πολυτελές εξοχικό σπίτι μπροστινή αυλή τσιμεντένια μπλοκ σχεδιασμός γραμματοκιβωτίου

Σχεδιάστε γραμματοκιβώτιο σύμφωνα με την πρόσοψη του σπιτιού

Το γραμματοκιβώτιο μπορεί να είναι ένα μικρό αλλά ουσιαστικό μέρος της εμφάνισης του σπιτιού. Θα πρέπει λοιπόν κανείς να επιλέξει προσεκτικά το κουτί, τη βάση και το κάλυμμα του. Στην ιδανική περίπτωση, το γραμματοκιβώτιο πρέπει να ταιριάζει άψογα στον χαρακτήρα του σπιτιού. Νομίζω ότι πρέπει να είναι μια μικρή προβολή αυτού.

Δεν εννοώ ότι πρέπει να μοιάζει ακριβώς με το σπίτι σε μικρή κλίμακα, αλλά ότι πρέπει να αντικατοπτρίζει την ουσία του σπιτιού. Αυτό θα μπορούσε να αφορά το στυλ, το υλικό ή άλλες ιδιότητες. Σκεφτείτε τα παρακάτω παραδείγματα σαν μια μικρογραφία του σπιτιού.

Ειδικά τα μοντέρνα σπίτια χρειάζονται κάτι περισσότερο από «λύσεις από τα μανταλάκια». Εδώ βλέπουμε ένα σπίτι δύο οικογενειών στην Αυστραλία που περιλαμβάνει κατασκευή από ανοξείδωτο ατσάλι Cor Ten. Λειτουργεί επίσης ως πίνακας με τη διεύθυνση. Εκτείνεται από το μονοπάτι στα αριστερά προς αυτό στα δεξιά. Το σχήμα του γραμματοκιβωτίου και οι δοκοί πάνω από το πεζοδρόμιο είναι μια σαφής αντανάκλαση του κτιρίου πίσω από αυτό.

 Σχεδιασμός γραμματοκιβωτίου με ελκυστική εμφάνιση

σχεδιασμός γραμματοκιβωτίου σύγχρονες αρχιτεκτονικές ιδέες σχεδιασμού μπροστινής αυλής

Ο ξεπερασμένος ανοξείδωτος χάλυβας φαίνεται να είναι μια δημοφιλής επιλογή για προσαρμοσμένα γραμματοκιβώτια σε μοντέρνα σπίτια. Αυτή η στήλη είναι επίσης ένα μέρος όπου μπορεί να τοποθετηθεί η διεύθυνση. Είναι ψηλό και κομψό, όπως και η γυάλινη πρόσοψη στο βάθος.

Ξεπερασμένο γραμματοκιβώτιο από ανοξείδωτο ατσάλι

αριθμός σπιτιού σχεδιασμός γραμματοκιβωτίου μοντέρνα αρχιτεκτονική μπροστινή αυλή με χαλίκι

Εδώ βλέπουμε ένα άλλο παράδειγμα από ανοξείδωτο ατσάλι Cor Ten. Εδώ η πρόσοψη αντικατοπτρίζεται με λιγότερο προφανή τρόπο. Οι ελικοειδείς στροφές του σκουριασμένου γραμματοκιβωτίου είναι περισσότερο στο πνεύμα των σύγχρονων σπιτιών. Επομένως, πρόκειται λιγότερο για μια μικρή έκδοση των σχημάτων και των υλικών.

Γραμματοκιβώτιο από ανοξείδωτο ατσάλι Cor Ten

μπροστινή αυλή αριθμός σπιτιού σχεδιασμός γραμματοκιβώτιο μοντέρνα αρχιτεκτονική

Η ξεπερασμένη χαλύβδινη πλάκα περιέχει ένα τυπικό γραμματοκιβώτιο από ανοξείδωτο χάλυβα. Τα δύο χρησιμοποιούσαν υλικά για μοντέρνα σπίτια και αποφασίστηκε να χρησιμοποιηθούν διαφορετικά υλικά (ξύλο, σκυρόδεμα και ούτω καθεξής).

Γραμματοκιβώτιο από ανοξείδωτο ατσάλι

ιδέες για σχεδιασμό γραμματοκιβωτίου μοντέρνα αρχιτεκτονική είσοδο σπιτιού αυλή

Αυτό το τελευταίο παράδειγμα Cor Ten δείχνει μια τυπική κατασκευή από ανοξείδωτο ατσάλι. Προσαρμόστηκε σε προσαρμοσμένη πόρτα και ο σχεδιασμός αντικατοπτρίζει την εμφάνιση του ορείχαλκου και το χρώμα πίσω από αυτό.

Κλασικό γραμματοκιβώτιο από ανοξείδωτο ατσάλι Cor Ten

ιδέες για σχεδιασμό γραμματοκιβωτίου ανοξείδωτο ατσάλι μοντέρνα αρχιτεκτονική σπίτι ξύλινη βεράντα

Εδώ υπάρχει ένα παρόμοιο σχήμα και ενσωματωμένο γραμματοκιβώτιο, αλλά έχει επιχρωμιωμένα κομμάτια από ανοξείδωτο χάλυβα αντί για ανοξείδωτο ατσάλι Cor Ten

ιδέες σχεδιασμός γραμματοκιβωτίου από ανοξείδωτο ατσάλι μοντέρνα αρχιτεκτονική συγκεκριμένα βήματα

Ωστόσο, αυτό το σχήμα δεν σχετίζεται με το υλικό. Μπορείτε να δείτε την απόδειξη αυτού εδώ. Είναι ένα πολύ παρόμοιο ταχυδρομικό κουτί, αλλά είναι κατασκευασμένο από ξύλο

σχεδιασμός γραμματοκιβωτίου ξύλο μοντέρνα αρχιτεκτονική μπροστινή αυλή είσοδος

Τα σύγχρονα γραμματοκιβώτια δεν χρειάζεται να φτιαχτούν για να προσαρτηθούν.

Το κουτί που μοιάζει με κουτί λειτουργεί υπέροχα στον άγονο γκρι τοίχο

σχεδιασμός από ανοξείδωτο ατσάλι γραμματοκιβώτιο σπιτιού πρόσοψη αρχιτεκτονική σκυρόδεμα

Αυτό το τοξωτό κιβώτιο από ανοξείδωτο ατσάλι αντανακλά το μικρό ρηχό βάθος της υπερκείμενης οροφής του σπιτιού

γραμματοκιβώτιο από ανοξείδωτο ατσάλι σχεδιασμό σύγχρονης αρχιτεκτονικής φράχτη ξύλινο χαλίκι μπροστινή αυλή

Το ταχυδρομικό κουτί είναι ένα μικρό στοιχείο και ως εκ τούτου δεν χρειάζεται να είναι αυτόνομο αντικείμενο. Η τοποθεσία είναι προσαρμοσμένη στις ανάγκες των ανθρώπων. Σημασία έχει εδώ αν το ταχυδρομείο παραδίδεται με το χέρι ή με το αυτοκίνητο και αν η κατοικημένη περιοχή είναι τόσο ασφαλής ώστε να είναι μακριά από το σπίτι. Συχνά τα συνημμένα και ενσωματωμένα γραμματοκιβώτια τίθενται υπό αμφισβήτηση και αυτά πρέπει να εγγράφονται με σαφήνεια στο σχεδιασμό του σπιτιού.

Αυτό είναι κάτι που έχει γίνει πολύ καλά στην περίπτωση αυτού του σπιτιού

πόρτα εισόδου πόρτα παρακολούθησης γραμματοκιβώτιο ανοξείδωτο ατσάλι απαρατήρητο

Αν κοιτάξετε πίσω στην άκρη, μπορείτε να δείτε το πρώτο από πολλά σχέδια γραμματοκιβωτίου, το οποίο πραγματικά μοιάζει με ένα μικρό σπίτι για αλληλογραφία. Αυτό το μικρό σπίτι στέκεται σε ξύλινα στηρίγματα και δείχνει τον ίδιο προσανατολισμό με το σπίτι πίσω του.

Το αναγνωρίσατε αμέσως εδώ; Εδώ έχει επιλεγεί ένας μοντέρνος, μινιμαλιστικός σχεδιασμός

πόρτα εισόδου πόρτα παρακολούθησης σχεδιασμός γραμματοκιβώτιο ανοξείδωτο ατσάλι απαρατήρητο

Δεν βλέπουμε πολλά από το σπίτι για να δούμε αν το σπίτι, μέχρι τα μαύρα παντζούρια, είναι μια καλή άποψη για το πρωτότυπο.

Στην πραγματικότητα, αυτό το διαμέρισμα είναι ένα περίβλημα γύρω από ένα τυπικό γραμματοκιβώτιο

design letterbox ξύλο σύγχρονη εξοχική κατοικία ξύλινη βεράντα

Όλες οι λεπτομέρειες στα δύο προηγούμενα σχέδια έχουν εμφανιστεί σε μικρότερη κλίμακα. Σε αυτή την περίπτωση, έχουν τηρηθεί οι κανόνες του μεγάλου σπιτιού – το ταβάνι και τα πλάγια. Είναι ένα ακριβές μοντέλο.

Το τυπικό γραμματοκιβώτιο σπρώχνει ένα μικρό τμήμα στο πλάι

σχεδιασμός γραμματοκιβώτιο ξύλινο σπίτι πουλί εξοχικό σπίτι ξύλινη βεράντα

Σχεδιάστε γραμματοκιβώτιο σε σχήμα σπιτιού πουλιών

σχέδιο-γραμματοκιβώτιο-ιδέες-ξύλο-πέτρα-εξοχική κατοικία

Στα τρία προηγούμενα παραδείγματα μπορείτε να δείτε χαρακτηριστικά σχεδιασμού που αντικατοπτρίζουν το σπίτι. Αυτή είναι μια καλή τακτική με την οποία έχετε δημιουργήσει κάτι που εξαρτάται από την εμφάνιση του σπιτιού.

Εδώ ένα γραμματοκιβώτιο έχει τοποθετηθεί στην πέτρα και οι ξεπερασμένοι τοίχοι του σπιτιού έρχονται πίσω από αυτό

εξοχικό σπίτι φράχτη μπροστινή αυλή γραμματοκιβώτιο ενσωματωμένες φυσικές πέτρες

Το γκαράζ εδώ φέρνει στο νου μια εξοχική κατοικία στα μέσα του αιώνα σε στιλ λιβαδιών. Η αναφορά εδώ είναι στον Frank Lloyd Wright και τους επαίνους του για τη φύση.

Η αρχιτεκτονική της ανακαίνισης έβαλε το γραμματοκιβώτιο σε ένα βράχο

εξοχικό σπίτι vila μπροστά κήπος με γραμματοκιβώτιο χαλίκι ενσωματωμένη φυσική πέτρα

Ο χαμηλός τοίχος στο μπροστινό μέρος αυτού του μεσογειακού σπιτιού έχει σπάσει για να δημιουργήσει μια είσοδο. Το γραμματοκιβώτιο τοποθετήθηκε σε δύο λεπτές θέσεις δίπλα στο διάδρομο.

Εγγράφεται απρόσκοπτα στην εμφάνιση του σπιτιού και εξασφαλίζει σαφή ορισμό του σημείου εισόδου και εξόδου

πολυτελές εξοχικό σπίτι μπροστινή αυλή τσιμεντένια μπλοκ σχεδιασμός γραμματοκιβωτίου

Το παραδοσιακό σχήμα αυτού του σπιτιού καθορίζεται από τη λευκή του εμφάνιση. Χάρη σε αυτό, οι τοίχοι και τα παράθυρα φαίνονται πολύ απλά και απλά. Ο εκσυγχρονισμός της παραδοσιακής εμφάνισης αντικατοπτρίζεται στο κουτί από ανοξείδωτο ατσάλι. Εκεί μπορείτε να δείτε μια διεύθυνση που έχει ενσωματωθεί στον χιονισμένο τοίχο.

Ανοξείδωτο κουτί ενσωματωμένο στο φράχτη

ξύλινη φυσική πέτρα φράχτης ξύλινη πόρτα γραμματοκιβώτιο από ανοξείδωτο ατσάλι

Αυτό το μοντέρνο σπίτι είναι χαμηλό και οριζόντιο. Το γραμματοκιβώτιο, από την άλλη πλευρά, είναι ψηλό, στέκεται περήφανο και η επιφάνειά του φωτίζεται. Και τα δύο δείχνουν το σχήμα ενός κουτιού και εμφανίζουν λεπτές γραμμές οροφής.

Σχεδιασμός γραμματοκιβωτίου – ψηλός και περήφανος

Σχεδιασμός στην αυλή με ιδέες σχεδιασμού γραμματοκιβωτίου από χαλίκι και πέτρα

Εδώ έχουμε μια περίπτωση όπου οι σύγχρονες πτυχές του σχεδιασμού του σπιτιού αντικατοπτρίζονται σε όλες τις πτυχές της αυλής. Τα τοιχώματα του γραμματοκιβωτίου και το δοχείο φυτών αλληλοσυμπληρώνονται υπέροχα.

Ένας μαύρος τοίχος έχει κοπεί και το ταχυδρομικό κουτί έχει στερεωθεί με επιτυχία εκεί

μοντέρνος-αρχιτέκτονας-σπίτι-είσοδος-γκαράζ-διάδρομος-γραμματοκιβώτιο

Σχεδιασμός γραμματοκιβωτίου από ανοξείδωτο ατσάλι

μοντέρνο αρχιτεκτονικό σπίτι γραμματοκιβώτιο από ανοξείδωτο ατσάλι

Στο τελευταίο παράδειγμα, μπορούμε να δούμε ένα περίεργο σχέδιο. Αξίζει τον κόπο να το παρουσιάσουμε για διαφορετικούς λόγους από τους προηγούμενους. Δεν αντανακλά τόσο πολύ το σχέδιο του σπιτιού, αλλά ανεβαίνει πάνω από τις κατά τα άλλα ζοφερές συνθήκες.

Τρεις από τις τέσσερις πλευρές της εισόδου έχουν καλυφθεί με γλυπτική εγκατάσταση. Αποτελείται από σχεδόν 1000 μπλοκ σε σχήμα πυραμίδας

γρίλια εισόδου ενσωματωμένο γραμματοκιβώτιο

Ένα ενσωματωμένο γραμματοκιβώτιο εισάγεται στα αριστερά. Παρουσιάζει μια μεγάλη έκπληξη σε αυτήν την ήδη συναρπαστική είσοδο

πόρτα εισόδου πλέγμα γραμματοκιβώτιο ενσωματωμένο 3d ξύλινο μοτίβο

Τώρα έχετε πολλές ιδέες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε ένα γραμματοκιβώτιο που θα συνδυαστεί με το σχεδιασμό του σπιτιού σας.