Σύγχρονος κήπος βεράντας με λίμνη Ουάσιγκτον

Stuart Silk Architects ολοκλήρωσε το σχέδιο για ένα μεγάλο σπίτι στο Σιάτλ, το οποίο ήταν αρωματισμένο με πρωτότυπες σύγχρονες λεπτομέρειες. Το Washington Park Hilltop Estate βρίσκεται σε μια αδέξια διαχειρίσιμη λίμνη στην Ουάσιγκτον και κατέχει τη δική του μαζί με τα εντυπωσιακά τοπικά αξιοθέατα: «Θέα στην τεράστια λίμνη, Mt.

Οι Rainier και North Cascades υπαγόρευαν τον προσανατολισμό και τη διαφάνεια του υψομέτρου σε αλληλεπίδραση με το νερό. Στη συνέχεια, ένα σχέδιο ανέπτυξε την ενσωμάτωση των υδάτινων χαρακτηριστικών του ακινήτου προς όφελος της εσωτερικής και εξωτερικής εμπειρίας ».

Μοντέρνος οικιακός κήπος λίμνης Ουάσινγκτον

Το νερό είναι το κύριο θέμα της ιδιοκτησίας και φαίνεται στο συνολικό σχεδιασμό του έργου, το οποίο μπορεί να είναι μια ενδιαφέρουσα προσπάθεια. Το σχέδιο αυτού του ακινήτου βασίζεται στο γράμμα “H”, με τη μορφή του οποίου ο χώρος εισόδου, καθιστικού και τραπεζαρίας αναπαρίσταται σε ένα κεντρικό περίπτερο, ενώ τα πλευρικά φτερά περιέχουν τα οικεία ιδιωτικά δωμάτια: “Τα περάσματα στα φτερά είναι συμπιεσμένο ανάμεσα σε απαλά κινούμενα νερά, εμπνευσμένα από τα κανάλια του Suzhou και της Βενετίας. Αυτά δεν χρησιμεύουν μόνο ως μια συνεχώς υπενθύμιση της ομορφιάς του νερού, αλλά και της φύσης του περάσματος από τη ζωή, σαν να περιηγείστε στο σπίτι και στους εξωτερικούς χώρους. Οι γραμμές των καναλιών επικεντρώνονται επίσης στον προσανατολισμό της ιδιοκτησίας απέναντι στη θέα. »Βρείτε τις εικόνες για ένα μοντέρνο σπίτι σε μια λίμνη στην Ουάσινγκτον που εμπνέει?

Σύγχρονο σπίτι Λίμνη Ουάσινγκτον Σύγχρονη αρχιτεκτονική Μοντέρνα σκαλοπάτια εισόδου στη λίμνη Ουάσιγκτον

Σύγχρονο σπίτι Λίμνη Ουάσινγκτον μοντέρνο σαλόνι Μοντέρνο σπίτι τραπεζάκι τραπεζιού τζάκι Lake Washington Μοντέρνο σπιτικό τζάκι τραπεζαρίας της λίμνης Ουάσιγκτον Σύγχρονη τραπεζαρία της λίμνης Ουάσιγκτον στο σπίτι Modern House Lake Washington μοντέρνο τραπέζι φαγητού Cool House Lake Washington Decoration Hallway Cool House Lake Washington Σαλόνι Κουζίνα Cool House Lake Washington Stair Hallway Great House Lake Washington Hallway Hallway Σύγχρονο σχέδιο κήπου της λίμνης Ουάσινγκτον Μοντέρνο Σπίτι Λίμνη Ουάσιγκτον Μοντέρνος Κήπος Σύγχρονος οικιακός κήπος λίμνης Ουάσιγκτον