Δεν κουραζόμαστε ποτέ να δοκιμάζουμε νέα σχέδια και χρώματα στους τοίχους μας. Δεν είναι για τίποτα που λένε: χρειάζεστε ξανά αλλαγή σκηνικού. Ανακαλύψαμε πρόσφατα αυτή τη δροσερή τάση ταπετσαρίας “animal print”. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Απλά φανταστικό! Λεπτά, κολακευτικά χρώματα σε παλιό ροζ και ανοιχτό γκρι σε έναν επιτυχημένο συνδυασμό με βιολογικές, ζωικές εκτυπώσεις – απολύτως επιθυμητό. Αυτές οι ταπετσαρίες δημιουργούν ένα πραγματικό συναρπαστικό βλέμμα από κάθε βαρετό τοίχο και εξασφαλίζουν περισσότερη αρμονία και άνεση στο δωμάτιο.

 Μοντέρνα μοτίβα “animal print”, επανερμηνευμένα

Η μεγαλύτερη έμπνευση για εμάς ήρθε όταν πήραμε την τελευταία συλλογή από Τοιχογραφία, από ένα πρωτοποριακό βρετανικό στούντιο σχεδιασμού. Οι σχεδιαστές αποφάσισαν να αναλάβουν τη μεγάλη πρόκληση να κάνουν τις ταπετσαρίες “animal print” να φαίνονται κομψές και πάλεψαν για τη νίκη με αυτή τη νέα συλλογή τοιχογραφιών τοίχου. Με υπερμεγέθη εκτυπώσεις σε παστέλ αποχρώσεις, αυτά τα εννοιολογικά μοτίβα τοίχων τιθασεύουν τη μεγαλύτερη τάση μόδας της χρονιάς για μια καλαίσθητη μετάβαση στο εσωτερικό σχέδιο.

Προσκαλέστε την τάση ταπετσαρίας ισχίου 2019 στο σπίτι σας

ταπετσαρία τάση ζωικές εκτυπώσεις καμηλοπάρδαλη

Οι αμέτρητες ζωικές εμφανίσεις που κυκλοφορούσαν κρυφά και τα προϊόντα του σπιτιού τον τελευταίο καιρό και μετακινούνταν στα αξεσουάρ σπιτιού καθώς οι προφορές καθιστούν σαφές ότι το “animal print” είναι η μεγαλύτερη και πιο τολμηρή τάση φέτος. Με αυτήν την καλαίσθητη συλλογή ταπετσαρίας, στην οποία τα κλασικά ζωικά σχέδια παρουσιάζονται ως μινιμαλιστικά σχήματα με μαξιμαλιστικά μεγέθη, οι λάτρεις του σχεδιασμού δεν χρειάζεται να αποφεύγουν την ιδέα να έχουν ζωικό τύπωμα στους τοίχους τους..

Μια λεπτή αφρικανική αίσθηση στο σαλόνι

ταπετσαρία τάση ζέβρα ροζ

Οι ταπετσαρίες “Animal print” δεν χρειάζεται να είναι τρομακτικές

Τα μοτίβα γάτας που κοσμούν λεοπαρδάλεις και ωκελότ είναι εμβληματικές εκτυπώσεις. Αλλά αυτά μπορεί γρήγορα να φαίνονται πολύ τυροκομικά ή κοσμικά. Αυτό μπορεί να αποτραπεί εντελώς με τα αφηρημένα και κομψά μοτίβα ταπετσαρίας από το MuralsWallpaper. Η νέα συλλογή επεκτείνει την τάση με τέτοιες ζωικές εκτυπώσεις που δεν συναντώνται συχνά στα ρούχα. Εδώ οι εκτυπώσεις είναι μεγάλου μεγέθους και στυλιζαρισμένες, γεγονός που τις κάνει να φαίνονται πολύ μοντέρνες και εκλεπτυσμένες.

Η ταπετσαρία με μοτίβο τίγρης “εξημερώνεται” επίσης με κομψό τρόπο.

ταπετσαρία τάση ζωικές εκτυπώσεις τίγρη

Όσοι νιώθουν πολύ ντροπαλοί για να δοκιμάσουν την τάση στο σπίτι μπορούν να δημιουργήσουν τον χώρο των πιο τρελών ονείρων τους με αυτή τη συλλογή ταπετσαρίας. Με μοτίβα ζέβρας, λεοπάρδαλης, τίγρης και καμηλοπάρδαλης σε διάφορες ουδέτερες αποχρώσεις, αυτές οι ταπετσαρίες έχουν βρει τον τρόπο να φέρουν αυτές τις εμβληματικές εκτυπώσεις στον τοίχο σας με έναν μοντέρνα εννοιολογικό τρόπο. Ακόμη και η παραμικρή ένδειξη κιτς δεν έχει καμία πιθανότητα εδώ.

Τέλεια ψηφιακή εκτύπωση σε ένα λεπτό παλιό ροζ

ταπετσαρία τάση λεοπάρ ροζ

Το γκρι μοτίβο ζέβρας μπορεί επίσης να χειριστεί μερικές φρέσκες πινελιές σε πράσινο χρώμα

τάση ταπετσαρία γκρίζα ζέβρα

Γίνεται ακόμα καλύτερο! Αυτές οι υπέροχες ταπετσαρίες “ζωγραφικής εκτύπωσης” μπορούν να σχεδιαστούν, να εκτυπωθούν και να παραδοθούν μεμονωμένα τόσο για ιδιωτικά όσο και για εμπορικά έργα σε όλο τον κόσμο. Όλα τα χαρτιά προέρχονται με βιώσιμο τρόπο και εκτυπώνονται με 100% φιλικό προς το περιβάλλον γραφίτη με βάση το νερό. Αυτό μπορεί να σημαίνει μόνο ένα πράγμα: τέλειο σχέδιο με καθαρή συνείδηση!

Δεν έχετε ξαναδεί μοτίβα καμηλοπάρδαλης σαν αυτό στο παρελθόν

ταπετσαρία τάση καμηλοπάρδαλη γκρι

Και τι θα λέγατε για ένα τέτοιο μοτίβο τίγρης στην τελευταία τάση ταπετσαρίας?

ταπετσαρία τάση τίγρη γκρι

Όποιος λέει “animal print” είναι μπανάλ και κιτς?

ταπετσαρία τάση λεοπάρ καθιστικό