Η ενεργειακά αποδοτική οικοδόμηση οδηγεί σε μια πιο υγιή ζωή

Η αστικοποίηση είναι φυσική συνέπεια της ανθρώπινης ανάπτυξης. Περνάει από διάφορες φάσεις και τώρα βρισκόμαστε στο κατώφλι μιας νέας επανάστασης. Η βιώσιμη διαβίωση και η ενεργειακή απόδοση γίνονται όλο και περισσότερο μια τάση. Τα οφέλη για την υγεία και άλλα θετικά ενός τέτοιου τρόπου ζωής γίνονται όλο και πιο ξεκάθαρα. Η ενεργειακά αποδοτική ζωή σύντομα θα γίνει ο κανόνας.

Χτίστε και Ζήστε

Χτίζοντας μια υγιή ζωή και μια βιώσιμη ζωή

Το πιο σημαντικό είναι το δικό σας όφελος για τους ανθρώπους. Θέλουμε να ζούμε με ενεργειακά αποδοτικό τρόπο γιατί πιστεύουμε ότι αυτό είναι πιο υγιεινό, ειδικά για εμάς και για τις οικογένειές μας.

Η επιστήμη το δείχνει όλο και πιο ξεκάθαρα.

Χτίστε βιώσιμα και ζήστε υγιεινά

υγιεινός τρόπος ζωής και οικοδόμησης

Πράσινη αρχιτεκτονική

οικοδόμηση υγιούς διαβίωσης και βιωσιμότητα εξοικονόμησης ενέργειας

Αστικοποίηση και παγκόσμια ρύπανση

Η αστικοποίηση συνδέεται άμεσα με την παγκόσμια ρύπανση. Η συγκέντρωση του πληθυσμού στις πόλεις συνέβαλε σημαντικά στην επιτάχυνση αυτής της διαδικασίας. Το 50% του πληθυσμού ζει σε πόλεις και σύμφωνα με τις εκθέσεις των Ηνωμένων Εθνών, το ποσοστό αυτό θα είναι 30% υψηλότερο έως το 2030.

Με την αστικοποίηση, η ανάγκη για έτοιμα και ημιτελή προϊόντα αυξάνεται όλο και περισσότερο. Η κατανάλωση ενέργειας αυξάνεται επίσης. Όλα αυτά είναι αρκετά ανθυγιεινά για τη ζωή των ατόμων. Έχουμε ένα αίσθημα εξάρτησης και δεν υπάρχει σχεδόν καθόλου χώρος για μεμονωμένους τρόπους ζωής.

Η αστικοποίηση συνδέεται άμεσα με την παγκόσμια ρύπανση

οικοδόμηση υγιούς ζωής και διαβίωσης στη μεγάλη πόλη

Γίνεται ευκολότερο και ευκολότερο να οικοδομήσουμε και να ζήσουμε σε ενεργειακά αποδοτικά σπίτια. Με αυτό σταματάμε την ανάπτυξη της μαζικής παραγωγής και εξασφαλίζουμε υψηλότερη ποιότητα ζωής.

Η οικοδόμηση ενεργειακά αποδοτικών κατοικιών γίνεται ευκολότερη και ευκολότερη επίτευξη

υγιεινή ζωή Χτίζοντας και ζώντας σε αρμονία με τη φύση

Πολλές μελέτες δείχνουν ότι αυτή η προσέγγιση ενισχύει την ψυχή και τη φυσική μας.

Οι μελέτες που αναφέρονται βασίζονται κυρίως στη σύγκριση. Κάνουν παραλληλισμούς μεταξύ των ανθρώπων που ζουν στην ύπαιθρο και στην πόλη. Οι άνθρωποι στις αγροτικές περιοχές, που περιβάλλονται από περισσότερα πράσινα φυτά, χρησιμοποιούν τους πόρους πιο οικονομικά και ατομικά, αισθάνονται πιο ενεργητικοί και πιο ευτυχισμένοι. Έχετε καλύτερη πνευματική και φυσική απόδοση.

Η ζωή στη χώρα

οικοδόμηση υγιεινής ζωής και διαβίωση στη χώρα

Τι προκύπτει όμως από αυτά τα αποτελέσματα; Πρέπει όλοι να μετακομίσουμε στη χώρα; Πρέπει να σταματήσει η βιομηχανική ανάπτυξη; Όχι, αντίθετα: χρειαζόμαστε πρόοδο που μας προσφέρει τα πλεονεκτήματα της αγροτικής ζωής στην πόλη μέσω σύγχρονων τεχνολογιών.

Τα σύγχρονα κτίρια και η ζωή στην πόλη σημαίνουν ακριβώς αυτό: Χρειαζόμαστε πράσινα και ενεργειακά αποδοτικά σπίτια εν μέσω αστικού περιβάλλοντος. Αντιπροσωπεύουν τους χώρους διαβίωσης του μέλλοντος.Θα προωθήσουν την υγεία μας και επίσης θα καθαρίσουν τον αέρα στις πόλεις μας.

Πώς μοιάζει λοιπόν μια σύγχρονη «πράσινη» ζωή?

υγιεινή ζωή, οικοδόμηση και διαβίωση, εξοικονόμηση ενέργειας, διαβίωση βιώσιμη

Μέλλον για τα παιδιά μας

χτίστε υγιή ζωή και ζήστε μελλοντικά παιδιά

εξοικονόμησε ενέργεια

Πρώτα απ ‘όλα, η σύγχρονη διαβίωση και κτίριο περιλαμβάνουν εξοικονόμηση ενέργειας. Το λιγότερο είναι να αντικαταστήσετε τους αναποτελεσματικούς λαμπτήρες με λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας. Τότε η εξοικονόμηση ενέργειας είναι θέμα συνήθειας: κλείστε όλες τις συσκευές και τα φώτα στα δωμάτια ενώ δεν τα χρησιμοποιείτε. Και ο υπολογιστής σας δεν χρειάζεται να είναι συνεχώς ενεργοποιημένος όταν είναι ήδη πλήρως φορτισμένος. Αυτό ισχύει επίσης για όλες τις άλλες συσκευές που πρέπει να φορτιστούν.

Χρησιμοποιήστε λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας?

οικοδόμηση υγιούς ζωής και εξοικονόμηση ενέργειας

Αρκεί μια κανονική θερμοκρασία στο σπίτι

Η διαφορά μεταξύ της θερμοκρασίας μέσα στο σπίτι και έξω το καλοκαίρι δεν πρέπει να είναι πολύ μεγάλη. Έτσι, η κατανάλωση ενέργειας από τα κλιματιστικά δεν θα είναι τόσο σημαντική.

Τα έξυπνα συστήματα σπιτιού είναι μοντέρνα 

υγιεινό κτίριο και έξυπνο σπίτι θερμοκρασίας διαβίωσης

Στεγνώστε τα ρούχα με φυσικό τρόπο

Αποφύγετε το στέγνωμα κατά το πλύσιμο. Εάν τα ρούχα στεγνώσουν σε φυσικές συνθήκες, εξοικονομείτε πολύ ενέργεια.

Επενδύστε όσο το δυνατόν περισσότερο σε συστήματα που σας δίνουν περισσότερη ενεργειακή ελευθερία. Τα ηλιακά πάνελ είναι μια σύγχρονη επιλογή για την παραγωγή ενέργειας ανεξάρτητα από τις μεγάλες εταιρείες. Η επιστήμη εργάζεται σε άλλα έργα αυτάρκειας. Μόλις το αντέξετε οικονομικά, επενδύστε σε τέτοια ενεργειακά συστήματα.

Φροντίστε τη φύση και αφήστε τα ρούχα σας να στεγνώσουν σε εξωτερικούς χώρους

κτίριο υγιεινής ζωής και πλυντήρια ζωντανής εξοικονόμησης ενέργειας

Ως κανονικός άνθρωπος, θα μπορούσατε να αισθανθείτε αρκετά αβοήθητοι. Η λήψη των αναφερόμενων μέτρων με τη δέουσα προσοχή για τις παγκόσμιες αλλαγές δεν είναι για όλους. Οι άνθρωποι παρακινούνται καλύτερα από αποτελέσματα που είναι απτά.

Και θα αισθανθείτε επίσης γρήγορα τις προφανείς βελτιώσεις στον τρόπο ζωής μας. Προσπαθώντας για ενεργειακή απόδοση, επιλέγοντας μια κατάλληλη θερμοκρασία, τα δικά σας ενεργειακά συστήματα – όλα αυτά είναι μέτρα που κάνουν τη ζωή σας πιο υγιή. Πρώτον, εξοικονομείτε πόρους και πρέπει να εργαστείτε λιγότερο για να τους εξοφλήσετε. Αυτό οδηγεί σε περισσότερη ξεκούραση και λιγότερο άγχος, και αυτόματα σε καλύτερη υγεία. Επιπλέον, μειώνετε την εξάπλωση επιβλαβών ουσιών στο περιβάλλον διαβίωσής σας μέσω του τρόπου ζωής που περιγράφεται. Αυτό θα σας κάνει επίσης να ζείτε πιο υγιεινά.

Έτσι ζείτε βιώσιμα και υγιεινά

οικοδόμηση υγιεινής ζωής και έξυπνο σπίτι εξοικονόμησης ενέργειας συμβουλές για οικοδόμηση υγιούς διαβίωσης και ζωντανή εξοικονόμηση ενέργειαςΧτίζοντας υγιεινό τρόπο ζωής και βιώσιμη αρχιτεκτονικήβιώσιμη αρχιτεκτονική, υγιεινή ζωή, οικοδόμηση και διαβίωση, εξοικονόμηση ενέργειας