Σε αυτό το άρθρο παρουσιάζουμε μια ιδέα για μοντέρνο εσωτερικό σχεδιασμό, ένα από τα καλύτερα έργα του στούντιο σχεδιασμού και αρχιτεκτονικής Αρχιτέκτονες Carter Williamson είναι. Το concept χρονολογείται από το 2014 και φέρει το εξίσου εντυπωσιακό όνομα του Screen House. Το όνομα προέρχεται από τη χρήση πάνελ από μαύρο μέταλλο για το σχεδιασμό τοίχων, στα οποία επισυνάπτονται φωτογραφικές αναπαραστάσεις. Αυτός ο τύπος σχεδίου έχει αποδειχθεί πολύ δημοφιλής σε πολλούς διαφορετικούς κατοίκους σπιτιού. Τα πρακτικά πλεονεκτήματα αυτής της έννοιας εσωτερικής διακόσμησης περιλαμβάνουν επίσης την προστασία της ιδιωτικής ζωής και τη δυνατότητα προσαρμογής της στις ανάγκες μιας αναπτυσσόμενης οικογένειας.

Θα μπορούσατε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη στενή κάτοψη

μοντέρνο εσωτερικό σχέδιο μακρόστενη διάταξη κουζίνας

Το ανεξερεύνητο δυναμικό

Η μοντέρνα αρχιτεκτονική και ο εσωτερικός σχεδιασμός χαρακτηρίζονται σε μεγάλο βαθμό από το γεγονός ότι αναπτύσσουν μεγάλες δυνατότητες από μικρές και με την πρώτη ματιά ακατοίκητες περιοχές. Το σημείο εκκίνησης για αυτό το έργο πυρκαγιάς είναι ένα υψηλό, αλλά ταυτόχρονα στενό, ισόγειο σπίτι με πολύ δυσμενής εσωτερική διαρρύθμιση και κακή σύνδεση με το δρόμο.

Όλα αυτά λειτούργησαν ενάντια στις δυνατότητες αυτής της ιδιοκτησίας, η οποία κατά τα άλλα δεν είναι καθόλου μικρή.

Τα κρεμαστά φώτα από φυσικά υλικά – ένα αποκορύφωμα αυτού του εσωτερικού σχεδιασμού

τραπεζαρία σετ μοντέρνο εσωτερικό

Μοντέρνο εσωτερικό με ανοιχτό σχέδιο

Μιλάμε τόσο συχνά για ένα ανοιχτό σχέδιο όσον αφορά τη μοντέρνα εσωτερική διακόσμηση, που μερικές φορές φοβόμαστε να γίνει κοσμικό. Αλλά έργα τόσο περίπλοκα όσο αυτό δείχνουν τις δυνατότητές του και γιατί παραμένουν τόσο επίκαιρα. Αυτό, όπως και πολλά άλλα σύγχρονα διαμερίσματα, έχει πολύ ακανόνιστη διάταξη. Ο διαθέσιμος χώρος είναι αρκετά στενός, αλλά και μακρύς. Το ανοιχτό σχέδιο καθιστά δυνατή με πολλούς τρόπους την οπτική απόκρυψη αυτής της παρατυπίας. Αυτό γενικά δημιουργεί μια πολύ πιο ευχάριστη και ζεστή ατμόσφαιρα.

Ο σχεδιασμός της σκάλας είναι μοντέρνος και κομψός

μοντέρνος εσωτερικός συνδυασμός ξύλου και μαύρων τοίχων

Η κατανομή του χώρου

Από τη μία πλευρά, ο μοντέρνος εσωτερικός σχεδιασμός ζει από τη δημιουργία μιας οπτικά ευχάριστης εικόνας. Όπως μόλις γράψαμε, κάποιος θα ήθελε να κρύψει καταρχήν τα δυσμενή χαρακτηριστικά και να τα διορθώσει καθαρά με βάση την αίσθηση. Οι εσωτερικοί σχεδιαστές ασχολούνται επίσης με τη λογική κατανομή των διαφόρων λειτουργικών ζωνών. Σε αυτή την περίπτωση, η κουζίνα είναι η καρδιά του μοντέρνου εσωτερικού σχεδιασμού.Αυτή είναι μια παραδοσιακή προσέγγιση που δημιουργεί ένα αίσθημα αρμονίας και ασφάλειας.

Η κουζίνα ανοίγει σε όλα τα άλλα δωμάτια και επίσης σε μια καταπράσινη περιοχή που βρίσκεται μεταξύ αυτού και ενός άλλου κτιρίου. Μέσα από τα μεγάλα παράθυρα, αυτός ο φυτευμένος χώρος μοιάζει με έναν μικρό μπροστινό κήπο. Οι σκάλες στα δωμάτια του πρώτου ορόφου ξεκινούν επίσης από εδώ. Αυτό προστέθηκε στο νέο concept χάρη στην κατακόρυφη διαίρεση του χώρου. Με τον υπερσύγχρονο πλωτό χαρακτήρα, η κατασκευή της σκάλας φαίνεται να αποτελεί μέρος της διακόσμησης του δωματίου. Έτσι, φέρνει προστιθέμενη αξία στον εσωτερικό σχεδιασμό, παρόλο που καταλαμβάνει σημαντικό μέρος του χώρου.

Το φυσικό φως και η προστασία της ιδιωτικής ζωής είναι σε τέλεια ισορροπία εδώ

ξύλινες σκάλες και μοντέρνο εσωτερικό

Η σύγχρονη μεταλλική κατασκευή σκάλας – κοντινό πλάνο

υπέροχος σχεδιασμός σκάλας μοντέρνο εσωτερικό

Τι άλλο μας δείχνει αυτό το διαμέρισμα?

Οι πτυχές της ιδιωτικής προστασίας και ασφάλειας έχουν επιλυθεί εδώ με έναν ξεχωριστό τρόπο μοντέρνας αρχιτεκτονικής. Η ευρεία χρήση ανοιχτών χώρων εξασφαλίζει διαφάνεια, καθώς και επαρκή επισκόπηση και καλή σύνδεση μεταξύ όλων των δωματίων. Η έξυπνη κατανομή των διαφορετικών ζωνών εξασφαλίζει επαρκή προστασία για τον ιδιωτικό χώρο των κατοίκων.

Όπως είναι χαρακτηριστικό για την αρχιτεκτονική που προσανατολίζεται προς το μέλλον, εδώ χρησιμοποιούνται επίσης σκούρα χρώματα. Το μαύρο χρησιμοποιείται πολύ και εναρμονίζεται υπέροχα με ανοιχτόχρωμες ξύλινες επιφάνειες. Αυτή είναι μια πολύ τυπική προσέγγιση, ειδικά για τις μικρότερες έννοιες σπιτιών. Τα χρώματα και οι επιφάνειες καθρέφτη χρησιμοποιήθηκαν από τους σχεδιαστές με τέτοιο τρόπο ώστε να δίνουν έμφαση σε ορισμένες προοπτικές του δωματίου και έτσι δίνουν την αίσθηση ενός μεγάλου δωματίου.

Μοντέρνος εσωτερικός σχεδιασμός που αξιοποιεί στο έπακρο τη σύνδεση με το δρόμο

μοντέρνος εσωτερικός σχεδιασμός υπέροχο νησί κουζίνας και θέα στον κήπο

Μια προσεκτική ματιά στα περίτεχνα φώτα σχεδιασμού

υπέροχα φώτα από ξύλο μοντέρνο εσωτερικό σχεδιασμό

Το καφέ και το μαύρο βρίσκονται σε εξαιρετική οπτική ισορροπία εδώ

πρωτότυπο σαλόνι μοντέρνο εσωτερικό σχεδιασμό

Το ενιαίο σχέδιο είναι αρκετά κατάλληλο σε αυτό το διαμέρισμα

πολλά διαφορετικά καθίσματα μοντέρνο εσωτερικό σχεδιασμό

Η ασπρόμαυρη αντίθεση χρησιμοποιήθηκε στην επίπλωση του μπάνιου

μοντέρνο εσωτερικό σχέδιο ιδέες λευκού νεροχύτη

Σε ορισμένες ζώνες, κυριαρχούν οι ζεστές αποχρώσεις του ξύλου

μοντέρνο εσωτερικό σχέδιο ιδέα ανοιχτού χώρου

Η σύνδεση με την πόλη είναι οπτικά ρευστή

μοντέρνο εσωτερικό σχέδιο όμορφα παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή

Ένα από τα μπάνια έχει επίσης υπέροχη θέα στη γύρω περιοχή

μοντέρνο εσωτερικό σχέδιο λευκού σχεδιασμού μπάνιου

Σε αυτόν τον ουδέτερο εσωτερικό σχεδιασμό, ένα τέτοιο χρωματιστό μπάνιο μοιάζει με κόσμημα

έγχρωμες λωρίδες πλακιδίων μοντέρνο εσωτερικό σχεδιασμό

Ο σχεδιασμός του κήπου έχει επίσης έναν πολύ μοντέρνο χαρακτήρα

γυναίκα στον κήπο μοντέρνο εσωτερικό

Υπέροχες εικόνες που δείχνουν την ατμόσφαιρα στον κήπο

μοντέρνο εσωτερικό σχέδιο ιδέες κήπου

μοντέρνο εσωτερικό υπέροχος σχεδιασμός κήπου