Η αγορά και η πώληση ακινήτων αποδεικνύεται ότι είναι ένα εκπληκτικά συναρπαστικό πεδίο για τους περισσότερους ανθρώπους για πρώτη φορά. Ανακαλύπτεις πολλές αλληλένδετες πτυχές. Όλα αυτά παίζουν καθοριστικό ρόλο στην τέλεια επιλογή ακινήτου. Είναι διαφορετικό για κάθε άτομο. Η αγορά ακινήτων είναι πολύ δυναμική: ο μόνος τρόπος για να μην χάσετε τα προσόντα σας είναι αν ακολουθήσετε το νήμα που σας ενδιαφέρει. Μπορείτε να το επιτύχετε αυτό έχοντας πάντα στο μυαλό σας τις βασικές ερωτήσεις μιας καλά μελετημένης αγοράς. Θα το εξετάσουμε παρακάτω και, στη συνέχεια, θα επιστήσουμε την προσοχή σας σε μερικές βασικές τάσεις για το 2017.

Η αγορά ακινήτων και η βιώσιμη ανάπτυξη της κοινότητας

η αγορά κοινότητας και ακινήτων

Ποια είναι η τρέχουσα τιμή αγοράς του επιλεγμένου ακινήτου?

Κάθε ακίνητο έχει μια αντικειμενική τιμή αγοράς που δεν βασίζεται πάντα σε προφανείς συνθήκες. Η ανάπτυξη της βιομηχανίας, η μεταβαλλόμενη οικονομική κατάσταση και το αυξανόμενο ενδιαφέρον για μια συγκεκριμένη κατοικημένη περιοχή είναι παραδείγματα αυτού καθοριστικούς παράγοντες.

Οι αγοραστές και οι πωλητές καθοδηγούνται επίσης στην απόφασή τους από πολλούς συναισθηματικούς λόγους. Αυτό είναι φυσικό, αλλά τουλάχιστον θα πρέπει να έχετε κατά νου την τρέχουσα τιμή της αγοράς. Με αυτόν τον τρόπο δεν πέφτετε στην παγίδα των δικών σας μη ρεαλιστικών προσδοκιών.

Όταν αγοράζετε ακίνητα, οι ολοκληρωμένοι χώροι πρασίνου είναι συχνά πολύ σημαντικοί

χώρους πρασίνου και αγορά ακινήτων

Ποιες είναι οι προσωπικές σας προτεραιότητες όταν αγοράζετε ένα ακίνητο;?

Μόλις έχετε μια αντικειμενική ιδέα για την τρέχουσα τιμή της αγοράς, μπορείτε τώρα να αρχίσετε να σκέφτεστε τις δικές σας προτεραιότητες. Perhapsσως θέλετε ένα σπίτι που είναι αρκετά μακριά από το κέντρο της μεγάλης πόλης ή τις πιο δημοφιλείς κατοικημένες περιοχές, επειδή η υγιεινή ζωή και το ήσυχο περιβάλλον είναι τα πιο σημαντικά για εσάς.

Or θα θέλατε το σπίτι των ονείρων σας να ήταν σε μια περιοχή με ανεπαρκώς ανεπτυγμένη υποδομή, αλλά η οποία αναμένεται να επεκταθεί τα επόμενα χρόνια?

Έτσι, όταν βρείτε ένα ακίνητο που ταιριάζει με τις δικές σας προσωπικές προτεραιότητες, μερικές φορές αξίζει να πληρώσετε λίγο πάνω από την τιμή της αγοράς.

Ωστόσο, εκτιμήστε ρεαλιστικά τους κινδύνους και περιμένετε μια μικρή απώλεια που θα μπορούσε ενδεχομένως να προκύψει σε περίπτωση μεταπώλησης.

Οι παραδοσιακές αρχές και η ευελιξία διαμορφώνουν την αγορά ακινήτων το 2017

ιδέες για αγορά ακινήτων

Ποιες είναι οι πιθανότητες αυτού του διαμερίσματος σε περίπτωση πιθανής μεταπώλησης?

  • Οι τιμές παρόμοιων διαμερισμάτων (με παρόμοια κάτοψη, με σχεδόν το ίδιο μέγεθος χώρου διαβίωσης και σχεδόν την ίδια καλή τοποθεσία) αυξήθηκαν ή μειώθηκαν τα τελευταία χρόνια;?
  • Λαμβάνοντας υπόψη τις τρέχουσες τάσεις, το διαμέρισμα θα τείνει να γίνει πιο ακριβό ή, αντίθετα, φθηνότερο;?

Καλώς ή κακώς, τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν γρήγορα στη ζωή. Επομένως, σκεφτείτε πάντα τη μεταπώληση! Είστε σε θέση να μεταπωλήσετε το διαμέρισμα ή το σπίτι σας εάν είναι απαραίτητο; Θα συμβεί σε μικρότερο ή μεγαλύτερο χρονικό διάστημα; Οι τιμές αυξάνονται για αυτόν τον τύπο διαμερίσματος και σε αυτήν την κατοικημένη περιοχή; Θα αναπτυχθεί περαιτέρω η υποδομή εκεί; Όλοι αυτοί οι παράγοντες θα έχουν μεγάλη σημασία για μεταπώληση εκ των υστέρων.

Η αγορά ακινήτων γνωρίζει επίσης άνοδο στο εξωτερικό

αγορά ακινήτων στο εξωτερικό

Τρεις τρέχουσες τάσεις στην αγορά ακινήτων για το 2017

Τα βασικά ερωτήματα που παρατίθενται ήταν απαραίτητα για την αγορά και πώληση ακινήτων εδώ και δεκαετίες (αν όχι αιώνες). Ωστόσο, οι αντιδράσεις της αγοράς αλλάζουν μαζί με την κοινωνία μας και τις ανάγκες της. Αυτό δημιουργεί επίσης τις τρέχουσες τάσεις στον κλάδο. Εδώ είναι οι πιο ενημερωμένες για φέτος.

Η υψηλή τιμή των ακινήτων το 2017 σημαίνει επίσης πολύ μεγαλύτερη ποιότητα

Οι αυξανόμενες τιμές αλλά και η υψηλή ποιότητα χαρακτηρίζουν την αγορά ακινήτων το 2017

Timeρα για επένδυση

Οι κτηματομεσίτες προτείνουν αυτή τη στιγμή την επένδυση σε πιο ακριβά διαμερίσματα. Είναι καλύτερα να εγκαταλείψετε τον χώρο διαβίωσης παρά την ποιότητα του κτιρίου ή τη θέση. Τα ευέλικτα και μοντέρνα εσωτερικά εξαρτήματα κάνουν τη ζωή σε έναν μικρό χώρο διαβίωσης ιδιαίτερα άνετη και υγιεινή.

Οι σύγχρονες ιδιότητες μπορούν να προσαρμοστούν στις αλλαγές του περιβάλλοντος

τα μετατρέψιμα διαμερίσματα είναι μοντέρνα

Πολλές επιλογές και μετατρεψιμότητα

Η προσφορά πολλών διαφορετικών επιλογών καθιερώνεται ως δημοφιλής στρατηγική το 2017. Οι ποικίλες τάσεις στο σχεδιασμό των διαφόρων κατοικημένων περιοχών και κτιρίων σημαίνουν ότι θα εμφανίζονται πολλές ισοδύναμες παραλλαγές για την ίδια τιμή. Αυτό διασφαλίζει ότι έχετε επιλέξει το καλύτερο σύμφωνα με τις προσωπικές σας προτεραιότητες. Επιπλέον, τα κτίρια πρέπει να είναι μετατρέψιμα και προσαρμόσιμα στο περιβάλλον.

Εάν ένα σπίτι ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες σας, είστε στην ευχάριστη θέση να πληρώσετε μια επιπλέον χρέωση

το άτομο έχει την τιμή του

Με επίκεντρο τη βιώσιμη ανάπτυξη της περιοχής

Φυσικά, το περιβάλλον παίζει πάντα σημαντικό ρόλο κατά την επιλογή ενός ακινήτου. Αλλά το 2017, αυτή η τάση θα γίνει κατανοητή κάπως διαφορετικά από πριν: Το θέμα είναι ότι το δικό σας κτίριο αντιπροσωπεύει προστιθέμενη αξία για την κατοικημένη περιοχή. Ένα παράδειγμα είναι η δημιουργία χώρων πρασίνου στο ακίνητο. Αυτό δεν κάνει μόνο τη δική σας ζωή, αλλά και τη γειτονιά και τον τόπο όπου ζείτε, πιο ευχάριστη. Συνεπώς, η αγορά ακινήτων κατανοείται όλο και περισσότερο ως ξεχωριστή στρατηγική συμβολή στον θετικό μετασχηματισμό της κοινωνίας μας.

Ασφάλεια και σοφή δράση στην αγορά ακινήτων

Η αγορά ακινήτων μόλις βγήκε από μια μακρά, δύσκολη περίοδο και ως εκ τούτου αυτή τη στιγμή ανησυχεί ιδιαίτερα για την ασφάλεια. Οι πωλήσεις και οι αγορές είναι πάντα καλύτερες και μελετημένες. Η ποιότητα ζωής και η προσαρμογή στις ανάγκες της κοινότητας παίζουν ουσιαστικό ρόλο σε αυτό. Νέες, απομακρυσμένες πόλεις με καλή υποδομή και εξαιρετικές συγκοινωνιακές συνδέσεις με άλλα μέρη της πόλης προτιμώνται λόγω της καλύτερης ποιότητας ζωής. Σε γενικές γραμμές, έχετε πολύ μεγαλύτερη ατομική ελευθερία στην επιλογή ενός διαμερίσματος με σχετικά μικρό κίνδυνο.

Έτσι, το 2017 είναι μια καλή χρονιά για επενδύσεις σε ακίνητα παρά τις σχετικά υψηλές τιμές, καθώς αντιπροσωπεύουν μεγάλη προστιθέμενη αξία για τον αγοραστή και την κοινωνία.

Η αγορά ακινήτων είναι προς το παρόν προσανατολισμένη προς την ασφάλεια και τη μακροπρόθεσμη σκέψη

οι τάσεις για την αγορά ακινήτων δείχνουν αισιοδοξία

Τα ακίνητα με αυλές είναι ακόμα πολύ επίκαιρα

σπίτι με γη

Οι ίδιες αρχές ισχύουν για την αγορά ακινήτων στο εσωτερικό και στο εξωτερικό

ακίνητα στην Ισπανία

Τα μικρά σπίτια με ευέλικτους εσωτερικούς χώρους είναι μια τρέχουσα τάση

παραδοσιακή πρόσοψη με μοντέρνο εσωτερικό

Η ενοικίαση ακινήτων αποτελεί σημαντικό μέρος της αγοράς ακινήτων

μακροχρόνιο ενοίκιο

 Βιώσιμη ζωή σε κοινότητες

σύγχρονη ακίνητη περιουσία σε κοινόχρηστα διαμερίσματα

Τα μικρότερα διαμερίσματα φαίνονται μεγαλύτερα χάρη στις ευέλικτες λύσεις σχεδιαστών

Οι ευέλικτες έννοιες εσωτερικού σχεδιασμού προσφέρουν περισσότερη ελευθερία