Αναζητάτε ένα φιλικό προς το περιβάλλον και ποικίλο υλικό για το εσωτερικό ή το εξωτερικό σας; Τα πάνελ HPL (High Pressure Laminate) είναι ακριβώς αυτά και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πολλά σημεία.

Μερικές από τις πιο εντυπωσιακές προσόψεις της πόλης των τελευταίων ετών έχουν σχεδιαστεί με αυτά. Αποτελούν μια προσιτή επιλογή για σύγχρονο εσωτερικό σχεδιασμό και μοντέρνα ανακαίνιση.

Αυτή η σύγχρονη πρόσοψη HPL εγγράφεται τέλεια στη γύρω περιοχή

ελκυστική πρόσοψη σπιτιού hpl πάνελ πράσινο κίτρινο μπλε

Πάνελ HPL για προσόψεις

Τα φύλλα HP είναι ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες, ελαφριά και επομένως κατάλληλα για περιοχές με σκληρό κλίμα. Η δομή τους μπορεί να καταστραφεί πολύ σοβαρά μόνο από οξύ, νερό ή άλλα υγρά. Αυτά τα πολυστρωματικά φύλλα είναι επίσης από αυτά τα υλικά που μπορούν να πυρποληθούν σχετικά αργά σε υψηλές θερμοκρασίες.

Με τα πάνελ HPL μπορείτε εύκολα να δώσετε στην πρόσοψη του σπιτιού σας μια σύγχρονη ή ακόμα και φουτουριστική εμφάνιση. Μπορείτε να αντλήσετε έμπνευση από πολλά έργα της μεγάλης πόλης. Σε πολλά από αυτά μπορείτε να δείτε πρωτότυπα κοψίματα, χρώματα και ακόμη και αποτελεσματικές τρισδιάστατες εμφανίσεις που επιτεύχθηκαν με την τοποθέτηση των πινάκων HPL σε δύο ή περισσότερα στρώματα.

Εάν θέλετε έναν ανεξάρτητο μονόχρωμο σχεδιασμό, μπορείτε να προσφέρετε στην πρόσοψη πίνακες HPL σε διαφορετικές αποχρώσεις του ίδιου χρώματος.

Ένα υπέροχο παράδειγμα πάνελ HPL με ξύλινη εμφάνιση

hpl ξύλινη όψη κουζίνας

Χρήση στην κουζίνα

Τα πάνελ HPL θα μπορούσαν να φαίνονται καλά οπουδήποτε στο σπίτι και να έχουν πρακτικό αποτέλεσμα. Αλλά δείχνουν τις δυνατότητές τους ιδιαίτερα καλά στην κουζίνα. Εκεί μπορείτε ακόμη να εγκαταστήσετε σχετικά εύκολα τον πίσω τοίχο της κουζίνας HPL, τον πάγκο εργασίας και άλλες επιφάνειες με μεγάλη χρήση. Απλά παραγγείλτε τα στο σωστό σχήμα και χρώμα.

Το υλικό είναι χωρίς πόρους και είναι σχεδόν αδύνατο να το ξύσετε. Είναι επίσης πολύ δύσκολο να λερωθείτε γιατί το νερό και άλλα υγρά δύσκολα μπορούν να διεισδύσουν σε αυτό.

Μπορείτε να δημιουργήσετε υπέροχα αξεσουάρ όπως αυτά τα φώτα από την HPL

λάμψη hpl

Άλλα έπιπλα για το διαμέρισμα και για το μπαλκόνι

Τα σύγχρονα διαμερίσματα και σπίτια χαρακτηρίζονται από ανοιχτά σχέδια διαβίωσης και επιδίωξη επέκτασης του σχεδίου διαβίωσης. Ο καθολικός χαρακτήρας των πάνελ HPL είναι ιδανικά μέρος αυτής της σύγχρονης τάσης.

Εάν χρησιμοποιείτε πίνακες HPL σε διαφορετικά σημεία στο σπίτι και στον κήπο, μπορείτε εύκολα να επιτύχετε μια ομοιόμορφη εμφάνιση. Για να το κάνετε αυτό, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα έπιπλο από αυτό το υλικό σχεδόν σε οποιοδήποτε δωμάτιο. Μπορείτε επίσης να επενδύσετε το μπαλκόνι με πάνελ HPL, καθώς και να κατασκευάσετε σκάλες και άλλα είδη κιγκλιδωμάτων σε αυτό.

Τα ξύλινα σπίτια κήπου με επένδυση από laminate HP είναι εξαιρετικά πρακτικά και μοντέρνα

εξοχικές κατοικίες ντυμένες με hp laminate

Υπόστεγο κήπου

Τα laminates HP είναι ιδανικά για επένδυση σπιτιού κήπου. Το υπόστρωμα θα πρέπει κατά προτίμηση να είναι κατασκευασμένο από ξύλο λάρις. Εάν αυτό είναι μονωμένο εξωτερικά με πάνελ HPL, θα επιτύχετε μια ευχάριστη θερμοκρασία και βέλτιστη υγρασία στο εσωτερικό του κτιρίου.

Πολλά έπιπλα εξωτερικού χώρου μπορούν να κατασκευαστούν από HPL

πάγκος hpl έξω

Αποθηκευτικός χώρος και έπιπλα εξωτερικού χώρου

Σχεδόν κάθε είδους έπιπλα εξωτερικού χώρου μπορούν να κατασκευαστούν από laminates HP. Μπορείτε ακόμη να το χρησιμοποιήσετε για να συναρμολογήσετε σχετικά εύκολα τραπέζια, πάγκους, επιφάνειες εργασίας και πίσω τοίχους για την εξωτερική κουζίνα. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να κόψετε ξεχωριστά τα πάνελ για να επιτύχετε μοντέρνα γεωμετρικά σχήματα.

Τα δάπεδα από HPL είναι πολύ καθολικά και αισθητικά ευχάριστα

hpl σχεδιασμός δαπέδου

πάτωμα

Μπορείτε να στρώσετε το πάτωμα στο σπίτι του κήπου καθώς και στο σπίτι ή στο διαμέρισμα με πάνελ HPL. Αυτό θα ήταν το κατάλληλο υλικό για μικρά διαμερίσματα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πάνελ HPL σε όλα τα δωμάτια για το σχεδιασμό του δαπέδου. Εάν επιλέξετε την ίδια ή παρόμοια εμφάνιση παντού, ο σχεδιασμός φαίνεται ομοιόμορφος και το διαμέρισμα φαίνεται ευρύτερο.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το HPL για να χτίσετε έναν φράχτη κήπου σε σύγχρονο στιλ

φράκτης κήπου hpl

Φράχτης κήπου από πάνελ HPL

Τα πάνελ HPL θα ήταν ακόμα τέλεια για φράχτες κήπου διαφόρων στυλ. Τα διαφορετικά χρώματα, σχήματα και μεγέθη που διατίθενται ανοίγουν ατελείωτες δυνατότητες όσον αφορά το στυλ. Σε μεταλλικό, για παράδειγμα, ο φράκτης του κήπου φαίνεται κομψός και με μια αντίστοιχη καφέ απόχρωση μπορείτε να μιμηθείτε την εμφάνιση ενός παραδοσιακού ξύλινου φράχτη.

Μπορείτε να φτιάξετε πολλά καθολικά έπιπλα από την HPL

μοντέρνο τραπέζι hpl

ανακύκλωση

Οι ιδιότητες του υλικού το καθιστούν κατάλληλο για πολλά χρόνια χρήσης. Αυτό ανοίγει επίσης πολλές ευκαιρίες για ανακύκλωση. Μπορείτε να δώσετε στα παλιά έπιπλα πάνελ HPL και επιφάνειες από το εσωτερικό μια νέα ζωή έξω!

Αυτό το σετ τραπεζαρίας θα ήταν κατάλληλο τόσο για εσωτερική όσο και για εξωτερική χρήση

καθολικά έπιπλα εσωτερικά εξωτερικά

Άλλες χρήσιμες συμβουλές

Ο ουδέτερος χαρακτήρας αυτού του υλικού προσφέρει επίσης τη δυνατότητα πολλών διαφορετικών συνδυασμών. Με τα πάνελ HPL μπορείτε να αναπτύξετε υπέροχες εκλεκτικές έννοιες που φαίνονται πάντα εξαιρετικά επίκαιρες, ανεξάρτητα από τα μικτά στυλ.

Μετά από όλα, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε ένα μονόχρωμο σχέδιο και να δώσετε φωτεινές πινελιές σε οποιοδήποτε δωμάτιο.

Φυσικά, τα πιθανά έργα δεν αλληλοαποκλείονται με τα παραδείγματά μας. Ελπίζουμε, ωστόσο, ότι σας δώσαμε μια εικόνα για τις πιθανές χρήσεις των πινάκων HPL. Αυτά θα πρέπει να χρησιμεύσουν ως έμπνευση και κίνητρο για τη φαντασία και τη δημιουργικότητά σας όταν ασχολείστε με αυτό το υλικό.

ελκυστική-μοντέρνα-πρόσοψη-από-hpl-πάνελ-κόκκινο-πορτοκαλί

κάγκελο hpl ξύλινη εμφάνιση

κάγκελο διαμέρισμα σπίτι γκρι

τσιμεντένια πρόσοψη hpl

εξοχικές κατοικίες ντυμένες με hp laminate

σπίτι με γκαράζ hp laminate

hpl εξωτερικό τραπέζι

hpl τραπέζι κήπου

ντουλάπια κουζίνας hpl

hpl planter

hpl τικ μπροστινά κάτω ντουλάπια

πλήρης κουζίνα από hpl

αποθηκευτικός χώρος για τον κήπο από hpl