ελκυστικά σχέδια ξύλινων ξύλινων κατασκευών

The Bunyan Τιμή: 19 Ελκυστικά σχέδια καταγραφής σπιτιού

Η τυπική ορθογώνια καλύβα, πεσμένη στη μέση του δάσους δεν είναι πλέον το πρότυπο, καθώς οι ιδιοκτήτες σπιτιού γίνονται όλο και πιο δημιουργικοί για ρουστίκ κατοικίες, τα σχέδια γίνονται μεγαλύτερα από τη ζωή.

Το προκατασκευασμένο σπίτι βρίσκεται σε ήσυχη τοποθεσία στο δάσος

ελκυστικά σχέδια ξύλινων σπιτιών με προκατασκευασμένη δομή ξύλου

 Ρουστίκ εσωτερική διακόσμηση – πέτρινοι τοίχοι και ξύλινοι στύλοι

ελκυστικά σχέδια ξύλινων σπιτιών προκατασκευασμένο πέτρινο τοίχο ενσωματωμένο τζάκι

Η καλύβα GJ-9 είναι ένα κομψό πρωτότυπο, που δημιουργήθηκε από Αρχιτεκτονική Gudmundur Jonsson Studio, μια νορβηγική εταιρεία. Φινλανδοί αρχιτέκτονες έχουν κάνει άλλες αλλαγές στο σπίτι, το οποίο είναι ήσυχο στο πυκνό δάσος και έχει γυάλινους τοίχους. Ο Dane Dorte Mandrup δημιούργησε αυτό το δωμάτιο 10 τετραγωνικών μέτρων, το οποίο είναι περισσότερο μια γωνιά για διάβασμα έξω από οτιδήποτε άλλο. Οι αρχιτέκτονες Olson Kundig σχεδίασαν αυτήν την υπέροχη και τεράστια «καλύβα», η οποία είναι πολύ διαφορετική από τον τυπικό σχεδιασμό. Οποιοσδήποτε θαυμαστής των “Lord of the Rings” και “Hobbits” θα έμπαινε καθώς η καλύβα μοιάζει με κρυφό καταφύγιο.

Ξύλινη καλύβα – αγροτικός σχεδιασμός και αρχιτεκτονικήελκυστικά σχέδια ξύλινων σπιτιών prefab ξύλινη πέτρινη τοίχο κουζίνας

Η AATA Architecture σχεδίασε το Morevara Hut, μια μοντέρνα παραλλαγή ενός παλιού κλασικού. Αυτή η δεύτερη καλύβα έχει μια μοναδική διάταξη που επιτρέπει να διατηρείται ένας κορμός δέντρου στην κουζίνα και έτσι συμπληρώνει τη φυσική αισθητική. Το Chalet Cyanella βρίσκεται στις γαλλικές Άλπεις και δίνει μια γεύση από ένα μοντέρνο εσωτερικό που είναι σε έντονη αντίθεση με το φυσικό πανόραμα έξω.

 Άλλωστε, έχουμε ένα σπίτι στο Σιάτλ που κυριολεκτικά ξεφεύγει από την αστικοποίηση στις κορυφές των δέντρων.

Μινιμαλιστικό και ρουστίκ ταυτόχρονα

ελκυστικά σχέδια ξύλινων σπιτιών προκατασκευασμένα ξύλινα κολωνάκια

Το WRB στη Σουηδία σχεδίασε την επάνω ξύλινη καλύβα, η οποία προσφέρει πραγματικά υπέροχη θέα στη θάλασσα. Οι καθαρές γραμμές το κάνουν να μοιάζει περισσότερο με μια καλλιτεχνική δήλωση παρά ως εξοχικό. Ο Piet Ein Heek σχεδίασε αυτό το δωμάτιο σε σχήμα κουτιού από ξύλο, το οποίο μπορεί να μοιάζει με κολλώδη μαυροπίνακα. Περισσότερες εικόνες εδώ.

Το Studio Aisslinger δημιούργησε αυτήν την ξύλινη καλύβα του Βερολίνου που φαίνεται κλειδωμένη, αλλά είναι ακόμα ανοιχτή και έχει απίστευτα διακριτικό σχεδιασμό. Η OLGGA δημιούργησε αυτή τη μεταφερόμενη ξύλινη καλύβα που φαίνεται ρουστίκ από 3 πλευρές και κρύβει ένα κομψό, μοντέρνο εσωτερικό.

Τα ξύλινα σπίτια δεν χρειάζεται να είναι μικρές καλύβες στο δάσος

ελκυστικά ξύλινα σχέδια προκατασκευασμένα δερμάτινα έπιπλα φωτισμού σπιτιού

Αυτό το τεράστιο κτίριο είναι ένα παράδειγμα των επικών ξύλινων καλύβων καθώς μοιάζει περισσότερο με μια παλιά αίθουσα Βίκινγκ παρά με οτιδήποτε άλλο. Ένα μεγάλο τζάκι με κορμούς προσθέτει στη ρουστίκ ατμόσφαιρα στο εσωτερικό. Το τρίτο παράδειγμα δείχνει ένα μοντέρνο, αλλά υπέροχο εσωτερικό, με επίκεντρο το τζάκι, με χώρο για τουλάχιστον δώδεκα γύρω από τη φωτιά. Το παρακάτω παράδειγμα μοιάζει περισσότερο με ένα ξύλινο αρχοντικό, αλλά καταφέρνει να συνδυάζεται αισθητικά με τη φύση. Ένα άλλο εσωτερικό παράδειγμα χαρακτηρίζεται από μεγάλα κούτσουρα, δέρμα, πέτρα και φωτιά σε συνδυασμό, έτσι ώστε κάθε ξύλινη καλύβα να φαίνεται παραδοσιακή, ανεξάρτητα από το μέγεθος.

   Συμπαγές προκατασκευασμένο σπίτι από ξύλο με μεγάλους γυάλινους τοίχους

ελκυστικά σχέδια ξύλινων σπιτιών προκατασκευασμένα παράθυρα πρόσοψης από ξύλο από γυαλί

Σπίτι από ξύλο από μαύρα βαμμένα ξύλινα πάνελ

ελκυστικά σχέδια ξύλινων σπιτιών προκατασκευασμένα ξύλινα πάνελ μαύρα

   Τετράγωνο ρουστίκ ξύλινο σπίτι

ελκυστικά σχέδια ξύλινων σπιτιών προκατασκευασμένο ξύλινο κούτσουρο σπιτιού ρουστίκ