραφία: Yoichi Yamamoto Architects

Ιδέες διακόσμησης βιτρίνας καταστήματος Yochi Yamamoto

Να κάτι πραγματικά εντυπωσιακό! Πρόκειται για την επιχείρηση Prada στη Νέα Υόρκη. Διακρίνεται από την ασυνήθιστη και τολμηρή, θεατρική του απόδοση. Τα μανεκέν ήταν από γύψο. Τα συστατικά του ήταν κολλημένα μεταξύ τους από πραγματικούς ανθρώπους. Βρίσκουμε τα περίεργα σχήματα που έχουν πάρει για να είναι πραγματικά μοναδικά. Δύσκολα μπορεί να αγνοηθεί ότι το όλο πράγμα δημιουργήθηκε από έναν σκηνοθέτη. Πρόκειται για τον Tadeusz Kantor.

Φωτογραφία: Του Barney’s

διακόσμηση βιτρίνας ιδέες σχεδιασμού καταστήματος μόδας prada

Στη συνέχεια, βλέπετε τη βιτρίνα της μάρκας Hermes, η οποία δημιουργήθηκε από το γαλλικό στούντιο “Zim and Zou” στη Βαρκελώνη. Σε αυτή την περίπτωση έχουμε να κάνουμε με μια πορτοκαλί-μπλε εγκατάσταση. Όλα τα αντικείμενα – τόσο από την ίδια την εγκατάσταση όσο και από τα προϊόντα που πωλούνται – έχουν διανεμηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να επιτυγχάνεται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Φωτογραφία: Nacho Vaquero

βιτρίνα διακόσμηση hermes κατάστημα ιδέες σχεδιασμού Zim και Zou

Ο σχεδιασμός της βιτρίνας του οίκου μόδας Luis Vuitton δεν είναι λιγότερο εντυπωσιακός. Η Σοφία Κόπολα βρίσκεται πίσω από αυτό το έργο. Οι όροι που θα χρησιμοποιούσαμε για να περιγράψουμε αυτήν την εγκατάσταση είναι φωτεινοί και εκφραστικοί. Η παραμυθένια εγκατάσταση στο εμπορικό κέντρο του Παρισιού θυμίζει τα όνειρα νεαρών κοριτσιών. Μπορείτε να νιώσετε την ηλιόλουστη διάθεση εδώ, μια θάλασσα χρωμάτων και να έχετε ένα πλεόνασμα υπέροχων αξεσουάρ.

Φωτογραφία: Mundoflaneur

βιτρίνα που διακοσμεί τον Luis Vuitton Sofia Coppola

Τα καταστήματα της γκάμας Anthitropologie διακρίνονται πάντα για τον μοναδικό τους χαρακτήρα. Οι ιδέες επίπλωσης σχετίζονται πάντα με τις ιδιαιτερότητες της τοποθεσίας στην οποία βρίσκεται κάποιος. Οι επιχειρήσεις στην Ελλάδα θέλουν επίσης να αντικατοπτρίζουν τη μοναδική γοητεία του Αιγαίου πελάγους.

Φωτογραφία: ανθρωπολογία

διακόσμηση βιτρίνας ανθρωπολογία ιδέες σχεδιασμού καταστήματος Ελλάδα

Εδώ βλέπουμε το μοναδικό έργο βιτρίνας “Bright Young Things” της μάρκας Selfridges. Βιώνετε μια σειρά εγκαταστάσεων που αποδεικνύουν μια νεανική ατμόσφαιρα. Οι νέοι σχεδιαστές έδειξαν το όραμά τους για τον κόσμο γύρω. Το έκαναν χρησιμοποιώντας σύμβολα και εικόνες.

Φωτογραφία: Τ. Λίποπ

Βιτρίνα που διακοσμεί Bright Young Things Selfridges

Ως τελευταίο παράδειγμα, επιλέξαμε τις βιτρίνες του οίκου μόδας Luis Vuitton ανάμεσα στις ιδέες εσωτερικού μας σχεδιασμού. Σχεδιάστηκε από τον ζωγράφο Daniel Buren στη Νέα Υόρκη. Αυτό αποτελεί μια σταθερή εγκατάσταση με τη μορφή λωρίδων. Σας θυμίζει τα θρυλικά υφάσματα Damier. Εδώ ασχολείστε επίσης παιχνιδιάρικα με τη φαντασία των προοπτικών, των χωρικών ιδεών και των οπτικών ψευδαισθήσεων. Αυτά επιτυγχάνονται κυρίως μέσω των υπέροχων συνδυασμών χρωμάτων.

Φωτογραφία: Τζούλιεν Μπουντέτ

βιτρίνα που διακοσμεί τον Luis Vuitton Daniel Buren

Βρήκατε αξέχαστα τα σημερινά παραδείγματα ιδεών εσωτερικής διακόσμησης; Πιστεύετε ότι συμβάλλετε στον μοναδικό χαρακτήρα των εμπορικών σημάτων που εκπροσωπούνται; Η πρώτη κατηγορία εμπορικών σημάτων μπορεί επίσης να αναγνωριστεί από αυτήν?