βεράντα στέγη τζάκι σύγχρονη μετάβαση χωρίς κατώφλι

Η καλοκαιρινή σας ζωή κάτω από το κάλυμμα της βεράντας

Οι ζεστές μέρες είναι ήδη εδώ. Θεωρητικά δεν είναι ακόμα καλοκαίρι, αλλά στην πραγματικότητα μπορούμε να περάσουμε πολύ χρόνο έξω χωρίς κανένα πρόβλημα. Για πολλούς ανθρώπους αυτό σημαίνει ότι περνούν τώρα το μεγαλύτερο μέρος της ζωής τους κάτω από το κάλυμμα της βεράντας. Για να αισθανθεί κανείς άνετα εκεί, θα πρέπει να μάθει, πάνω απ ‘όλα, να κάνει το τελευταίο πραγματικά άνετο.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, ισχύει ο ίδιος κανόνας όπως και στο εσωτερικό. Σε ορισμένες περιπτώσεις υπάρχουν επίσης κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Πώς σχετίζονται ακριβώς αυτά μεταξύ τους και πώς μπορείτε να αντιμετωπίσετε τις γνώσεις σχετικά με αυτά, έτσι ώστε να δημιουργηθεί μια πραγματικά υπέροχη ατμόσφαιρα, θέλουμε να σας δείξουμε με μερικά υπέροχα παραδείγματα.

Σταθερά ξύλινα δοκάρια σχηματίζουν μια κομψή πέργκολα

βεράντα στέγες ξύλινα δοκάρια πέργκολα γυαλί

Δροσερά χρώματα

Θέλετε να δώσετε έμφαση σε ένα συγκεκριμένο στοιχείο κάτω από το κάλυμμα της βεράντας; Στη συνέχεια, θα πρέπει να το κάνετε αυτό με έντονες αποχρώσεις. Προκειμένου να λειτουργήσει ακόμη καλύτερα, τα κύρια στοιχεία σχεδιασμού θα πρέπει στη συνέχεια να βαφτούν ουδέτερα.

Διαίρεση σε ζώνες

Η έννοια των ανοιχτών κουζινών μας έχει διδάξει πώς να φιλοξενήσουμε αρκετές διαφορετικές ζώνες μέσα σε ένα ανοιχτό σχέδιο. Αυτό έχει να κάνει με την ανάγκη μας για τάξη και διαίρεση λειτουργιών. Σε ψυχολογικό επίπεδο, επιτυγχάνουμε ότι ακόμη και ένας στενός χώρος αισθάνεται σαν σπίτι. Έτσι θα μπορούσατε να το πετύχετε κάτω από μια μικρή κάλυψη βεράντας που αισθάνεστε ελεύθεροι και έχετε όλα όσα θα είχατε επίσης σε έναν τεράστιο κήπο.

Πλούσια βλάστηση πάνω από την πόλη

βεράντα στέγες μεταλλικά έπιπλα πέργκολα ξύλο ερπυστικά φυτά

Θωρακίστε τον ήλιο

Η χρήση σκίαστου θα πρέπει να προσαρμόζεται στην πραγματική κατάσταση. Εάν έχετε ένα φυσικό κάλυμμα για τον ήλιο σε ορισμένα μέρη, τότε δεν χρειάζεται να βάλετε επιπλέον θόλο εκεί, σωστά; Λόγω της θέσης του κτιρίου ή μερικές φορές μέσα από ένα δέντρο, έχετε πάντα σκιά σε πολλά μέρη ή μόνο νωρίς το πρωί το καλοκαίρι. Το κάλυμμα του αίθριου πρέπει πραγματικά να εγκατασταθεί μόνο στα σημεία όπου είναι απολύτως απαραίτητο.

Κομψή λύση με μεταλλικό σκελετό, ύφασμα και γυαλί

ύφασμα σκεπής βεράντας γυάλινο μεταλλικό πλαίσιο

Αφήστε το φως να περάσει

Φυσικά, το τελευταίο που λέγεται ισχύει σε περιπτώσεις που τα χρησιμοποιείτε κυρίως το καλοκαίρι. Εάν θέλετε να προστατευτείτε από τις καιρικές συνθήκες, όπως από τη βροχή, τότε θα μπορούσατε να εξετάσετε μια λύση που επιτρέπει στο φως να περάσει σε ορισμένα μέρη και είναι μόνο εντελώς αδιαπέραστη σε ορισμένα.

Μικρή ξύλινη πέργκολα και κρεμαστά φυτά

βεράντα σκεπής έπιπλα από μπαστούνι ξύλο πέργκολα

Χαρίστε στον εαυτό σας μεγάλη άνεση

Εάν περνάτε πολύ χρόνο στη βεράντα, θα πρέπει να χαρείτε και εσείς πολύ άνετα εκεί. Βάλτε ταπετσαρισμένα έπιπλα και πολλά μαξιλάρια. Βεβαιωθείτε ότι είναι εύκολο να τα φροντίσετε. Γιατί, όπως πάει λέγοντας, περισσότερη σκόνη μαζεύεται έξω από ό, τι μέσα.

Εξωτικό και μυστικιστικό με μοτίβα μαξιλάρια και κεριά

τραπεζαρία με βεράντα επικαλυμμένα έπιπλα τραπεζαρία

Ένα γενικό σημείο εστίασης με το σωστό φως ή / και τζάκι

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το σωστό φωτιστικό για να εξασφαλίσετε περισσότερη άνεση κάτω από τη στέγη του αίθριου. Μπορεί επίσης να συνδυαστεί με ανεμιστήρα. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε ένα τζάκι, το οποίο θα έχει κυρίως διακοσμητικό αποτέλεσμα. Αλλά μπορεί επίσης να βοηθήσει να ζεσταθεί η ατμόσφαιρα τα πιο δροσερά ανοιξιάτικα ή φθινοπωρινά βράδια.

Ευγένεια και ασφάλεια ταυτόχρονα

καναπές τζάκι με θόλο βεράντας

Αρωματίστε το πάτωμα και άλλα στοιχεία με μπογιά

Χρησιμοποιήστε το χρώμα για να δημιουργήσετε μια απρόσκοπτη μετάβαση ή μια φωτεινή αντίθεση στον κήπο. Θα ήταν πολύ αποτελεσματικό να βάψετε το δάπεδο κάτω από το κάλυμμα της βεράντας, για παράδειγμα. Αυτό είναι σχετικά εύκολο, ειδικά με ξύλινες βεράντες. Βρείτε το σωστό χρώμα που δεν θα χαλάσει από τις καιρικές συνθήκες.

Έπιπλα από ρατάν και λευκή ταπετσαρία

ταπετσαρία βεράντας ταπετσαρία τραπεζάκι τραπεζιού χαλί

Δημιουργήστε διαφορετικές ομάδες καθισμάτων

σκυρόδεμα βεράντας σκυρόδεμα ματιά μαξιλάρια γκρι αποχρώσεις

Ξύλινο πλαίσιο και λαμαρίνα

βεράντα στέγες ξύλινο πλαίσιο λαμαρίνα από σκυρόδεμα ταπετσαρισμένα έπιπλα

Γενναιοδωρία και καθαριστικός σχεδιασμός

βεράντα στέγες ξύλινο πλαίσιο στέγης φώτα σε εσοχή

Ρουστίκ ατμόσφαιρα με φυσικά υλικά και απαλά χρώματα

βεράντα στέγη ξύλινα έπιπλα τζάκι

Ανοιχτότητα και ζεστό χάρισμα

ύφασμα πέργκολας ξύλινη στέγης

Κανένα όριο δεν μεταβαίνει στον κήπο

ταράτσα ταράτσα ξύλινη στέγη ξύλινη ταπετσαρία επίπλων

Μερική σκιά από ερπυστικά φυτά

θόλος βεράντας ζωντανή πέργκολα φυτών θόλων

Πρωτότυπα κρεμαστά φώτα και κεριά

κρεμαστό κόσμημα βεράντας φωτίζει κεριά

Ορίστε έγχρωμες πινελιές με διακοσμητικά μαξιλάρια

βεράντα με θόλο ξύλινη καρέκλα έπιπλα από ξύλο

Κινητή αντηλιακή προστασία σε οποιοδήποτε χρώμα

Κινητό ύφασμα ηλιοθεραπείας για ταράτσα

Εν μέρει καλυμμένο με πλούσια βλάστηση

κάλυμμα βεράντας μερικώς καλυμμένες καρέκλες τραπεζιών

Διανέμεται σε δύο επίπεδα

βεράντα που καλύπτει δύο επίπεδα ξύλου