κατοικία attico migani υπέροχη κατοικία

Ο Βίκτορ Βασίλεφ σχεδίασε τη μοντέρνα κατοικία Attico Migani για τον πελάτη του στο Λουγκάνο της Ελβετίας.

Το εσωτερικό είναι ντυμένο με τικ. Αυτή η διακόσμηση φέρνει περισσότερη ζεστασιά και άνεση στο κομψό εσωτερικό.

Το έργο αφορά την εσωτερική και εξωτερική επίπλωση ενός σπιτιού που βρίσκεται στον τελευταίο όροφο ενός νέου κτιρίου στο Λουγκάνο.

Οι πελάτες ήθελαν να συνδυάσουν το αποτελεσματικό σύστημα θέρμανσης με τον ορθολογικό χαρακτήρα της αρχιτεκτονικής στο Ticino.

Το βασικό στοιχείο στην κατοικία Attico Migani είναι η αρχική επένδυση από τικ. Με τη βοήθειά τους, οι πόρτες της τουαλέτας επισκεπτών, της αποθήκης και του εσωτερικού ασανσέρ κρύβονται απλά και κομψά. Αλλά η πραγματική δουλειά αυτής της επένδυσης είναι να δημιουργήσει ομοιομορφία και αρμονία μεταξύ των επιμέρους δωματίων.

Η επιλογή των υλικών καθοδηγήθηκε από την προσπάθεια ισορροπίας μεταξύ εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Τα δάπεδα έχουν καλυφθεί με πέτρες βασάλτη και ξύλο τικ έχει χρησιμοποιηθεί για την επίπεδη οροφή.

Τα περισσότερα έπιπλα είναι φτιαγμένα κατά μέτρο και ο φωτισμός έχει ενσωματωθεί επιτυχώς στην αρχιτεκτονική.

Μερικά από τα μεγαλύτερα σχεδιαστικά εικονίδια ολοκλήρωσαν αυτό το υπέροχο σύνολο.

Residence Attico Migani – κομψή, φουτουριστική επίπλωση στο σαλόνι

μινιμαλιστικό στυλ σαλονιού

 Residence Attico Migani – κομψό μπάνιο

βεράντα εξόδου μπάνιου  Τοίχοι σε επένδυση από τικτοίχο από επένδυση από ξύλο τικ

 Πρωτότυπη λάμπα δαπέδου πάνω από την τραπεζαρίαμινιμαλιστική επίπλωση σχεδιασμού σπιτιού  Μοντέρνα τραπεζαρία σε μινιμαλιστικό στιλεσωτερική διακόσμηση τραπεζαρίας  Διάδρομος με επένδυση τοίχου από τικ και όμορφο φωτισμόεσωτερική επένδυση από τικ κομψή  Μινιμαλιστικό μπάνιο σε ασπρόμαυρομονόχρωμο μπάνιο κομψά μοντέρνο  Εκπληκτική θέα από τη βεράντα της κατοικίας Attico Miganiυπέροχη βεράντα που κόβει την ανάσα  Ενσωματωμένος φωτισμός για φωτεινή και ευρύχωρη ατμόσφαιρακατοικία attico migani κομψός φωτισμός  Μαύρο τζάκι σε φουτουριστικό στιλκατοικία attico migani εσωτερική διακόσμηση  Άνετο υπνοδωμάτιοκατοικία attico migani κατοικία κρεβατοκάμαρα  Υπέροχη θέα από τη βεράντακατοικία attico migani βεράντα Υπέροχη βεράντα της κατοικίας Attico Miganiκατοικία attico migani βεράντα όμορφη θέα  Σχεδιασμός σαλονιού σε λευκόκατοικία attico migani καθιστικό καθιστικό βίλα ελκυστικές σκάλες σαλόνι σχεδιασμός λευκός εξοπλισμός

Κείμενο με την Κάτια