ονειρεμένο σπίτι χτίστε αρχιτέκτονες μοντέρνα αρχιτεκτονική πέτρινη πρόσοψη

Ένα άλλο συναρπαστικό πρότυπο για την οικοδόμηση του ονείρου σας

Άχνετε για νέες και νέες συναρπαστικές εικόνες, βάσει των οποίων θα θέλατε να φτιάξετε μόνοι σας ένα ονειρεμένο σπίτι; Σήμερα έχουμε ένα έργο για εσάς από το Ολλανδικό αρχιτεκτονικό γραφείο Co Govers και τη διεθνή ομάδα του από την ZEST Architecture. Η τελευταία εταιρεία εδρεύει στη Βαρκελώνη και είναι γνωστή σε ολόκληρη την Ευρώπη για τα σχέδια των ονείρων του σπιτιού της και άλλα σχέδια και κατασκευαστικά έργα.

Η φιλοσοφία πίσω από αυτό το σχέδιο

Η βιωσιμότητα είναι η κύρια λέξη -κλειδί όταν μιλάμε για το σχεδιασμό της ZEST Architecture. Ο ενεργός και ολοκληρωμένος σχεδιασμός είναι τότε οι πιο σημαντικοί υπο-όροι σε αυτό το πλαίσιο. Το πρώτο σημαίνει ότι πολλά πράγματα γίνονται ενεργά για να αντλήσουν ενέργεια από τους φυσικούς πόρους και να εξοικονομήσουν νερό. Ολοκληρωμένα σημαίνει τα μέσα που αποφεύγουν τα περιττά έξοδα για καλή απομόνωση και αποφεύγουν πολλά περιττά έξοδα.

Λεπτός συνδυασμός μινιμαλισμού και βιομηχανικού στυλ

οικοδόμηση αρχιτεκτονικής ονειρεμένου σπιτιού cp

Το ZEST Design χρησιμοποιεί κυρίως φυσικά υλικά για την παραγωγή, τα οποία επεξεργάζονται με καινοτόμες μεθόδους. Η ιαπωνική τεχνική Wabi Sabi χρησιμοποιείται επίσης για την επεξεργασία τους. Αυτός είναι ο ιαπωνικός τρόπος απεικόνισης της εσωτερικής ομορφιάς του εσωτερικού.

Πηγές έμπνευσης

Εάν αντλείτε έμπνευση από τη φύση, τότε πρακτικά οτιδήποτε μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πηγή για τις δικές σας ιδέες. Λαμβάνουν όμως επίσης υπόψη τον τρόπο που το βλέπουν οι άνθρωποι, για τους οποίους κάνουν το έργο. Πολύ σημαντικό ρόλο παίζει και η αντίληψή τους για τη φύση και το περιβάλλον στο οποίο θέλουν να χτίσουν ένα ονειρεμένο σπίτι. Αυτό ρέει στο έργο και συνθέτει τον ιδιότυπο χαρακτήρα του.

Ανεπιτήδευτο και στιβαρό ταυτόχρονα

κατασκευή ονείρου σπιτιού είσοδος σκάλες γυάλινη πόρτα

Η εργασία

Το ενδιαφέρον με αυτό το έργο είναι ότι ο ιδρυτής και αφεντικό του ZEST Achritecture Co Govers είναι ο ίδιος ο πελάτης. Έτσι σε κάποιο βαθμό αυτή η έννοια συμβολίζει τη γενική φιλοσοφία της εταιρείας.

Αποδείχθηκε ότι ήταν κάπως δύσκολο στην αρχή να βρεθεί ένα κατάλληλο οικόπεδο. Τα ερείπια ενός παλιού οικογενειακού σπιτιού ήταν ακόμα εκεί που είναι.

Από εκεί άνοιξε μια υπέροχη θέα στο πάρκο φύσης.

Το σημερινό κτίριο έπρεπε να αποκατασταθεί. Δεν επιτρεπόταν να καταστραφεί ή να καλυφθεί. Υπόκειται στους αυστηρούς κανόνες προστασίας των μνημείων.

Ανοιχτό σχέδιο με μια μικρή ρουστίκ πινελιά

χτίστε όνειρο σπίτι cp βίλα ανοιχτά δοκάρια στην οροφή

Σας επιτράπηκε να κάνετε μεγάλα ανοίγματα στην πρόσοψη και να αλλάξετε εντελώς την εσωτερική δομή. Ταν επίσης δυνατή η προσθήκη περισσότερων δωματίων, μερικά από τα οποία ήταν υπόγεια. Θα μπορούσατε επίσης να χρησιμοποιήσετε πολλά σύγχρονα υλικά. Οι τελευταίοι χαλαροί κανονισμοί έχουν κάνει το έργο του καινοτόμου σχεδιασμού πολύ πιο εύκολο.

Λεπτομέρειες του έργου

Η γενική έκταση του ακινήτου είναι περίπου 440 τετραγωνικά μέτρα. 240 από αυτά βρίσκονται στο ισόγειο. Υπάρχουν άλλα 200 στον πρώτο όροφο. Υπάρχουν τέσσερα υπνοδωμάτια και τρία μπάνια στο κεντρικό κτίριο. Υπάρχει επίσης ένα ντους έξω.

Πουριστική, μοντέρνα επίπλωση μπάνιου

ονειρεμένο σπίτι χτίστε μοντέρνο μπάνιο οβάλ νεροχύτη

Έως και τέσσερις επισκέπτες μπορούν να διανυκτερεύσουν σε γειτονικό κτήριο. Μοιράζονται μια κουζίνα.

Υπέροχος κλιματισμός

Όσον αφορά τις καινοτομίες, πρέπει πρώτα να αναφερθεί ο μεγάλος εσωτερικός κλιματισμός. Είναι πολύ αποτελεσματικό και εύκολο στον έλεγχο. Δεν είναι ποτέ πολύ κρύο εδώ το χειμώνα και όχι πολύ ζεστό το καλοκαίρι. Ο κλιματισμός είναι ενσωματωμένος στο πάτωμα και από εκεί εκπέμπεται είτε ζεστασιά είτε φρεσκάδα.

Μπορείτε να επιτύχετε τέλεια χαλάρωση στο σπίτι. Αυτός είναι και ο κύριος στόχος του έργου, που είναι μια εξοχική κατοικία.

Σταθερές, καμπύλες σκάλες οδηγούν στον δεύτερο όροφο

ονειρικό σπίτι που χτίζει μινιμαλιστικές τσιμεντένιες σκάλες

Ανοιχτά δοκάρια οροφής στην ευρύχωρη κουζίνα

ονειρεμένο σπίτι χτίζει μοντέρνα κουζίνα

Οι τοίχοι σε τσιμεντένιο βλέμμα και φρέσκες πιτσιλιές χρώματος

οικοδόμηση ονείρου σπιτιού μοντέρνο εσωτερικό σχεδιασμό δοκάρια ανοιχτής οροφής

Διασκέδαση με στυλ

χτίστε όνειρο σπίτι βιβλιοθήκη τοίχου στρογγυλό γυαλιστερό κρεμαστό φωτιστικό

Γυαλισμένη μπροστινή πόρτα και πέτρινοι τοίχοι

ονειρεμένο σπίτι κτίριο πόρτα εισόδου ξύλινοι πέτρες εξωτερικοί τοίχοι

Τα σκόπιμα ίχνη διάβρωσης δημιουργούν ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα

κατασκευή ονείρου σπιτιού cp βίλα εξωτερικά

Σταθερό με φυσικά υλικά

κατασκευή ονείρου σπιτιού cp βίλα παραδοσιακή πρόσοψη φυσικές πέτρες

Πανόραμα που κόβει την ανάσα στην ανοιχτή βεράντα

ονειρεμένο σπίτι κτίριο ρουστίκ πρόσοψη φυσικές πέτρες ανοιχτή βεράντα

Μια περήφανη πρόσοψη που ενσωματώνει την παράδοση και τη νεωτερικότητα

build dream house cp villa zest αρχιτεκτονική πλευρά δρόμου