κουτιά ελατήρια κρεβάτια υπνοδωμάτια ιδέες σχεδιασμού

Ιδέες για την κρεβατοκάμαρα: κουτιά ελατήρια με κουτί

Τα ανοιξιάτικα κρεβάτια γίνονται όλο και πιο δημοφιλή. Ονομάζεται αμερικανικό κρεβάτι ή ευρωπαϊκό κρεβάτι, αυτός ο τύπος κρεβατιού κατακτά όλο και περισσότερο τη γερμανική κρεβατοκάμαρα. Πρώτα απ ‘όλα, εντυπωσιάζει με την υπέροχη εμφάνιση και την υψηλή είσοδο.

Κουτί ελατηρίου κουτιού: Εικόνα: © istock.

com / gerenme

κουτιά ανοιξιάτικα κρεβάτια ιδέες και έπιπλα κρεβατοκάμαρας

Δομή ενός κουτιού ελατηρίου κουτιού

Ο χαρακτηρισμός αυτού του τύπου κρεβατιού δεν προστατεύεται. Ωστόσο, μπορείτε να καταλάβετε από τη δομή εάν πρόκειται για ένα κρεβάτι με ελατήρια κουτιού. Στο κάτω μέρος είναι αυτά Πόδια. Εξασφαλίζουν ότι το κρεβάτι αερίζεται. ο Ελατήριο κουτιού ή κουτί για συντομία χρησιμεύει ως βάση ελατηρίου. Η λειτουργία τους είναι συγκρίσιμη με αυτή του πτυχωτού πλαισίου. Συχνά εξοπλισμένο με πυρήνα ελατηρίου Bonell, έχει ελαστικό αποτέλεσμα. Το παραπάνω Στρώμα ελατηρίου κουτιού από την άλλη πλευρά, θα πρέπει να είναι εξοπλισμένο με έναν πυρήνα ελατηρίου τσέπης. Στη συνέχεια δρα ελαστικά. Τα φτερά, τα οποία είναι ραμμένα ξεχωριστά σε τσέπες, προσαρμόζονται ιδανικά στο ξαπλωμένο σώμα. Αυτή η παραλλαγή τριών μερών ονομάζεται αμερικανικός τύπος. Το κρεβάτι ελατηρίου κουτιού έχει επίσης ένα Στρώμα topper ή topper για συντομία, κάποιος μιλά για το σκανδιναβικό μοντέλο.

κουτί ελατήρια κρεβάτια μέρη ιδέες υπνοδωματίου και έπιπλα

κουτιά ελατήρια κρεβάτια έπιπλα υπνοδωματίου για περισσότερη άνεση

Περιλαμβάνεται επίσης κεφαλάρι. Είναι καλυμμένο με ύφασμα ή δέρμα και εμφανίζεται στο ίδιο χρώμα με την επένδυση όλων των άλλων στοιχείων. Οι χρωματικές παραλλαγές κυμαίνονται από ανοιχτό λευκό και κρεμ έως γκρι και μαύρο έως παστέλ μπλε, έντονο κόκκινο ή λαμπερό χρυσό. Μπορείτε να αγοράσετε αυτά και άλλα μοντέλα κουτιών με ελατήρια από τη Möbel Inhofer. Το επιλεγμένο χρώμα θα πρέπει να ταιριάζει στη γενική ιδέα του υπνοδωματίου, συμπεριλαμβανομένων των χρωμάτων και της διακόσμησης.

κουτί ελατήρια κρεβάτια ρομαντισμός στα έπιπλα υπνοδωματίου

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των κουτιών με ελατήρια

Με την ισχυρή τους δομή, τα κρεβάτια με ελατήρια κουτιού φαίνονται σχεδόν βασιλικά. Ως εκ τούτου, είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για ευρύχωρα υπνοδωμάτια. Λόγω της μεγάλης εισόδου, που είναι περίπου 60 έως 70 εκατοστά, αυτός ο τύπος κρεβατιού είναι ιδιαίτερα κατάλληλος για ηλικιωμένους και Άτομα με πόνο στην πλάτη. Το ύψος είναι επίσης ιδανικό για να παρακολουθείτε τηλεόραση από το κρεβάτι σας. Ανάλογα με το επάνω στρώμα, τα κρεβάτια με ελατήρια κουτιού μονώνουν καλά τη ζεστασιά και προσφέρουν έτσι μια ζεστή, ζεστή αίσθηση ευεξίας.

κουτιά ανοιξιάτικα κρεβάτια ιδέες κρεβατοκάμαρας και κρεβάτι επίπλων με ξύλινο κεφαλάρι

Η υπέροχη εμφάνιση γνωρίζει επίσης την άλλη πλευρά του νομίσματος. Η ογκώδης κατασκευή είναι δύσκολη στη μεταφορά. Επομένως, πριν αγοράσετε, σκεφτείτε αν το κλιμακοστάσιο, οι είσοδοι των θυρών και οι διάδρομοι προσφέρουν αρκετό χώρο για να μεταφέρετε το κρεβάτι με το ελατήριο στο υπνοδωμάτιο. Όταν επιλέγετε το σωστό κρεβάτι, θα πρέπει επίσης να δώσετε προσοχή στο αν τα στρώματα μπορούν να αντικατασταθούν αργότερα. Η κανονική διάρκεια ζωής ενός στρώματος είναι περίπου επτά έως δέκα χρόνια. Θα ήταν κρίμα να πρέπει να αντικαταστήσουμε ολόκληρο το κρεβάτι σε αυτό το σημείο. Όπως και με κάθε άλλη αγορά κρεβατιού, οι ειδικοί συστήνουν να δοκιμάσετε τα στρώματα. Ανάλογα με το σωματικό βάρος, τη μορφολογία και τη συνήθεια (π.χ. προτιμώμενη πλευρά ή πρηνή θέση), απαιτούνται διαφορετικοί βαθμοί σκληρότητας.

Τα μηχανοκίνητα κρεβάτια με ελατήρια προσφέρουν αυτό το ειδικό επιπλέον. Τα τμήματα της κεφαλής και του ποδιού μπορούν να ρυθμιστούν χρησιμοποιώντας ένα τηλεχειριστήριο. Έχετε επίσης ένα ευρύ φάσμα επιλογών όσον αφορά τον σχεδιασμό του εξωφύλλου. Όταν βρείτε το κρεβάτι των ονείρων σας, απομένει μόνο ένα πράγμα να πείτε: κοιμηθείτε καλά!

μοντέρνα κουτιά ανοιξιάτικα κρεβάτια ιδέες και έπιπλα κρεβατοκάμαρας