Τονισμένα εφέ τοίχου χαλί καναπέ καναπέ

Υπέροχος σχεδιασμός σαλονιού σε σκανδιναβικό στιλ, ρετρό πολυθρόνες και ξύλινο τραπεζάκι σαλονιού μπροστά από τον γκρι καναπέ

Ο τονισμένος τοίχος είναι ένας απλός τρόπος για να δημιουργήσετε ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα σε ένα εσωτερικό, όπως μπορείτε να δείτε σε αυτό το σχέδιο του καθιστικού. Επειδή το σαλόνι είναι μέρος ενός ανοιχτού σχεδίου, ο τονισμένος τοίχος κάνει περισσότερα από ένα απλό οπτικό αποτέλεσμα ή προβάλλει ένα συγκεκριμένο ύφασμα ή χρώμα.

Το σχετικά σκούρο χρώμα του εφέ τοίχου κυριολεκτικά επεκτείνει το δωμάτιο επεκτείνοντας οπτικά και τοποθετώντας τον τοίχο πίσω. Χρησιμεύει επίσης για να διασφαλιστεί ότι ο χώρος είναι φυσικά απεριόριστος. Η έννοια αυτού του τονισμού τοίχου έχει τόσα πολλά πλεονεκτήματα και είναι στην πραγματικότητα μια τόσο απλή λύση. Μας αρέσει ο τρόπος που έχουν επιλεγεί οι καρέκλες που έχουν διαφορετικό στυλ από το μοτίβο τοίχου και μοτίβο μεταξύ τους – υπάρχει κάποια διαφορά αποφεύγοντας παράλληλα ένα συνεκτικό στυλ. Με έναν συγκεκριμένο τρόπο, αυτά τα πολύ διαφορετικά μοτίβα αλληλοσυμπληρώνονται ως τονισμένα εφέ τοίχου στα σαλόνια.

Τονισμένα εφέ τοίχου σε σκανδιναβικά σαλόνια με γκρι καναπέδες και ρετρό πολυθρόνες

Τονισμένα εφέ τοίχου σαλόνι λευκός καναπές τραπεζιού

Δροσερή ιδέα για τονισμένα εφέ τοίχου στο σαλόνι, γκρι καναπέ, πολυθρόνα και υπέροχη διακόσμηση

Τονισμένα εφέ τοίχου σαλόνι γκρι καναπές τραπεζάκι σαλονιού