Δροσερές συμβουλές διαβίωσης διακόσμηση σαλονιού πράσινες δερμάτινες πολυθρόνες επιτραπέζια φωτιστικά μαξιλάρια

Επιλέξτε χρώματα

Η διακόσμηση ενός δωματίου είναι η ίδια με την προετοιμασία φαγητού: χρειάζεστε καλής ποιότητας βασικά συστατικά για τη βάση και κατάλληλη γεύση για να το κάνετε αξέχαστο. Στο σαλόνι σας ή σε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού σας, τα ανθεκτικά έπιπλα είναι η λεπτή διάταξη, ενώ τα χρώματα και οι υφές προσθέτουν τη γεύση.

Πριν από τον επανασχεδιασμό, αυτό το σαλόνι ήταν επαρκές αλλά βαρετό. Η σχεδιάστρια Elaine Griffin τοποθέτησε τον καναπέ μπροστά από το μακρύτερο παράθυρο, πράγμα που διευκολύνει πραγματικά τη ροή της κυκλοφορίας.

Χρήσιμες ιδέες για διακόσμηση σαλονιού

Δροσερές συμβουλές διαβίωσης σαλόνι διακόσμηση κουρτίνες επιτραπέζιο επιτραπέζιο φωτιστικό κόκκινο

Κυριαρχήστε στην τέχνη της συμμετρίας για να δημιουργήσετε μια τελειωμένη, τέλεια εμφάνιση στο δωμάτιο. Υπάρχουν πλάκες τοίχου και στις δύο πλευρές του παραθύρου και παρόμοια πλαϊνά τραπέζια και φωτιστικά που βρίσκονται δίπλα στον καναπέ. Τα αξεσουάρ λειτουργούν ως «οπτικά όρια», έτσι ώστε ο κομψά επενδυμένος καναπές και τα παράθυρα να φαίνονται εντυπωσιακά.

Ατελείωτο και μοντέρνο

Μαλακά μαξιλάρια καναπέδων διακόσμησης διακοσμητικών καθισμάτων με σαλόνι

Επιλέξτε έπιπλα που είναι πάντα ενημερωμένα και προσθέστε ελκυστικές πινελιές που είναι πλέον μοντέρνες και μοντέρνες. Τα στυλ και οι τάσεις αλλάζουν καθώς ένας παραδοσιακός καναπές, καρέκλα ή τραπέζι αναμειγνύεται με διαφορετικές λεπτομέρειες, αξεσουάρ και υφές.

Στην εικόνα βλέπουμε έναν καναπέ με επένδυση από ύφασμα με πολλά πολύχρωμα μαξιλάρια. Αργότερα αυτά τα μαξιλάρια θα μπορούσαν να μετακινηθούν από άλλα, πολύ διαφορετικά. Ένας έξυπνος συνδυασμός σχημάτων και μεγεθών προσφέρει ατομικότητα και σύγχρονο χαρακτήρα.

Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, επιλέξτε μόνο έναν τύπο ή ταξινόμηση όπως – διακόσμηση με πολύτιμους λίθους, παστέλ χρώματα ή, όπως φαίνεται εδώ – έντονες φωτεινές αποχρώσεις χρώματος.

Συνδυάστε διαφορετικά μοτίβα

Δροσερές συμβουλές διαβίωσης σαλόνι διακόσμηση μοτίβο πλούσια στολίδια μαξιλάρια

Οι ανάγλυφες υφές διακοσμούν την ατμόσφαιρα και δημιουργούν μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στο δωμάτιο. Εκτός από τα είδη μοτίβων που συνδυάζετε – από τις παραδοσιακές ρίγες έως τα λουλουδάτα έως τα γεωμετρικά σχέδια και μοτίβα – υπάρχουν μερικές βασικές εκτιμήσεις. Ανακατέψτε μεγάλα, μεσαία και μικρά μοτίβα, αυτό θα τα κάνει να φαίνονται πολύ ωραία μαζί. Βρείτε μοτίβα που ταιριάζουν με το συνδυασμό χρωμάτων στο δωμάτιο. Τα μαξιλάρια και οι κουρτίνες με μοτίβα είναι μια υπέροχη αρχή, επειδή μπορούν να καθορίσουν τα άλλα σχέδια υφής στο δωμάτιο.

Τραπεζάκι σαλονιού εξοπλισμένο με κάτω ράφι

Δροσερές συμβουλές διαβίωσης διακόσμηση σαλονιού ράφια τραπεζιού σαλονιού

Όταν επιλέγετε έπιπλα σαλονιού, λάβετε υπόψη τη λειτουργία του και τολμήστε να το συνδυάσετε. Αυτό το τραπεζάκι σαλονιού έχει ένα κάτω ράφι όπου μπορείτε να αποθηκεύσετε βιβλία, ενώ το επόμενο τραπέζι είναι απλά διακοσμητικό και μοντέρνο.

Το σαλόνι είναι φυσικά ένας χώρος όπου μπορείτε να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε. Βρείτε τέτοιους τρόπους για να μετατρέψετε τη συνάρτηση σε μορφή.

 Ανοιχτά παστέλ χρώματα – λεπτό, χλωμό χρώμα τοίχουΔροσερές συμβουλές διαβίωσης σαλόνι διακόσμηση κουρτίνες πίνακες τοίχουΈντονες, κορεσμένες υφές στο σαλόνι  Cool-living-tips-σαλόνι-διακόσμηση-ζωγραφική-πολυθρόνα-καναπές-δέρμα-πολύχρωμα Μεταλλικό σκαμπό βαμμένο σε πράσινο χρώμα χρησιμεύει ως βοηθητικό τραπέζι Δροσερές συμβουλές διαβίωσης σαλόνι διακόσμηση σκαμπό βαμμένο πράσινο Λευκό απλό βοηθητικό τραπέζι διακοσμημένο με πολύχρωμες πινελιές Δροσερά σαλόνια διακόσμηση σαλονιού δίπλα βάζα σε σχήμα τραπεζιού

Ράφια ανοιχτού τοίχου με κίτρινο – βιβλιοθήκη σπιτιού

Δροσερές συμβουλές διακόσμησης σαλονιού ράφια βιβλία κίτρινα

Μη χρησιμοποιείτε σανίδες σερβιρίσματος μόνο στην τραπεζαρία

Δροσερές συμβουλές διακόσμησης σαλονιού σερβιρίσματος σανίδων βιβλία με βάζα λουλουδιών Διακοσμήστε τους τοίχους με πίνακες ζωγραφικής Δροσερές συμβουλές διαβίωσης διακοσμητικό σαλόνι επιτραπέζιο φωτιστικό λευκό αμπαζούρ