τοίχο ντουλαπιού με πτυσσόμενο κρεβάτι τοίχο κρεβάτι κρεβάτι ντουλάπι πράσινο

15 κρεβάτια τοίχου που εξοικονομούν χώρο για μικρά υπνοδωμάτια

Έχετε ένα μικρό διαμέρισμα; Τότε σίγουρα γνωρίζετε από την εμπειρία πόσο σημαντικά είναι τα έπιπλα που εξοικονομούν χώρο, σωστά; – Μονάδα τοίχου με πτυσσόμενο κρεβάτι

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο υπάρχουν τόσα πολλά στην αγορά: τραπέζια που μπορούν να διπλωθούν ή αυτά που μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ως καρέκλες. Καναπέδες που θα μπορούσαν να είναι ταυτόχρονα καναπές ή να περιέχουν αποθηκευτικό χώρο.

Σήμερα το άρθρο μας αφορά συγκεκριμένα τα κρεβάτια τοίχου. Έχουν διαφορετικές χρήσιμες ιδιότητες. Ορισμένα έχουν ένα πλαίσιο στο πλάι και άλλα το χρησιμοποιούν ως περιοχή προβολής. Υπάρχουν επίσης μερικά με ράφια και άλλα που μπορούν επίσης να χρησιμεύσουν ως καναπές.

Τέτοια κρεβάτια καθιστούν εύκολο σε όλους να κατακτήσουν την τέχνη της εξοικονόμησης χώρου και θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν καλά σε οποιοδήποτε δωμάτιο. Ας ρίξουμε μια ματιά στη συλλογή από υπέροχα κρεβάτια τοίχου που έχουμε φτιάξει για εσάς σήμερα?

Εδώ βλέπουμε ένα κρεβάτι τοίχου, το οποίο μπορεί επίσης να μετατραπεί σε καναπέ. Αυτό λειτουργεί σε ένα βήμα χάρη στην ξύλινη βάση από πηχάκι. Υπάρχει ένας καναπές κάτω από το κρεβάτι, ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί όταν το κρεβάτι ακουμπάει στον τοίχο.

Nuovoliola 10 – μονάδα τοίχου με πτυσσόμενο κρεβάτι

ντουλάπι τοίχου πτυσσόμενο κρεβάτι τοίχο κρεβάτι κρεβάτι ντουλάπι λευκή ταπετσαρία

Συλλογή Σιένα

ντουλάπι τοίχου πτυσσόμενο κρεβάτι τοίχο κρεβάτι κρεβάτι ντουλάπι φωτισμός οροφής

Αυτό το κρεβάτι δείχνει μια χαρακτική και καλούπια με τον δικό του χαρακτήρα. Υπάρχουν επίσης λαβές στο επάνω μέρος που κάνουν το τράβηγμα προς τα κάτω πολύ εύκολο.

Μεγάλη μονάδα τοίχου κατά παραγγελία

ντουλάπι τοίχου πτυσσόμενο κρεβάτι τοίχο κρεβάτι ντουλάπι κρεβάτια επισκέπτες

Εδώ μπορείτε να δείτε έναν προσαρμοσμένο τοίχο με ενσωματωμένο κέντρο πολυμέσων. Βλέπετε ένα διώροφο σχέδιο με μια ειδικά κατασκευασμένη σκάλα.

Κρεβάτι τοίχου Βανκούβερ

ντουλάπα τοίχο πτυσσόμενο κρεβάτι τοίχο κρεβάτι ντουλάπα κρεβάτια ξύλο

Εκτός από το ίδιο το κρεβάτι, υπάρχουν επίσης αποθηκευτικοί χώροι και στις δύο πλευρές. Είναι ένα εξαιρετικό μέρος για την αποθήκευση προσωπικών αντικειμένων.

Βιβλίο Altea 90/ 120

ντουλάπι τοίχου πτυσσόμενο κρεβάτι τοίχο κρεβάτι ντουλάπια χρώματα κρεβάτια

Αν το Μονάδα τοίχου με πτυσσόμενο κρεβάτι έτσι τοποθετημένο, μπορείτε να δείτε ράφια στα πλάγια. Ωστόσο, μπορούν επίσης να κρυφτούν εάν το επιθυμείτε.

Το AALTO

μονάδα τοίχου με πτυσσόμενο κρεβάτι τοίχο κρεβάτι ντουλάπι κρεβάτια ξύλινο δάπεδο

Σίγουρα υπάρχει περισσότερος χώρος σε αυτό το μικρό υπνοδωμάτιο όταν διπλωθεί το κρεβάτι. Η ταπετσαρία τοίχου είναι επίσης μια καλή διακόσμηση επειδή κάνει τον τοίχο πιο άνετο για ύπνο.

Πτυσσόμενο διαμέρισμα

τοίχο ντουλαπιού πτυσσόμενο κρεβάτι τοίχο κρεβάτι κρεβάτι ντουλάπι μπλε

Το κρεβάτι είναι ειδικά κατασκευασμένο και τα μικρά μέρη έχουν επεξεργαστεί από μερικές διαφορετικές εταιρείες. Σημειώστε τη διάτρητη μεταλλική μάσκα που αφήνει τον ήλιο να περάσει. Υπέροχος σχεδιασμός, σωστά;?

Πόπι Πόντε

ντουλάπι τοίχου πτυσσόμενο κρεβάτι τοίχο κρεβάτι κρεβάτι ντουλάπι πράσινο φρέσκο

Το χρώμα του καλύμματος κρεβατιού ταιριάζει υπέροχα με τον χώρο αποθήκευσης και μοιάζουν με μονάδα. Αυτό φαίνεται υπέροχο με ένα διαφανές ράφι παλτό στο πλάι.

Σύστημα κρεβάτι σοφίτας Lollisoft

σκαλοπάτια τοίχου ντουλαπιών με πτυσσόμενο κρεβάτι τοίχο κρεβάτι ντουλάπια κρεβάτια σοφίτα κρεβάτι

Έχετε παιδιά που πρέπει να μοιράζονται το ίδιο δωμάτιο; Δεν νομίζετε ότι ο σχεδιασμός εδώ θα είναι κατάλληλος για εσάς?

Σοφίτα σε μετασχηματιστή

μονάδα τοίχου με πτυσσόμενο κρεβάτι τοίχο κρεβάτι τοίχος μονάδα κρεβάτια τοίχος

Όπως μπορείτε να δείτε με την πρώτη ματιά, όλα σε αυτόν τον μετασχηματιστή είναι φτιαγμένα κατά μέτρο. Περιλαμβάνει επίσης κρεβάτι τοίχου με πλαϊνές μονάδες ραφιών. Το ξύλο καρυδιάς έχει χρησιμοποιηθεί ως υλικό σε αυτήν τη σοφίτα 50 τετραγωνικών μέτρων.

Δύο διπλά κρεβάτια στο γραφείο του σπιτιού

πτυσσόμενο κρεβάτι, κρεβάτι τοίχου, παραδοσιακή μονάδα τοίχου

Τα δύο διπλά κρεβάτια τοίχου εδώ σχεδιάστηκαν έτσι ώστε τα αδέλφια να ζουν εδώ υπέροχα.

Γλειφιτζούρι

κρεβάτι τοίχου ντουλάπα κρεβάτια ράφια μονάδα τοίχου με πτυσσόμενο κρεβάτι

Σε αντίθεση με αυτήν που εμφανίστηκε προηγουμένως Μονάδα τοίχου με πτυσσόμενο κρεβάτι αυτό έχει ράφια. Μοιάζει επίσης με κρεβάτι σοφίτας.

Λίμνη Counrty Builder

κρεβάτι τοίχου κρεβάτια τοίχου συμβατική μονάδα τοίχου με πτυσσόμενο κρεβάτι

Εδώ βλέπουμε ένα κατά παραγγελία κρεβάτι σοφίτας. Φαίνεται υπέροχο σε αυτό το σύγχρονο δωμάτιο με ασιατική όψη, δεν νομίζετε?

Καναπές -κρεβάτι Ulisse

μονάδα τοίχου με πτυσσόμενο κρεβάτι κρεβάτι τοίχου μονά κρεβάτια μοβ

Εκτός από τα ράφια στα δεξιά, έχει επίσης ένα ντουλάπι στα αριστερά. Σύμφωνα με το Μονάδα τοίχου με πτυσσόμενο κρεβάτι  μπορείτε επίσης να βρείτε έναν καναπέ εδώ.

Δωμάτιο με ξύλινη επιφάνεια Summer Flame και κρεβάτι σοφίτας

τοίχος ντουλαπιού πτυσσόμενο κρεβάτι τοίχος κρεβάτι κρεβάτι ντουλάπι καφέ

Εδώ έχετε ένα σύνολο που περιλαμβάνει επίσης ένα γωνιακό τραπέζι. Μπορείτε επίσης να δείτε χαμηλά ράφια, τα οποία συμβάλλουν επίσης στην ελκυστική εμφάνιση.

Παραδεχτείτε το: θα θέλατε τουλάχιστον ένα από αυτά τα μοντέλα για το σπίτι σας, σωστά; Αυτό είναι σίγουρα το ίδιο για πολλούς άλλους ανθρώπους! Βρείτε το μοντέλο που σας ταιριάζει και απολαύστε την άνεση που συνοδεύει.