Η μεγάλη ποικιλία προκατασκευασμένων σπιτιών

Σχεδόν κανείς δεν έχει εκ των προτέρων ακριβείς ιδέες και εξειδικευμένες γνώσεις για τον καθορισμό ενός ειδικού τύπου σπιτιού με ατομικές προδιαγραφές από την αρχή. Είναι σημαντικό να εξετάσουμε τις προσφορές εκ των προτέρων για να διευκρινίσουμε ποια πλεονεκτήματα και προτιμήσεις είναι υψίστης σημασίας και ποια επιθυμητά ενεργειακά πρότυπα είναι σημαντικά.

prefab house μοντέρνα αρχιτεκτονική μικρά ξύλινα πάνελ

προκατασκευασμένο σπίτι μπλε πρόσοψη διώροφη

Ακίνητα, προϋπολογισμός και επιλογή του σταδίου επέκτασης Μετά την αγορά του ακινήτου, πρέπει να διερευνηθεί το σχέδιο ανάπτυξης με τους ειδικούς κανονισμούς για την κατασκευή. Αυτό περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τύπους σπιτιών, σχήματα οροφής, επεκτάσεις και μέγεθος. Εάν δεν υπάρχει μετοχικό κεφάλαιο, το προκατασκευασμένο σπίτι πρέπει να χρηματοδοτηθεί εξ ολοκλήρου μέσω δανείου. Εκτός από την κατασκευή με το κλειδί στο χέρι, μπορείτε επίσης να βασιστείτε σε ένα σπίτι επέκτασης εάν έχετε τεχνικές γνώσεις. Εάν ολόκληρο το σπίτι επιλέγεται από έναν πάροχο χρησιμοποιώντας ένα κιτ, χρησιμοποιείται το σπίτι κατασκευής.

προκατασκευασμένο σπίτι μοντέρνα κομψή πρόσοψη κήπο μονοπάτι

Υπάρχουν μελλοντικά σχέδια για επεκτάσεις ή εξαγορές; Ένα προκατασκευασμένο σπίτι συνήθως σχεδιάζεται για μια ζωή. Η χρηστικότητα του σπιτιού, η απόκτηση παιδιών ή τα παιδιά θα φύγουν σύντομα από το σπίτι καθώς και ένα γκαράζ, τζάκι ή ένας επιπλέον όροφος θα πρέπει να ληφθούν υπόψη. Οι ακόλουθες ερωτήσεις πρέπει να διευκρινιστούν πριν από την κατασκευή:

  • Η δυνατότητα σχεδιασμού χωρίς εμπόδια, για όσο το δυνατόν λιγότερες αλλοιώσεις σε μεγάλη ηλικία
  • Θα μετακινηθούν επιπλέον άτομα στο σπίτι ή θα μεταφέρουν μεγάλα παιδιά;?
  • Πώς χρησιμοποιείται ο χώρος ή ο κενός χώρος?
  • Πρέπει να ενσωματωθεί μια καμινάδα με κουκούλα?
  • Σχεδιάζετε αργότερα ένα υπόστεγο κήπου, γκαράζ κλπ; Τι λέει το αναπτυξιακό σχέδιο?
  • Θα προγραμματιστεί ηλιακό θερμικό ή φωτοβολταϊκό σύστημα; Σπίτια, δέντρα καλύπτουν τα αντίστοιχα στοιχεία?
  • Το προκατασκευασμένο σπίτι χρειάζεται ασανσέρ; Η επόμενη εγκατάσταση αποδεικνύεται δύσκολη και δαπανηρή.
  • Μπορεί να επιτευχθεί υψηλότερη κατηγορία απόδοσης με τον υφιστάμενο προϋπολογισμό;?

Διευκρινίστε όλα τα κόστη εκ των προτέρων

Διευκρινίστε με τον κατασκευαστή τι κόστος και υπηρεσίες περιλαμβάνει το πακέτο. Τι πρόσθετο κόστος μπορεί να προκύψει για προγραμματισμό, γη, ασφάλιση και πληρωμές τόκων; Ποια έξοδα χρεώνονται ξεχωριστά και ποιο είναι το συνολικό ποσό; Χάρη στην πολυετή εμπειρία τους, οι προμηθευτές προκατασκευασμένων κατοικιών είναι σε θέση να εκτιμήσουν πολύ καλά τα ποσά που μπορούν να περιμένουν οι πελάτες. Τυχόν άγνωστα προηγουμένως έξοδα μπορούν να εντοπιστούν από έναν ενυπόθηκο δανειστή και να γνωστοποιηθούν.

προκατασκευασμένες αρχιτεκτονικές πέτρες σπιτιών φωτισμός σκαλοπατιών έπιπλα εξωτερικού χώρου

Είναι αλλεργικοί μεταξύ των κατοίκων?

Εάν ένα μικρό ναι απαντήσει στην ερώτηση, θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν αντιαλλεργικά δομικά υλικά για το προκατασκευασμένο σπίτι. Το Freshideen.com συνιστά τη χρήση μόνο συνδετικών, αλλεργιογόνων συνδετικών, χρωμάτων, συγκολλητικών και άλλων στοιχείων. Είναι ήδη διαθέσιμα στάνταρ από διάφορους παρόχους. Η επακόλουθη απομάκρυνση των φορέων αλλεργίας είναι δαπανηρή και δύσκολη.

διακόσμηση προκατασκευασμένων σπιτιών μικρά συμπαγή φυτά

Πώς είναι η συμβουλή?

Η πρώτη εντύπωση μετράει κατά τη διάρκεια της διαβούλευσης. Fingerhuthaus.de μεταφέρει όχι μόνο την ατμόσφαιρα, αλλά και το επίπεδο πληροφοριών και ευημερίας. Εδώ, οι επιθυμίες των μελλοντικών κατασκευαστών λαμβάνονται υπόψη και απαντώνται συγκεκριμένα. Η σχέση μεταξύ παρόχου και πελάτη είναι εδώ. Η υπηρεσία έχει προτεραιότητα, η διαφάνεια είναι σημαντική. Συγκεκριμένα, το κόστος, τα προβλήματα ή άλλες επιλογές συζητούνται σε μια συνομιλία.

προκατασκευασμένο σπίτι σύγχρονη ασυνήθιστη πράσινη μοντέρνα αρχιτεκτονική

Ο κατασκευαστής ικανοποιεί τις ανάγκες σας?

Το Freshideen.com εξηγεί τι είναι σημαντικό. Υπάρχουν ειδικοί για τον επιλεγμένο τύπο κτιρίου; Πρέπει να ληφθούν υπόψη ειδικά οικολογικά χαρακτηριστικά; Η επιλογή του κατασκευαστή που έχει ήδη γίνει θα πρέπει να ελεγχθεί ξανά για να προσδιοριστεί τι ακριβώς είναι επιθυμητό και δεν υπάρχουν καλύτερα εκπαιδευμένοι ειδικοί. Τελικά, δημιουργείται ένα προκατασκευασμένο σπίτι και η οικονομική υποστήριξη θα συνεχιστεί για πολύ καιρό.