Μαλακά γκρι χαλιά για το σαλόνι

Από βιώσιμα και απαλά έως όμορφα σχέδια, εδώ είναι 11 ιδέες για εσάς που παρουσιάζουν μια συλλογή από χαλιά.

Χοντρό μαλλί

Ο όρος “χοντρό μαλλί” αναφέρεται σε χαλιά που είναι βαθιά στοίβα και έχουν δασύτριχη εμφάνιση.

Το χοντρό μαλλί είναι γνωστό από τη δεκαετία του 1970, αρχικά διαθέσιμο μόνο σε γήινα χρώματα όπως χρυσό συγκομιδής, πράσινο αβοκάντο, πορτοκαλί και καφέ. Το 2000, παρουσιάστηκαν πολλά χρώματα και σχέδια, οπότε το χοντρό μαλλί έγινε πολύ δημοφιλές χάρη στην απαλή υφή του. Αν και αυτό δεν είναι μια έξυπνη επιλογή για χώρους όπως τραπεζαρίες και κουζίνες, αυτός ο σχεδιασμός ταιριάζει απόλυτα με υπνοδωμάτια και αίθουσες παιχνιδιών.

Μαλακά χαλιά για το σαλόνι

Μαλακά χαλιά για το σαλόνι μπλε

Στιβαρό χαλί

Χωρίς αμφιβολία, η μοκέτα είναι η πιο δημοφιλής επιλογή για κατασκευαστές και εργολάβους. Αυτό αναφέρεται στο επίπεδο χαλί που απορρέει από την περιτυλιγμένη υφασμάτινη ίνα. Αυτό το χαλί εκτιμάται για την απαλή υφή του, κάτι που το καθιστά ενδιαφέρον για οικογένειες με μικρά παιδιά. Δεδομένου ότι το βελούδο τείνει να είναι πολύ πυκνό, προσφέρει μια ζεστή πινελιά.

Κόψτε και βιδώστε

Μαλακά χαλιά για το πάτωμα του σαλονιού μπεζ καφέ

Το χαλί βρόχου είναι μια καλύτερη επιλογή για τους ιδιοκτήτες σπιτιού που ενδιαφέρονται για έξυπνα σχέδια. Χάρη στα διαφορετικά στάδια των βρόχων, αυτό το χαλί δείχνει τη γλυπτική του εμφάνιση. Αυτό το χαλί είναι σημαντικά πιο μαλακό από το σωρό του χαλιού, αλλά όχι τόσο σταθερό και ανθεκτικό.

Αρθρωτά πλακάκια

Χαλιά για το σαλόνι μπλε χαλιά πλακάκια λευκό μπλε

Όσον αφορά την ανθεκτικότητα, τα αρθρωτά πλακάκια χαλιού θα μπορούσαν να είναι η καλύτερη επιλογή για ζωντανές οικογένειες. Διατίθενται σε πολλά χρώματα, υφές, μοτίβα, σχέδια και στυλ, αυτά τα πλακάκια είναι πολύ εύκολα και εύκολα στην τοποθέτηση.

Δομικές λωρίδες

Δομικά χαλιά για το σαλόνι

Το ριγέ χαλί είναι μια ωραία επιλογή αν σας αρέσουν τα εκλεπτυσμένα, γραφικά μοτίβα. Τοποθετήστε το χαλί παράλληλα με την είσοδο του δωματίου για να τονίσετε τη δομική αντίθεση.

Μονόχρωμος συνδυασμός χρωμάτων και φυσικά μοτίβα

Μαλακά χαλιά για το σαλόνι είναι υφαντά σε μαλλί

Βιώσιμο και ρουστίκ

Μαλακά χαλιά για το σαλόνι, χοντρό σιζάλι

Μαλακό και κομψό

Μαλακά χαλιά για μοτίβο σαλονιού

Παραδοσιακό και ουδέτερο

Μαλακά χαλιά για μοχέρ σαλονιού

Ενδιαφέροντα, στρογγυλά μοτίβα

Μαλακά χαλιά για το σαλόνι με μακριά γεωμετρικά μοτίβα

Γεωμετρικά σχήματα και σχέδια

Μαλακά χαλιά για το σαλόνι, μικρά γεωμετρικά μοτίβα