μοντέρνα αρχιτεκτονική έπιπλα εξωτερικού χώρου αφρικής

Σύγχρονη αρχιτεκτονική στην Αφρική

Θέλετε να περάσετε τις επόμενες διακοπές σας σε ένα μέρος όπου η εμπειρία είναι πραγματικά μοναδική και ταυτόχρονα εξαιρετικά εξωτική?

Or ίσως θέλετε να αντλήσετε έμπνευση για τον δικό σας χώρο διαμονής έξω από ένα τέτοιο μέρος?

Αν ναι, τότε θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε το Lion Sands Game Reserve. Εδώ θα βρείτε καταλύματα απίστευτα τοποθετημένα κάτω από τον ανοιχτό ουρανό στην καρδιά ενός φυσικού καταφυγίου στην Αφρική.

Αυτό το παράδειγμα για μοντέρνα αρχιτεκτονική εδραιώνεται ως μια νέα τάση στην κατασκευή ξενοδοχείων και βοηθά σχεδόν στο να θολώσει τα όρια μεταξύ φύσης και ανθρώπων.

Σε αυτό το μέρος δεν μπορείτε παρά να ξεχάσετε όλες τις ανησυχίες στη ζωή. Το συγκρότημα χτίστηκε από έναν Αμερικανό στη δεκαετία του ’30 του περασμένου αιώνα. Έκτοτε εκσυγχρονίστηκε από πολλές απόψεις. Σήμερα έχετε ζεστό νερό, άνετα κρεβάτια με προστασία από κουνούπια, μπανιέρες και Wi-Fi.

Ξενοδοχείο κάτω από τον ουρανό

μοντέρνα αρχιτεκτονική ξενοδοχείο ταξίδια αφρική

Το πρώτο πράγμα που θα τραβήξει την προσοχή σας είναι οι εξοχικές κατοικίες στα δέντρα. Στην πραγματικότητα, αυτό είναι μια οπτική ψευδαίσθηση. Τα σπίτια δεν είναι πάνω στα δέντρα, αλλά σε μεγάλες τσιμεντένιες κατασκευές. Σε όλες τις περιπτώσεις, η αρχιτεκτονική φαίνεται υπέροχη.

Από εκεί έχετε υπέροχη θέα στον ποταμό Sabi και τη ζωή του εθνικού πάρκου Kruger. Αυτό είναι δυνατό χάρη σε πλατφόρμες που έχουν δημιουργηθεί και τοποθετηθεί ειδικά για το σκοπό αυτό.

Σύγχρονη αρχιτεκτονική – ξενοδοχείο στην Αφρική

μοντέρνα αρχιτεκτονική ξενοδοχείο αφρική πέργκολα

Ταξίδια και διακοπές

μοντέρνα αρχιτεκτονική ξενοδοχείο αφρική φύση

Τρώτε σε εξωτερικούς χώρους

μοντέρνα αρχιτεκτονική ξενοδοχείο αφρική τρώει σε εξωτερικούς χώρους

Το ξενοδοχείο προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε για μια ρομαντική διαμονή. Αυτό περιλαμβάνει το ονειρικό κρεβάτι, το υπέροχο τραπέζι και φυσικά την υπέροχη ατμόσφαιρα.

Πολλοί άνθρωποι ρωτούν φυσικά αν αυτό το ανοιχτό ξενοδοχείο είναι ασφαλές. Μέχρι στιγμής, κανένα άγριο ζώο δεν έχει έρθει να επισκεφθεί τους επισκέπτες εδώ.

Αγνή φύση

φυσικό τοπίο ξενοδοχείο σύγχρονης αρχιτεκτονικής στην Αφρική

Η νύχτα είναι η πιο μαγική ώρα. Εδώ μπορείτε να δείτε πώς τα φώτα στο έδαφος αντιστοιχούν στα αστέρια στον ουρανό.

Η αρχιτεκτονική αυτού του ξενοδοχείου δεν έχει φράγματα και φράχτες. Χάρη σε αυτήν την ιδιαιτερότητα, μπορείτε να βυθιστείτε υπέροχα στην ατμόσφαιρα της αφρικανικής νύχτας.

Ρομαντική ατμόσφαιρα

μοντέρνα αρχιτεκτονική ξενοδοχείο αφρικανικός ρομαντικός φωτισμός

Ξενοδοχείο κάτω από τον ουρανό

μοντέρνα αρχιτεκτονική υπέροχο ξενοδοχείο αφρικής

Υπέροχο τοπίο

τοπίο φύσης μοντέρνα αρχιτεκτονική ξενοδοχείο αφρική

Εκτός από τα σπίτια στα δέντρα, υπάρχουν επίσης υπέροχες, πολύχρωμες βίλες κοντά. Μπορείτε επίσης να φροντίσετε την υγεία σας στην αίθουσα προπόνησης και στην πισίνα.

Θα μπορούσατε να παρατηρήσετε με ασφάλεια την άγρια ​​ζωή του αποθεματικού από όλα τα κτίρια στο συγκρότημα κατοικιών. Αυτά περιλαμβάνουν λιοντάρια, καμηλοπαρδάλεις, ελέφαντες και άλλα άγρια ​​ζώα.

Κάθε πτυχή αυτής της αρχιτεκτονικής σε κάνει να νιώθεις σαν μέρος αυτής της φύσης. Για τους ανθρώπους για τους οποίους αυτό δεν είναι αρκετά ακραίο, υπάρχουν επίσης υπέροχες εκδρομές σαφάρι που μπορούν να κάνουν κράτηση.

    σαφάρι

μοντέρνα αρχιτεκτονική ξενοδοχείο αφρικανικές διακοπές ταξιδιού