Σκανδιναβική επίπλωση καθιστικού γκρι χαλί δροσερό τραπεζάκι σαλονιού

Τα σκανδιναβικά χαλιά είναι εξαιρετικά για μοντέρνα σπίτια

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτή τη στιγμή το σκανδιναβικό στυλ είναι υπερσύγχρονο. Οι λόγοι για αυτό είναι πολλοί. Είναι απλά όμορφο στην καθαρότητά του, ταιριάζει με τον μινιμαλισμό. Το τελευταίο φαίνεται ότι ταιριάζει καλύτερα στον τρόπο ζωής μας.

Ξεχειλίζουμε από συναισθήματα και γεγονότα στην καθημερινότητά μας. Τα προσεκτικά επιλεγμένα σχήματα είναι απλά και τα χρώματα ουδέτερα, έτσι μας δίνουν την ηρεμία και τη γαλήνη που χρειαζόμαστε στην καθημερινή ζωή. Σήμερα παίρνουμε τη δημοτικότητα αυτού του στυλ ως αφορμή και μπαίνουμε σε περισσότερες λεπτομέρειες. Μιλάμε για ένα συγκεκριμένο στοιχείο σήμερα. Θα μιλήσουμε για σκανδιναβικά χαλιά και τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούσαν να ενσωματωθούν σε ένα τυπικό σχέδιο.

Χαλί σαλονιού με γεωμετρικό σχέδιο

σκανδιναβικά χαλιά γεωμετρικό μοτίβο σαλόνι λευκός καναπές

Ζιγκ-ζαγκ μοτίβο σε λευκό και μαύρο

σκανδιναβικά χαλιά ασπρόμαυρο μοτίβο

Χαλί σαλονιού που δίνει στο εσωτερικό μια αίσθηση άνεσης

Σκανδιναβική επίπλωση άνετο σαλόνι τζάκι χαλί

σκανδιναβικός Χαλιά για το διάδρομο

Οι γραμμές και τα σχήματα στο σκανδιναβικό διάδρομο είναι απλές και καθαρές. Οτιδήποτε δεν πληροί αυτό το κριτήριο πρέπει να κρυφτεί. Αυτό μπορεί να γίνει με γκαρνταρόμπα με απρόσκοπτη εμφάνιση. Τα σκανδιναβικά χαλιά για αυτήν την περιοχή θα πρέπει επίσης να εξαφανιστούν στην ατμόσφαιρα χάρη στο χρώμα τους. Εναλλακτικά, μπορείτε να είστε μικροί και με καθαρές γραμμές στην αρχή.

Διακοσμήστε το διάδρομο με έναν όμορφο δρομέα χαλιών

Σκανδιναβική διακόσμηση δρομέας χαλιών διαδρόμου

Γεωμετρικό σχέδιο στο διάδρομο

Σκανδιναβικά χαλιά διάδρομο σχήμα γεωμετρικό σχέδιο

Εάν υπάρχουν δύο χρώματα, όπως το μαύρο και το άσπρο, το χαλί θα πρέπει να συνδυάζει και τα δύο. Αυτό το μικρό στοιχείο θα βοηθήσει στη συγκόλληση της ομοιόμορφης εμφάνισης. Σκεφτείτε, για παράδειγμα, το ασπρόμαυρο σε συνδυασμό με ζεστές υφές.

σαλόνι

Το σκανδιναβικό σαλόνι συνδυάζει πολυτελή κομψότητα και άνεση στο σπίτι. Οι τοίχοι είναι κυρίως λευκοί ή μπορούν να έχουν άλλη ουδέτερη απόχρωση, η οποία εξασφαλίζει μεγάλη άνεση. Πολλά ξύλινα στοιχεία είναι συνήθως ενσωματωμένα εδώ, τα οποία δίνουν στο σύνολο μια πολύ ζεστή εμφάνιση. Ορισμένα φυτά παρέχουν μια πραγματική σύνδεση με τη φύση με έναν λεπτό αλλά αισθητό τρόπο.

Χαρακτηριστικό σκανδιναβικό χαλί

Σκανδιναβός έστησε έπιπλα σαλονιού χαλί deco

Δροσερό πολύχρωμο χαλί σαλονιού

Σκανδιναβικά χαλιά φρεσκοχρωματισμένο σαλόνι

Σκανδιναβικό σαλόνι με γούνινο χαλί

σκανδιναβικά χαλιά σαλόνι γούνινο χαλί όμορφη διακόσμηση τοίχου

Το έργο των σκανδιναβικών χαλιών σε μια τέτοια ατμόσφαιρα είναι εύκολο. Πρέπει να ενισχύσετε ένα από αυτά τα στοιχεία. Πρέπει να αποφασιστεί ξεχωριστά ποια θα πρέπει να είναι. Είναι καλύτερο να είναι πρακτικό; Ποιο στοιχείο από τα μόλις αναφερόμενα καταφέρνετε να ενσωματώσετε περισσότερο με δυσκολία; Είναι τα φυτά ή το ξύλο. Αφήστε το χαλί και το χρώμα ή η υφή του να τα αντιπροσωπεύουν.

Μπορείτε επίσης να κάνετε διορθώσεις στο σχέδιο με το αντίστοιχο σκανδιναβικό χαλί. Εάν μετά την τελική εγκατάσταση αισθανθείτε ότι λείπει κάτι ουσιαστικό, τότε η αρμονία μπορεί να διορθωθεί ακριβώς από αυτό το σημαντικό στοιχείο στο εσωτερικό.

Λευκό χαλί στο σκανδιναβικό σαλόνι

Σκανδιναβική επίπλωση σαλονιού λευκό χαλί

Εσωτερικό σκανδιναβικού σαλονιού σε φρέσκες παστέλ αποχρώσεις

Σκανδιναβικά χαλιά διακοσμούν το σαλόνι όμορφες παστέλ αποχρώσεις

Η σκανδιναβική κουζίνα

Όπως σε όλες τις άλλες κουζίνες, τα σκανδιναβικά χαλιά για αυτήν την περιοχή πλένονται εύκολα και η απόχρωση είναι κατάλληλη. Αλλά πέρα ​​από αυτό, θα έπρεπε να είναι ουδέτεροι. Τα ανοιχτά ράφια φέρνουν μαζί τους περισσότερες από αρκετές λεπτομέρειες. Έτσι, τα άλλα στοιχεία πρέπει να κάνουν χωρίς αυτό.

Σκανδιναβικοί δρομείς χαλιών στην κουζίνα

Σκανδιναβική επίπλωση χαλί κουζίνας δρομέας ξύλινο πάτωμα

Ένας απλούστερος σχεδιασμός δρομέων χαλιών στην κουζίνα

σκανδιναβική επίπλωση χαλί κουζίνας δρομέας γκρι λευκό

Τραπεζαρία

Εάν η τραπεζαρία έχει ενσωματωθεί σε ένα ανοιχτό σχέδιο, τότε οι ίδιοι κανόνες ισχύουν για ένα σκανδιναβικό χαλί. Αλλά αν είναι ξεχωριστό, τότε αυτό θα μπορούσε να αντιπροσωπεύει μία από τις μικρές λεπτομέρειες που δίνουν σε τέτοια δωμάτια τον ιδιαίτερο χαρακτήρα τους.

Ριγέ μοτίβο σε λευκό και μαύρο

Σκανδιναβική επίπλωση κουζίνας τραπεζαρία λωρίδες χαλί

υπνοδωμάτιο

Η κρεβατοκάμαρα ως χώρος ανάπαυσης είναι ο χώρος στο σπίτι όπου μπορείτε να ζήσετε το σκανδιναβικό στυλ στην πιο αγνή του μορφή. Τα επιλεγμένα μοντέλα χαλιών πρέπει να συμβάλουν σε αυτό ή κάποιος πρέπει να το εγκαταλείψει.

Γκρι χαλί στο σκανδιναβικό σαλόνι

σκανδιναβικά χαλιά υπνοδωμάτιο λευκό γκρι

Το χρωματιστό χαλί δίνει στο σαλόνι περισσότερη ζωντάνια

Σκανδιναβικό έπιπλο εκλεκτικό χαλί σαλονιού

Ένα χαλί σαλονιού που εγγράφεται τέλεια στο σχέδιο του σαλονιού

Σκανδιναβική επίπλωση σκανδιναβικό σαλόνι με χαλί

Δροσερό χαλί γούνας σε σκανδιναβικό εσωτερικό σχέδιο

Σκανδιναβική επίπλωση σαλονιού δροσερά φυτά χαλιών γούνας

Οι χρωματιστές ρίγες προσθέτουν φρεσκάδα και ομορφιά στο εσωτερικό

σκανδιναβική επίπλωση σαλονιού φρέσκες λωρίδες χαλιού

Χαλί σαλονιού με υπέροχο μοτίβο

σκανδιναβικά χαλιά σκανδιναβικά έπιπλα σαλόνι