Αναζητάτε έμπνευση για ένα ονειρεμένο διαμέρισμα ή σπίτι; Σας προσφέρουμε ένα υπέροχο παράδειγμα από το Λος Άντζελες! Η λειτουργικότητα και η ψυχαγωγία είναι το επίκεντρο αυτής της σύγχρονης αντίληψης, η οποία έχει ενσωματώσει καλά αποδεδειγμένες αρχές τάξης. Με αυτή την έννοια, το «House Bridge», που μεταφράζεται ως «House of Bridges», πρέπει να νοηθεί ως μεταφορά. Είναι λογικό να συνδυάζουμε διαφορετικά στυλ και προσεγγίσεις, οι οποίες αντιπροσωπεύουν επίσης διαφορετικά χρονικά σημεία στην ανάπτυξη του μοντέρνου εσωτερικού σχεδιασμού από τις τελευταίες δεκαετίες. Σε αυτό το σπίτι, διοργανώνονται συγκεκριμένες εκδηλώσεις και μένετε εκεί. Πώς τα φέρνεις όλα αυτά κάτω από μια στέγη; Μάθετε περισσότερα στις επόμενες γραμμές!

Ο επιτυχημένος σχεδιασμός ξεκινά με τη σωστή κάτοψη

κάτοψη ονείρου κάτοψη

Οι κύριες αρχές της ιδέας του “House House”

Σύμφωνα με τους ίδιους τους αρχιτέκτονες, η αρχή της ομαλής μετάβασης τηρήθηκε παντού. Ο σχεδιασμός δείχνει καινοτόμα συστήματα και μια διαδικασία σκέψης που κοιτάζει προς το μέλλον. Είναι μια νέα αντίληψη για ένα ονειρεμένο σπίτι ή ένα ονειρεμένο διαμέρισμα.

Ένα κεντρικό θέμα είναι η ψυχαγωγία. Αυτό σημαίνει την αίσθηση για ποικιλία και ενδιαφέροντα γεγονότα στην καθημερινή ζωή. Επιπλέον, τέτοια ονειρικά σπίτια είναι ιδανικά για τη διοργάνωση εκδηλώσεων διαφορετικού χαρακτήρα. Σε ένα σπίτι γεφυρών περπατάτε ανάμεσα σε διαφορετικές αίθουσες που μπορούν να μετατραπούν σε μεγάλες τοποθεσίες εκδηλώσεων αμέσως. Άλλοτε είναι παραδοσιακά γενέθλια, άλλοτε μια έκθεση τέχνης με εκλεπτυσμένο χαρακτήρα.

Ο εσωτερικός σχεδιασμός γεφυρώνει επίσης το χάσμα μεταξύ λειτουργικότητας και ψυχαγωγίας

μοντέρνες ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού ονειρεμένο σπίτι

Η «γέφυρα» μεταξύ άνεσης και εστίασης στον έξω κόσμο!

Πώς επιλύετε πραγματικά το έργο του σχεδιασμού ενός σπιτιού για τη δική σας οικογένεια που φιλοξενεί επίσης δημόσιες εκδηλώσεις; Όλα ξεκινούν με τη σωστή κάτοψη. Στην αρχή, η περιοχή καθοριζόταν από τους κοινόχρηστους χώρους. Ως επισκέπτης μπαίνετε πρώτα σε αυτό και αν περπατήσετε μέχρι το τέλος, φτάνετε σε ένα ρέμα. Πάνω από αυτό βρίσκεται η «γέφυρα» προς τον ιδιωτικό χώρο. Αυτό είναι το σαλόνι! Τοποθετείται ακριβώς πάνω από το νερό από τον κολπίσκο. Αυτό κάνει ήδη τη μετάβαση από τη συνήθη διαμονή στο σπίτι σε μια ειδική συζήτηση! Τα ιδιωτικά δωμάτια στη συνέχεια τοποθετούνται πίσω από αυτό το σαλόνι και στην άλλη πλευρά του ρέματος. Αυτός ο διαχωρισμός είναι πολύ ρευστός και σαφής ταυτόχρονα. Χωρίζεις τον επαγγελματία από τον ιδιωτικό χώρο, αλλά δεν αφήνεις πίσω σου την αίσθηση του κλειστού.

Το σαλόνι και μερικές αίθουσες εκδηλώσεων προσφέρουν μια έντονη εμπειρία της φύσης

ιδέες ονειρεμένου σπιτιού πρόσοψη φυσικές ιδέες κήπου

Ένα έργο δημόσιας σημασίας

Θα μπορούσαμε να θεωρήσουμε αυτό το παράδειγμα ως ερευνητικό έργο σύγχρονης αρχιτεκτονικής κατοικιών. Γιατί το θέμα της επικοινωνίας με το κοινό είναι ιδιαίτερα επίκαιρο. Το απόρρητο και η προστασία της ιδιωτικής ζωής αντιμετωπίζονται και εκτίθενται πάρα πολύ τις τελευταίες δεκαετίες. Τώρα κάποιος θα ήθελε να χτίσει εύκολα προσβάσιμες γέφυρες προς τον έξω κόσμο. Υπάρχει επίσης μια πολύ πρακτική πτυχή στο όλο θέμα. Η συνένωση ενός επιχειρηματικού και ιδιωτικού κατασκευαστικού έργου μειώνει το κόστος και εξοικονομεί χρόνο. Ο καινοτόμος χαρακτήρας αυτής της ιδέας είναι πιθανώς ο λόγος για τον οποίο έλαβε γρήγορα χρηματοδότηση από πάνω από 60 χορηγούς.

Άνετες ιδέες στη διακόσμηση μπορείτε επίσης να βρείτε στις αίθουσες εκδηλώσεων

ιδέες ονειρεμένων σπιτιών εξώπορτας

Ποιος θα ένιωθε άνετα σε ένα τέτοιο ονειρεμένο σπίτι;?

Για μερικούς ανθρώπους, η μετάβαση από ιδιωτική σε δημόσια θα ήταν αρκετά προκλητική και ακόμη και αποθαρρυντική. Για άλλους, θα ήταν ο ίδιος ο λόγος να το ονομάσουμε σπίτι ονείρων. Τέτοιες σύγχρονες ιδέες είναι πιθανό να γίνουν ευρύτερα αποδεκτές στο μέλλον. Αλλά πριν έρθει η ευρεία αναγνώριση, πολύ πιθανό να χρησιμοποιηθεί πρώτα για να καλύψει τις ανάγκες γνωστών καλλιτεχνών και επαγγελματιών διοργανωτών. Αυτό ισχύει με τον ιδιοκτήτη αυτού του σπιτιού. Πώς σας αρέσει μια τέτοια έννοια; Θα ήταν κατάλληλο για εσάς με οποιονδήποτε τρόπο?

Τα ιδιωτικά δωμάτια χωρίζονται από τον κοινόχρηστο χώρο. Αλλά δεν υπάρχει καμία αίσθηση κλεισίματος!

ονειρεμένο σπίτι όμορφη πλαϊνή πρόσοψη

Η επιδίωξη της απόλαυσης της φύσης είναι ένα από τα στοιχεία που κάνουν το σπίτι ένα ολοκληρωμένο έργο 

ονειρεμένο σπίτι υπέροχες ιδέες για εσωτερική διακόσμηση