πλεονεκτήματα δοκιμής στρώματος κρύου αφρού και πρακτικές συμβουλές

Πλεονεκτήματα και ποιοτικά χαρακτηριστικά του στρώματος κρύου αφρού

Τα στρώματα από κρύο αφρό ήταν από καιρό ένας από τους πιο δημοφιλείς τύπους στρωμάτων. Αυτό είναι απίθανο να αλλάξει στο μέλλον, γιατί ακόμη και με την τρέχουσα διαφημιστική καμπίνα, ο κρύος αφρός παίζει ήδη έναν ρόλο το αργότερο στο πάνω μέρος, δηλαδή το επάνω μέρος του στρώματος.

Αυτά τα τέσσερα σημεία συνοψίζουν τι κάνει το κρύο αφρό τόσο δημοφιλές και τι μιλά υπέρ του ύπνου σε αυτό:

1. Είναι μακράς διαρκείας

Καθοριστικά για τη μακροζωία των στρωμάτων κρύου αφρού είναι τα ποιοτικά χαρακτηριστικά όπως α υψηλή πυκνότητα στρώματος και επαρκή σκληρότητα συμπίεσης. Και τα δύο αντισταθμίζουν το σχηματισμό κοιλοτήτων.

2. Είναι θερμομονωτικά

Σε αντίθεση με ό, τι υποδηλώνει το όνομα, τα στρώματα κρύου αφρού είναι εξαιρετικές αποθήκες θερμότητας. Απορροφούν τη θερμότητα του σώματος γρήγορα και για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η θερμοκρασία στο υπνοδωμάτιό σας μπορεί συνεπώς να είναι στους συνιστώμενους φρέσκους 18-19 ° C χωρίς να χρειάζεται να παγώσετε τη νύχτα.

3. Είναι αθόρυβοι

Επωφελείστε από αυτό το πλεονέκτημα ειδικά εάν μετακινείστε πολύ τη νύχτα. Επιπλέον, εάν ο σύντροφός σας γυρίσει, δεν θα ξυπνήσετε σύντομα. Δεν υπάρχει σχεδόν καθόλου θόρυβος που τρίζει και τσαλακώνει.

 δοκιμές στρώματος κρύου αφρού πλεονεκτήματα συμβουλές κατά την αγορά

4. Είναι ελαφριά

Συνεχίζετε να κινείστε, να κινείστε συχνά, να έχετε έντονη ανάγκη για υγιεινή ή συχνούς επισκέπτες; Δεδομένου ότι τα στρώματα κρύου αφρού είναι κατασκευασμένα από αφρό, ζυγίζουν μόνο ένα μικρό κλάσμα του βάρους των ανταγωνιστών τους σε σύγκριση με τα στρώματα νερού, εσωτερικά ή λατέξ.

Το μειονέκτημα των στρωμάτων κρύου αφρού: Τα άτομα που τείνουν να ιδρώνουν έντονα τη νύχτα θα πρέπει να επιλέξουν διαφορετικό υλικό. Επειδή ακόμα και αν τα στρώματα από κρύο αφρό έχουν καλή κυκλοφορία αέρα, η οποία μπορεί επίσης να υποστηριχθεί από ένα κατάλληλο πλαισιωμένο πλαίσιο, αποθηκεύουν κυρίως θερμότητα – αυτό είναι μάλλον δυσμενές για τις κουκουβάγιες της νύχτας.

Εάν σκέφτεστε τώρα να μεταβείτε σε ένα στρώμα κρύου αφρού, θα πρέπει να δώσετε προσοχή στα ακόλουθα χαρακτηριστικά ποιότητας για να επωφεληθείτε πραγματικά από τα πλεονεκτήματα που αναφέρονται για μεγάλο χρονικό διάστημα.

δοκιμή στρώματος κρύου αφρού πλεονεκτήματα ενδιαφέροντα γεγονότα

♦ Βαθμός σκληρότητας / σκληρότητας συμπίεσης

Καλύτερα να σκεφτείτε δύο φορές ποιος βαθμός σκληρότητας είναι κατάλληλος για εσάς. Βασικά, όσο πιο βαρύς είσαι, τόσο πιο δύσκολο πρέπει να είναι το στρώμα σου. Ωστόσο, αυτό μπορεί να ληφθεί υπόψη μόνο ως βασικός κανόνας. Οι βαθμοί σκληρότητας των διαφόρων κατασκευαστών στρώματος δεν είναι τυποποιημένοι, έτσι ώστε ένα κρεβάτι δοκιμής είναι συνήθως απαραίτητο. Ως εκ τούτου, οι εκτεταμένες ημέρες ύπνου δοκιμής προσφέρονται συχνά σε διαδικτυακά καταστήματα. Κατ ‘αρχήν, θα πρέπει επίσης να το εκμεταλλευτείτε για να καθορίσετε τα επιμέρους επίπεδα άνεσης. Συχνά, υψηλότερος βαθμός σκληρότητας είναι επίσης ένδειξη ενός πιο ανθεκτικού στρώματος, καθώς το υλικό δίνει λιγότερα.

Weight Βάρος όγκου

Σημειώστε ότι το βάρος όγκου ενός στρώματος καλής ποιότητας δεν πρέπει να είναι μικρότερο από 40 kg / m³. Αυτή η τιμή δείχνει πόσο βάρος ακατέργαστης μάζας αφρού χρησιμοποιήθηκε ανά κυβικό μέτρο. Όσο υψηλότερη είναι αυτή η τιμή, τόσο πιο θετικά έχει στη μακροζωία του στρώματος κρύου αφρού σας.

Height ύψος στρώματος

Το ύψος του στρώματος δεν επηρεάζει άμεσα την ποιότητα του προϊόντος, αλλά εξασφαλίζει μεγαλύτερη άνεση στον ύπνο και εκπληρώνει επίσης μια άλλη λειτουργία. Τα υψηλότερα στρώματα μπορούν να βοηθήσουν στην καλύτερη ρύθμιση της συμπίεσης και επομένως καλύτερες κινήσεις μαξιλαριού. Το μέσο ύψος του στρώματος είναι περίπου 16-18 εκατοστά.

Εάν λάβετε υπόψη αυτά τα τρία ποιοτικά χαρακτηριστικά όταν αγοράζετε ένα στρώμα από κρύο αφρό, θα επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα για μεγάλο χρονικό διάστημα και θα απολαύσετε υψηλό επίπεδο άνεσης στον ύπνο.

Μια μικρή συμβουλή στο τέλος: Υπάρχουν διαφορετικοί κατασκευαστές στρώματος που λαμβάνουν υπόψη όλα τα χαρακτηριστικά ποιότητας. Ένα θετικό παράδειγμα είναι το start-up matrazzo®, πίσω από το οποίο υπάρχει μια κατασκευαστική ομάδα με πάνω από 60 χρόνια εμπειρίας στην ανάπτυξη αφρών. Ρίξτε μια ματιά στην ιστοσελίδα.

κρεβάτι με κρύο αφρώδες στρώμα δοκιμή ήσυχο ύπνο