Όμορφο σπίτι μουσικής σαλόνι μινιμαλιστικό λευκό

Όμορφο σπίτι μουσικής στην Ιερουσαλήμ

Η μεγάλη αρχιτεκτονική δεν βασίζεται μόνο στην επανάληψη και την επεξεργασία. Απαιτεί καινοτομία και ακρίβεια και ανοίγει έναν εντελώς νέο κόσμο δυνατοτήτων. Μερικοί από τους πιο δημοφιλείς αρχιτέκτονες και σχεδιαστές της εποχής μας προσφέρουν όλες αυτές τις ιδιότητες μαζί με ισορροπία και σταθερή εργονομία.

Και ο αρχιτέκτονας Kobi Zak θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ένας από αυτούς! Αυτός ο εκπληκτικός σύγχρονος οίκος σχεδιασμένος από τον Kobi Zak επιδιώκει να γεφυρώσει τη διαφορά μεταξύ μουσικής και αρχιτεκτονικής ενώ ταυτόχρονα δείχνει τη σύνδεση μεταξύ τους με έναν μοντέρνο, ρευστό τρόπο. Το μουσικό διαμέρισμα βρίσκεται στην Ιερουσαλήμ του Ισραήλ και ζωντανεύει τη συμβολική σχέση τέχνης και αρχιτεκτονικής.

Είναι δύσκολο να μην θαυμάσετε αυτό το δημιουργικό διαμέρισμα, το οποίο σας καλωσορίζει με τους όμορφους χώρους διαμονής του επιπλωμένα με έπιπλα ΙΚΕΑ. Αλλά τα πραγματικά θαύματα αυτού του οικογενειακού σπιτιού 90 τετραγωνικών μέτρων γίνονται εμφανή μόνο όταν προχωρήσετε περισσότερο μέσα. Τα παράθυρα, εμπνευσμένα από τη μουσική σημειογραφία και τα πλήκτρα πιάνου, μαρτυρούν τη συμμετρία του Φιμπονάτσι-Αρίθμηση. Οι καρέκλες τραπεζαρίας με έντονα χρώματα γύρω από την τραπεζαρία μιλούν πολλά και αυτό είναι μόνο ένα μικρό μέρος από τις πολλές μουσικές απολαύσεις που σας περιμένουν σε αυτό το όμορφο σπίτι μουσικής και τέχνης στην Ιερουσαλήμ.

Λάμψη και κομψότητα στο λευκό

μουσική μοντέρνο λευκό σπίτι παράθυρο μπλε κόκκινο κίτρινο

Χρωματιστό γυαλί

Όμορφο σπίτι μουσικής ράφια βιβλιοθήκης

Παραδοσιακοί μαύροι δερμάτινοι καναπέδες

μουσική μοντέρνα λευκά σπίτια σχεδιάγραμμα φώτα

Εντελώς λευκό εσωτερικό

βιβλία βιβλιοθήκης παιχνίδια ράφια σειράς Fibonacci

Μια μοντέρνα, εργονομική κουζίνα με κομψά ράφια δείχνει μοτίβα από κλασική τζαζ μουσική, ακόμα κι αν το ηλεκτρονικό εγχειρίδιο και το πιάνο είναι τακτοποιημένα και έξυπνα στο εσωτερικό. Χαριτωμένα, ουδέτερα χρώματα, έξυπνα σχεδιασμένα σχέδια, σύγχρονα υπνοδωμάτια, μοντέρνα αίθουσα παιχνιδιών και μια πλούσια βιβλιοθήκη στο σπίτι είναι εμπνευσμένα από μερικά από τα μεγαλύτερα μουσικά σκηνικά.

Μια σειρά από ζάρια στη βιβλιοθήκη παιχνιδιών αντιγράφονται με τα δροσερά τύμπανα, ενώ οι χορδές της κιθάρας στο μπαλκόνι σας επιτρέπουν να χτυπήσετε ένα ή δύο ήχους και να εμφανίσετε τις κιθαριστικές σας ικανότητες. Για όσους ενδιαφέρονται για τις πρόσθετες λεπτομέρειες, ο αρχιτέκτονας δίνει μερικές συναρπαστικές ιδέες για τη σχέση μουσικής και αρχιτεκτονικής μέσω του πολιτισμού. Συγκρίνει ακόμη και ορισμένα χαρακτηριστικά από τους κήπους των Βερσαλλιών και τα έργα του Μότσαρτ που προκαλούν δικαιώματα και πολυτέλεια. Δημιουργικό, μαγευτικό και εξαιρετικό, αυτό το όμορφα σχεδιασμένο διαμέρισμα θα σας αφήσει να επευφημείτε!

Τα φώτα πορείας σας κάνουν να νιώθετε σαν να βρίσκεστε στη σκηνή

Όμορφο σπίτι από τραπέζι μουσικής λευκό λείο ράφια τοίχο

Πιάνο στην αίθουσα παιχνιδιών

Όμορφο σπίτι με τραπέζι μουσικής στο πιάνο

Τζαζ μουσική στην κουζίνα

Όμορφο σπίτι μουσικής σχεδιάγραμμα-κουζίνα τζαζ μουσικής

Ράφια τυμπάνωνΌμορφο σπίτι από μουσικά ράφια ντουλάπια ντραμς

Στο μπαλκόνι – χορδές κιθάρας

Όμορφο σπίτι με χορδές κιθάρας μπαλκονιού

Είδα το σπίτι από έξω

Όμορφο σπίτι μουσικής μπαλκόνι μοντέρνο διαμέρισμα Ιερουσαλήμ

Σχέδια και σχέδια του διαμερίσματος

Όμορφο σπίτι με σχέδια μουσικών σχεδίων