σχέδιο χαλιού χαλί δρομέας κουζίνας φρέσκο ​​μοτίβο λευκό πάτωμα

Καλύψτε το πάτωμα ή τις σκάλες με έναν δρομέα χαλιών

Χαλιά και Δρομέας χαλιών είναι το πρώτο πράγμα που παρατηρείς σε ένα δωμάτιο. Γι ‘αυτό καλύπτεις το πάτωμα της αίθουσας με ένα Δρομέας χαλιών. Τα ξεχωριστά σαλόνια είναι επίσης διακοσμημένα με χαλιά για να δημιουργήσουν μια ωραία συνολική εικόνα της ατμόσφαιρας.

Αυτά τα διακοσμητικά υφάσματα για το πάτωμα έχουν ισχυρή επίδραση στην εμφάνιση ενός δωματίου και η συμβολή τους σε μια τέλεια εμφάνιση δωματίου δεν πρέπει να υποτιμάται.

Αρωματίστε το κλιμακοστάσιο στο διάδρομο με ένα κομψό μοτίβο χαλιού

χαλί σχεδιασμός διάδρομος σκάλα κομψό

Συνήθως τραβάς ένα Δρομέας χαλιών για το διάδρομο και την κουζίνα που λαμβάνονται υπόψη. Αυτά εξασφαλίζουν μια ωραία ατμόσφαιρα στο σαλόνι, το υπνοδωμάτιο και το παιδικό δωμάτιο. Ωστόσο, θα πρέπει να γίνει διάκριση μεταξύ ενός χαλιού και ενός χαλί δρομέα. Κυρίως διαφέρουν ως προς το μήκος και το υλικό. Θα πρέπει επίσης να αναφερθεί ότι τα σχέδια δρομέων χαλιών θα μπορούσαν επίσης να είναι μικρότερα. Τέτοια σχέδια επιλέγονται συχνά για το σαλόνι.

Το χρωματιστό μοτίβο ανανεώνει τα λευκά έπιπλα σαλονιού

χαλί δρομέας σαλονιού έγχρωμα λευκά έπιπλα σαλονιού φρέσκα

Το έγχρωμο ριγέ μοτίβο φέρνει μια χαρούμενη διάθεση στο νηπιαγωγείο

χαλί δρομέας παιδικό δωμάτιο χρωματιστές λωρίδες ταπετσαρία τοίχου φωτιστικό τοίχου

Δρομέας χαλιών και τα χαλιά κάνουν την πρώτη εντύπωση σε ένα δωμάτιο. Εάν ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά στο εσωτερικό σχέδιο, μπορείτε να δείτε αν αυτά είναι σωστά συντονισμένα με τα άλλα στοιχεία του δωματίου. Ποια είναι λοιπόν τα κριτήρια για την επιλογή τους; Είναι σημαντικό αν το ύφασμα είναι στιβαρό ή μάλλον διακοσμητικό. Η ποιότητα αποδεικνύεται σημαντικός παράγοντας για το χαλί του διαδρόμου, επειδή αυτό το δωμάτιο χαρακτηρίζεται από έντονη κίνηση. Για τους ίδιους λόγους, θα πρέπει επίσης να ληφθεί υπόψη η πυκνότητα. Το στυλ, φυσικά, παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην επιλογή. Ένας δρομέας χαλιών κουζίνας διαφέρει από τον δρομέα χαλιών παιδικού δωματίου, τόσο διακοσμητικά όσο και πρακτικά. Χωρίς υφάσματα όπως χαλιά και κουρτίνες, ένα δωμάτιο φαίνεται κάπως άδειο και άβολο. Το χαλί φέρνει διαφορετικά συναισθήματα στο αντίστοιχο δωμάτιο: Μπορείτε να κάνετε τον χώρο να φαίνεται άνετος ή να τον ανανεώσετε με ζωηρά μοτίβα και χρώματα. Τα χαλιά γεμίζουν το δωμάτιο και με αυτόν τον τρόπο το κάνουν να φαίνεται σε υψηλότερο επίπεδο. Αλλά για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να επιλέξετε το σωστό μοντέλο από όλα αυτά. Δεν είναι εύκολο έργο αν λάβετε υπόψη την πολύπλευρη ποικιλία μοτίβων, υφασμάτων και στυλ.

Απλός σχεδιασμός για το διάδρομο

σχέδιο χαλιού χαλί δρομέας διάδρομος σχεδιασμό σκάλα

Χαλί σκαλοπατιών στο διάδρομο

σχέδιο χαλιού χαλί δρομέας σκάλες διάδρομος decovase

Το σκούρο γκρι αφήνει τα λευκά ντουλάπια της κουζίνας να μπουν στο δικό τους

σχέδιο χαλιού μοκέτα δρομέας σκούρο γκρι λευκά ντουλάπια κουζίνας

Τα διαφορετικά μοτίβα δρομέων χαλιών και μοκετών δημιουργούν μια συγκεκριμένη διάθεση, αλλά μπορούν επίσης να αποκλείσουν περιοχές στο δωμάτιο. Αυτή είναι μια ωραία προσέγγιση στη διαμόρφωση ανοιχτού σχεδίου.

Ξεχωρίστε το σαλόνι με το χαλί

χαλί δρομέας σαλόνι διακοσμούν φανταχτερό φωτιστικό δαπέδου πολυθρόνας

Καρό μοντέλο σε πολύχρωμες αποχρώσεις

Χαλί δρομέας σαλόνι έγχρωμο μοτίβο ξύλινο πάτωμα

Η κουζίνα, για παράδειγμα, θα μπορούσε να αρωματιστεί όμορφα και εύκολα προσθέτοντας απλά ένα Δρομέας χαλιών ενσωματωμένο στο εσωτερικό. Φυσικά, αυτό έχει μια καθαρά πρακτική λειτουργία. Όπως εδώ, στο διάδρομο ή στο σαλόνι, είναι σημαντικό να διασφαλίσετε ότι το ύφασμα δεν γλιστράει κατά το περπάτημα. Αυτό δεν συμβαίνει πάντα, αλλά συμβαίνει με ορισμένα υλικά. Εξετάστε λοιπόν τους τρόπους με τους οποίους το καταγράφετε, αν είναι απαραίτητο. Ο σχηματισμός κυμάτων δεν είναι αισθητικός και τα ατυχήματα δεν είναι ευπρόσδεκτα!

 Αποφύγετε τον άβολο σχηματισμό κυμάτων

σχέδιο χαλιού χαλί δρομέας κουζίνα λευκά ντουλάπια κουζίνας λουλούδια

Ριγέ μοτίβο σε ασπρόμαυρο

χαλί δρομέας σχεδιασμός κουζίνας λωρίδα χαλί λευκό χρώμα τοίχου

Ανανεώστε την ατμόσφαιρα με όμορφα υφάσματα

σχέδιο χαλιού χαλί δρομέας κουζίνας φρέσκο ​​μοτίβο ξύλινο δάπεδο χωνευτά φώτα

Κάντε ζωηρό το παιδικό δωμάτιο με χρωματιστές ρίγες

σχέδιο χαλιού χαλί δρομέας παιδικό δωμάτιο πολύχρωμο μοτίβο ρωμαϊκή περσίδα

Κομψό μοντέλο σε γκρι χρώμα για την κρεβατοκάμαρα

κρεβατοκάμαρα κρεβατοκάμαρα κρεβατοκάμαρα κρεβατοκάμαρα δρομέας κρεβατοκάμαρα

Τα περσικά χαλιά στολίζουν το σαλόνι

σχέδιο χαλιού σαλόνι persian carpet runner όμορφος τοίχος σχεδιασμός γωνιακός καναπές

Πράσινες πινελιές στην κουζίνα

δρομείς χαλιών μοτίβο ρίγας μοτίβο πλακάκια δαπέδου φωτεινά ντουλάπια κουζίνας