Οι τοίχοι αφήνουν πάντα μια έντονη εντύπωση ενός δωματίου. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είστε συχνά κακοί για την επιλογή ως προς το πώς να το σχεδιάσετε. Πρέπει να είναι επένδυση τοίχου ή διακόσμηση τοίχου; Και αν πρέπει να είναι διακοσμητικό, δεν θα μπορούσε να είναι και πρακτικό; Ευτυχώς, οι σύγχρονες ιδέες σχεδιασμού τοίχων προσφέρουν απλώς συναρπαστικές λύσεις για τους τέσσερις τοίχους σας! Αυτό λέμε σήμερα: Οι κορνίζες με τατουάζ τοίχου είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση στο μοντέρνο σχεδιασμό τοίχων!

Το αυτοκόλλητο τοίχου με κορνίζα φωτογραφιών δέντρο κορνίζα είναι μια λειτουργική λύση για το σχεδιασμό τοίχων

Τι είναι στην πραγματικότητα κουφώματα με αυτοκόλλητα τοίχου?

Τα πλαίσια φωτογραφιών είναι ένας δημοφιλής τρόπος για να εμφανίσετε όμορφες, φωτογραφημένες στιγμές της ζωής, έτσι ώστε όλοι να μπορούν να τις θαυμάσουν. Οι παραδοσιακές κορνίζες φωτογραφιών είναι σήμερα αντίθετες με τις σύγχρονες εναλλακτικές λύσεις και ονομάζονται κορνίζες φωτογραφιών τατουάζ τοίχου.

Αυτός ο τύπος σχεδιασμού τοίχου συνδυάζει τον διακοσμητικό ρόλο ενός τατουάζ τοίχου με την πρακτική χρήση μιας κορνίζας φωτογραφιών. Αυτά είναι στην πραγματικότητα τατουάζ τοίχου με μέρη που προορίζονται για φωτογραφίες. Αυτό δημιουργεί ένα όμορφο σύνολο που μετατρέπει τους τοίχους σε αληθινά τραβήγματα ματιών. Έτσι, μπορείτε να έχετε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες μπροστά στα μάτια σας κάθε μέρα και να τις θαυμάζετε συνεχώς! Μπορείτε επίσης να κολλήσετε εύκολα εικόνες, καρτ ποστάλ και άλλα στοιχεία στο αυτοκόλλητο τοίχου. Χρειάζεστε μόνο αυτοκόλλητες γωνίες φωτογραφιών, πολύπριζα ή κολλητική ταινία διπλής όψης και λειτουργεί πολύ εύκολα!

αυτοκόλλητο τοίχου με κορνίζα για όμορφες πινελιές στο διαμέρισμα

Πώς λειτουργεί μια κορνίζα φωτογραφιών με αυτοκόλλητο τοίχου?

Το πλαίσιο φωτογραφιών του αυτοκόλλητου τοίχου είναι προσαρτημένο στον τοίχο σαν ένα συνηθισμένο αυτοκόλλητο τοίχου. Υπάρχουν ορισμένα σημεία με επιφάνειες από φύλλο αλουμινίου όπου είναι κολλημένες οι φωτογραφίες και οι εικόνες. Αυτό γίνεται συνήθως κολλώντας γωνίες φωτογραφιών. Αυτά τα Infographic του "www.wandtattoos.de" δείχνει πώς λειτουργεί η προσάρτηση των φωτογραφιών στα μοτίβα αυτοκόλλητων τοίχων.

Κορνίζα τατουάζ τοίχου: ποικιλία μοτίβων και κατάλληλο για όλες τις απαιτήσεις

Βάλτε τις αγαπημένες σας αναμνήσεις στο επίκεντρο χωρίς τρύπες και τρύπες! Έτσι μπορείτε εύκολα και πρακτικά να σχεδιάσετε όμορφους τοίχους για να ερωτευτείτε σε ολόκληρο το διαμέρισμα! Γιατί όχι μόνο το σαλόνι ή η κρεβατοκάμαρα επωφελούνται από την πρακτική κορνίζα τατουάζ τοίχου, αλλά και το διάδρομο και το παιδικό δωμάτιο.

αυτοκόλλητο τοίχου με κορνίζα τοίχου εικόνας πάνω από τον καναπέ του σαλονιού

αυτοκόλλητο τοίχου με ρετρό πανό φωτογραφικών πλαισίων φωτογραφιών

Σε ελάχιστο χρόνο, οι τοίχοι στο διαμέρισμα μπορούν να μετατραπούν σε μοναδικά βλέμματα. Απλώς επιλέξτε ένα κατάλληλο σχέδιο σε κατάλληλο χρώμα και οι φωτογραφίες ή οι εικόνες σας θα είναι όμορφα στο προσκήνιο. Ευτυχώς, υπάρχουν κορνίζες με αυτοκόλλητα τοίχου που είναι υπέροχα για να αρωματίσουν κάθε εσωτερικό σχεδιασμό. Η επιθυμητή μορφή εικόνας παίζει φυσικά σημαντικό ρόλο στην επιλογή τους. Οι μεγαλύτερες κορνίζες με αυτοκόλλητα τοίχου προσφέρουν χώρο για μεγάλες φωτογραφίες, ενώ οι μικρές φωτογραφίες προσαρτώνται σε μικρότερα πλαίσια φωτογραφιών. Τα δέντρα, τα κλαδιά, τα ρούχα και τα πανό φωτογραφιών είναι μεταξύ των πολλών δυνατών επιλογών που έχετε στη διάθεσή σας για να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό σχέδιο τοίχου.

Πιστεύουμε ότι είναι υπέροχο που αυτά τα μοντέρνα τατουάζ τοίχου με κορνίζες μπορούν να προσαρτηθούν σε οποιαδήποτε λεία επιφάνεια. Έτσι, μπορείτε όχι μόνο να δώσετε έμφαση στον τοίχο, αλλά και σε έπιπλα, πόρτες, γυαλί, πλεξιγκλάς και καμβάδες.

Οπότε εκτιμάτε ένα όμορφο σχέδιο τοίχου; Στη συνέχεια, πηγαίνετε για χαλκομανίες τοίχου κορνίζες φωτογραφιών! Χτυπάτε το σήμα, γιατί έχετε δύο πράγματα σε ένα: όμορφη διακόσμηση τοίχων και εκθεσιακός χώρος για υπέροχες εμπειρίες και αναμνήσεις!

αυτοκόλλητο τοίχου με κορνίζα φωτογραφιών είναι διακοσμητικό και λειτουργικό ταυτόχρονα