Σπίτια με Ολοκληρωμένες Πισίνες – 10 Υπέροχα Σχέδια

C1 house by Dettling Architects με ενσωματωμένη πισίνα

Τα μοντέρνα σπίτια έχουν συχνά ένα σχέδιο που περιλαμβάνει το εσωτερικό και το εξωτερικό μέσω των λεγόμενων ολοκληρωμένες πισίνες συνδέει. Η σύνδεση μεταξύ του σπιτιού και της πισίνας κάνει την πρόσοψη να φαίνεται πιο ενδιαφέρουσα και ελκυστική.

Για παράδειγμα, ένα σπίτι C1 της Dettling Architects διαθέτει πισίνα μπροστά από τη δομή του σπιτιού.

Η ενσωματωμένη πισίνα στο μπροστινό μέρος μοιάζει με μια παλιά τάφρο με γέφυρα που επιτρέπει την πρόσβαση στην είσοδο.

Πολυτελής σχεδίαση σπιτιού με ενσωματωμένη πισίνα 

M house of Ong & amp; Ong με ενσωματωμένη πισίνα

M House of Ong & Το Ong έχει εσωτερικό / εξωτερικό σχέδιο με ανοιχτή βάση έξω, όπου το ξύλινο κατάστρωμα περιβάλλεται από νερό. Αυτό επιτρέπει άμεση πρόσβαση σε μία από τις ενσωματωμένες πισίνες χωρίς να καταλαμβάνει επιπλέον χώρο μεταξύ του σπιτιού, της βεράντας και της πισίνας.

Εξαιρετική αρχιτεκτονική σπιτιού με ενσωματωμένες πισίνες

Robinson road house και πισίνες

Το Robinson Road House by Steve Domoney Architecture διαθέτει μια βεράντα που στρογγυλοποιείται με μια ενσωματωμένη πισίνα και μπορεί επίσης να φανεί από το εσωτερικό του σπιτιού μέσω ενός γυάλινου τοίχου.

Κομψός σχεδιασμός σπιτιού και πολλά φυτά για να το συνδυάσετε

Κατοικία SA by SHATOTTO με ενσωματωμένη πισίνα

Η κατοικία της SHATOTTO SA διαθέτει πισίνα που δεν είναι ούτε μέσα ούτε έξω. Ο σχεδιασμός του κτιρίου επιτρέπει στην πισίνα να απομονωθεί από έξω. Η διαφανής οροφή την πλημμυρίζει με φυσικό φως.

Εξαιρετικό εξωτερικό με πισίνα

Σπίτι SGNW με ενσωματωμένη πισίνα από τους Metropole Architects

Το SGNW Haus by Metropole Architects είναι επίσης ένα από αυτά τα σπίτια με βεράντα που οδηγεί απευθείας στην ενσωματωμένη πισίνα, η οποία χωρίζει την κύρια βεράντα του σπιτιού από τον υπαίθριο σαλόνι με μια πέργκολα.

Τρέχον εξωτερικό με πισίναaboobaker house by nico με ενσωματωμένη πισίνα

Το House Aboobaker by Nico van der Meulen Architekten διαθέτει μια ενσωματωμένη πισίνα που είναι στενά ενσωματωμένη με τον σχεδιασμό του σπιτιού. Η πισίνα περνά κάτω από τη δομή του σπιτιού και έτσι δημιουργεί μια ενδιαφέρουσα εμφάνιση για ολόκληρο τον εξωτερικό χώρο.

Εντυπωσιακός σχεδιασμός σπιτιού με ενσωματωμένη πισίνα

H2 κατοικία 314 αρχιτεκτονικού στούντιο

Η κατοικία H.2 που σχεδιάστηκε από το 314 Architectural Studio διαθέτει μία από τις ενσωματωμένες πισίνες γύρω από το κτίριο με σκάλα που δίνει πρόσβαση στην πισίνα. Η εμφάνιση που προκύπτει δίνει την αίσθηση ενός σπιτιού που στέκεται πάνω στο νερό.

Κλασική αρχιτεκτονική σπιτιών στα βουνά

σπίτι casa mecano με ενσωματωμένες πισίνες

Το Casa Mecano του ROBLESARQ στέκεται σε μια εξέδρα με ξύλινη βεράντα στην οποία θα χτιστεί η πισίνα. Η πισίνα προφανώς επεκτείνει τη βεράντα, η οποία είναι προσβάσιμη με σκάλες.

Λευκό εξωφρενικό εξωτερικό με ενσωματωμένη πισίνα

σπίτι hijauan με ενσωματωμένη πισίνα

Το Hijauan House by Twenty-Nine Design επιτρέπει την πρόσβαση στην ενσωματωμένη πισίνα μέσω μιας εισόδου με ένα πλωτό ξύλινο κατάστρωμα. Η πισίνα είναι προσβάσιμη από τις σκάλες, αλλά η βεράντα χρησιμεύει επίσης ως θέση πισίνας.

Σχεδιασμός σπιτιού με, κάτω από τη δομή του κτιρίου, μια ρέουσα πισίνα

σπίτι στις Μελίδες με ενσωματωμένη πισίνα

Το σπίτι στις Μελίδες, σχεδιασμένο από τον Pedro Reis, διαθέτει επίσης μια ενσωματωμένη πισίνα που ρέει κάτω από τη δομή του σπιτιού. Έτσι έχετε την αίσθηση ότι το σπίτι είναι πάνω του.