άνετο εσωτερικό σχέδιο απομονωμένη καθαρή φύση

Άνετος εσωτερικός σχεδιασμός και γραφικό τοπίο

 Η Νέα Ζηλανδία αναγνωρίζεται παγκοσμίως ως ένας μοναδικός ταξιδιωτικός προορισμός με άγρια, ανέγγιχτη φύση και γραφικά τοπία. Οι πολυάριθμες λίμνες, βουνά και κοιλάδες προσφέρουν σε κάθε σπίτι ένα ήσυχο, πρωτότυπο και μεγαλειώδες σκηνικό. Σήμερα θέλουμε να σας φέρουμε ένα υπέροχο σπίτι εκεί που συνδυάζει τη φυσική ηρεμία με τους μοντέρνους εσωτερικούς χώρους – το Nelson House, σχεδιασμένο από τον αρχιτέκτονα Kerr Ritchie.

Το σπίτι καθορίζεται από μια ανοιχτή κάτοψη, κομψή διακόσμηση και μεγάλη περιοχή και εξασφαλίζει μια υπέροχη πανοραμική θέα στο Nelson City.

Το κτίριο αποτελείται από δύο επίπεδα και έναν κομψό χώρο εισόδου, που σας βάζει σε πειρασμό να περάσετε περισσότερο χρόνο σε εξωτερικούς χώρους. Μια δροσερή γυάλινη βεράντα, μεγάλοι διάδρομοι και παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή εξασφαλίζουν συνεχή σύνδεση με τον έξω κόσμο. Η μοναδική επένδυση της πρόσοψης δίνει στο σπίτι περισσότερη ατομικότητα.

Το μοντέρνο, χαλαρό στυλ του κτιρίου δεν είναι μόνο κομψό, αλλά και πολύ άνετο και φιλόξενο

άνετος εσωτερικός σχεδιασμός ευθείες καθαρές γραμμές

Φάτε ή παίξτε στη φύση

άνετο εσωτερικό σχέδιο απλή ξύλινη βεράντα και παιδική χαρά με άμμο

Η κουζίνα, το σαλόνι και η τραπεζαρία βρίσκονται στο ισόγειο και τα υπνοδωμάτια και τα μπάνια στον δεύτερο όροφο. Μια πολύ σημαντική πτυχή του σπιτιού είναι η βιωσιμότητά του. Διαθέτει μικρά ηλιακά πάνελ και άλλα έξτρα εξοικονόμησης ενέργειας. Είναι απλά το τέλειο παράδειγμα ενός μελλοντικού σπιτιού σε αρμονία με τη φύση. Να εκπλαγείτε και να αφήσετε όλα τα άλλα στα χέρια του wanderlust!

Πολύ ήλιος και καθαρός αέρας

άνετο εσωτερικό σχέδιο δύο ορόφων συρόμενων θυρών

Φρέσκα χρώματα και ζεστοί τόνοι ξύλου

άνετο εσωτερικό σχέδιο κουζίνας πίσω τοίχος celadon πράσινα ψηφιδωτά πλακάκια τοίχου

Σύγχρονος μινιμαλισμός

άνετη εσωτερική διακόσμηση ταπετσαρία χωρίς φύλλα

Seρεμο και φιλόξενο το βράδυ

άνετο εσωτερικό σχέδιο με γραφική θέα

άνετο εσωτερικό σχέδιο που προσκαλεί το βράδυ