Ξυλογλυπτική τέχνη από τις φιγούρες Val Gardena Nativity και ξύλινες φιγούρες Ξυλόγλυπτα

Υπέροχα ξυλόγλυπτα από την Val Gardena

Όσον αφορά τα ξυλόγλυπτα, όλοι σκέφτονται πρώτα και κύρια αναμνηστικά από την αλπική χώρα. Perhapsσως ο ένας ή ο άλλος να έχει φέρει τέτοιους χαρακτήρες μαζί τους από τις διακοπές. Η ξυλογλυπτική έχει μακρά παράδοση. Είναι ένα από τα παλαιότερα χειροτεχνήματα ποτέ.

Εν τω μεταξύ, ωστόσο, αυτά τα προϊόντα υψηλής ποιότητας μπορούν επίσης να παραγγελθούν διαδικτυακά από οπουδήποτε στον κόσμο. Όποιος ενδιαφέρεται για μοναδική εργασία θα πρέπει να επισκεφθεί την ιστοσελίδα του Κόσμος ξυλογλυπτικής κοίτα λίγο πιο κοντά. Εδώ μπορείτε να βρείτε τα πάντα όπως χειροποίητα σκαλιστά δώρα από ξύλο.

Η τέχνη της ξυλογλυπτικής από την Val Gardena

Ξυλογλυπτική από Val Gardena και ξύλινες φιγούρες Φιγούρες γέννησης Ξυλόγλυπτα

Ποια ξυλόγλυπτα προσφέρονται?

Οι ξυλογλυπτές από το Νότιο Τυρόλιο Val Gardena παράγουν τα έργα τέχνης τους με μεγάλη αφοσίωση και μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια. Σύμφωνα με την παλιά παράδοση της Val Gardena, δημιουργείται μια μεγάλη ποικιλία από έργα τέχνης μαζί με επαγγελματίες ξυλογλύπτες, επιχρύσωση και ζωγράφους. Αυτά περιλαμβάνουν, για παράδειγμα:

  • οι πιο ποικίλες ξύλινες φιγούρες,
  • Madonnas,
  • Φιγούρες αγγέλων,
  • Αφιερωμένα είδη,
  • Ξύλινα ζώα και
  • επίσης εξαιρετικά ξυλόγλυπτα

κατασκευασμένο.

Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό και σπεσιαλιτέ των ξυλογλυπτών από το Val Gardena είναι οι μοναδικές χριστουγεννιάτικες κούνιες.

Ξυλόγλυπτα από την Val Gardena και ξύλινες φιγούρες Ξυλογλυπτική τέχνη

Αδιαμφισβήτητες ξύλινες φιγούρες με φυσικό χάρισμα

οι μοναδικές ξύλινες φιγούρες από το Νότιο Τιρόλο είναι πολύ δημοφιλείς σε πολλούς συλλέκτες σήμερα. Αυτοί οι χειροποίητοι σκαλισμένοι θησαυροί είναι αληθινά αριστουργήματα και συνήθως γίνονται πάντα καλά δεκτά ως δώρα. Χάρη στη μοναδική ποιότητα, οι ξύλινες φιγούρες έχουν μεγάλη και διαρκή αξία.

Ξυλογλυπτική από Val Gardena και ξύλινες φιγούρες woodngelchen ξυλόγλυπτα

Madonnas

Το ιταλικό όνομα Madonna σημαίνει “ερωμένη μου”. Τα περισσότερα ειδώλια κατασκευάστηκαν αρχικά για εκκλησίες για βιβλικό υπόβαθρο. Κυρίως η αγία Μαρία Θεοτόκος εννοείται εδώ. Οι ξύλινες μαντόνες έπαιζαν πάντα σημαντικό ρόλο. Σήμερα δεν μπορούν να βρεθούν μόνο σε εκκλησίες, αλλά και σε πολλά διαμερίσματα. Εκεί σχηματίζουν πάντα ένα αδιαμφισβήτητο βλέμμα και ανεβάζουν τη ζωντανή ατμόσφαιρα με έναν ελκυστικό τρόπο. Οι ξυλογλυπτές του Νοτίου Τυρόλου μπορούν να παραδώσουν όλο το φάσμα των ξύλινων μαντόνας. Δεν έχει σημασία αν είναι, για παράδειγμα, μια Μαντόνα αγάπης, μια προσφορά Μαντόνα, μια Μαντόνα με παιδί, μια Αλπική Μαντόνα ή μια Μαντόνα της Λούρδης. Όλες οι φιγούρες είναι μοναδικά αντικείμενα που εκτιμώνται επίσης πολύ από τους συλλέκτες.

Ξυλόγλυπτα από την Val Gardena και ξύλινες φιγούρες της Madonna

Τι αφορούν στην πραγματικότητα τα λατρευτικά αντικείμενα;?

Τα είδη λατρείας είναι χριστιανοθρησκευτικές παραστάσεις και ιερές ξύλινες μορφές. Σύμφωνα με τη λατινική διατύπωση, γίνεται αναφορά στους όρους «αφοσίωση» και «αφοσίωση». Ένα από τα πιο γνωστά αντικείμενα λατρείας είναι ο ξύλινος σταυρός με άλλα διακοσμητικά, τα οποία συχνά παρουσιάζονται για επιβεβαίωση, κοινωνία, αλλά και σε γάμους και άλλες περιστάσεις. Στην πύλη Holzschnitzereien-Welt μπορείτε να παραγγείλετε ακόμη και σταυρούς πεδίου φυσικού μεγέθους και σταυρούς για παρελάσεις Passion. Υπάρχουν επίσης πολλοί άγιοι ανάμεσά τους, για παράδειγμα

  • Άγιος Αντώνιος,
  • Άγιος Χριστόφορος,
  • Ο Άγιος Χουμπέρτος επίσης
  • μια ποικιλία από φιγούρες της Μαντόνα.

Ξυλόγλυπτα από ξυλογλυπτική Val Gardena

Μια πραγματική σκηνή γέννησης από την Val Gardena

Ποιος δεν θέλει μια μοναδική χριστουγεννιάτικη κούνια με σκαλισμένες ξύλινες φιγούρες κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι; Τα μάτια των παιδιών θα λάμψουν εδώ. Οι χριστουγεννιάτικες κούνιες από το Νότιο Τιρόλο είναι φτιαγμένες μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια. Στο τέλος, ο πελάτης έχει την επιλογή ανάμεσα σε πολλά διαφορετικά στυλ. Όχι μόνο τα κτίρια είναι συναρπαστικά, αλλά και τα ζώα της κούνιας και οι ατομικοί στάβλοι. Εν τω μεταξύ, μια σκηνή γέννησης αποτελεί αναπόσπαστο μέρος κάθε Χριστουγεννιάτικου φεστιβάλ. Με μια πραγματική σκηνή γέννησης Val Gardena και τις ζωντανές φιγούρες και τα ζώα της γέννησης, σε κάθε γιορτή δίνεται μια ξεχωριστή πινελιά. Στο Woodcarving World, όλοι έχουν τώρα την ευκαιρία να παραγγείλουν αυτές τις χριστουγεννιάτικες κούνιες υψηλής ποιότητας online με χαμηλό κόστος.

Ξυλογλυπτική τέχνη από Val Gardena Nativity figure Ξυλόγλυπτα

Η τέχνη της ξυλογλυπτικής από την Val Gardena

Η τέχνη της ξυλογλυπτικής στο Val Gardena πηγαίνει πολύ πίσω στον 17ο αιώνα. Αρχικά, οι πρώην αγρότες του βουνού χάραξαν μικρές ξύλινες φιγούρες και ζώα το χειμώνα. Μια σειρά αγροτικών οικογενειών στη Βαλ Γκαρντένα μπόρεσαν να κερδίσουν λίγο επιπλέον εισόδημα μέσω αυτού του είδους δευτερογενούς απασχόλησης. Σήμερα αυτή η τέχνη έχει εξελιχθεί σε έναν δικό της κλάδο. Οι ξυλογλυπτές από την Val Gardena μπορούν πλέον να λαμβάνουν παραγγελίες μέσω διαδικτύου και μπορούν να στείλουν τα επιθυμητά αντικείμενα εντός 48 ωρών. Μεγάλη σημασία αποδίδεται στην εξασφάλιση ότι τα ξυλόγλυπτα συσκευάζονται με ασφάλεια και αποστέλλονται στον προορισμό τους.

Ξυλογλυπτική τέχνη από την Val Gardena και ξύλινες φιγούρες Ξυλογλυπτική