Ιδέες σχεδιασμού τοίχων – οπτική ψευδαίσθηση ή τέλεια σχεδίαση τοίχων

Ελέγξτε αυτά τα σχέδια τοίχων, αναλάβετε τους τοίχους του διαμερίσματός σας με έναν εντελώς νέο τρόπο! Δεν το έχετε φανταστεί ποτέ τόσο ρεαλιστικό! Τα φυτά μεγαλώνουν από τους τοίχους και τα ζώα ζωντανεύουν …! Πρόκειται για την τέχνη του Petrescu Silviu.

Ιδέες σχεδιασμού τοίχων – εμπνευσμένος σχεδιασμός τρισδιάστατων τοίχων

ιδέες σχεδιασμού τοίχων Petrescu Silviu διακόσμηση τοίχου 3D σχεδιασμός τοίχου

Κανείς δεν μπορεί να είναι αδιάφορος μπροστά σε αυτήν την τέχνη του τοίχου. Πιθανότατα έχετε ακούσει για το τρισδιάστατο σχέδιο τοίχου και το έχετε θαυμάσει αρκετές φορές. Το να δίνεις πραγματική ζωή σε τοίχους φαίνεται σχεδόν αδύνατο με την πρώτη ματιά … αλλά είναι! Με τη σωστή τεχνική και με αρκετή φαντασία. Πετρέσκου Σίλβιου το αποδεικνύει μέσα από τα έργα τέχνης του σε τοίχους.

Με την τέχνη του, ο ζωγράφος προσπαθεί να φέρει μια ασυνήθιστη ομορφιά στο διαμέρισμα και να το ζωντανέψει με έναν μοναδικό τρόπο … Και αν νιώθετε άνετα ανάμεσα στους τέσσερις τοίχους σας, μπορείτε να απολαύσετε τη ζωή σας στο έπακρο.

Ιδέες σχεδιασμού τοίχων από τον Petrescu Silviu

ιδέες σχεδιασμού τοίχων Petrescu Silviu 3D αετός

Ο Petrescu Silviu απολαμβάνει τη ζωγραφική από μικρή ηλικία. Θυμάται ότι είχε εμμονή να μην διασχίζει τα περιγράμματα των σχεδίων του και να επιλέγει τη σωστή απόχρωση χρώματος. Μέχρι την πέμπτη τάξη επεξεργάζεται τις δικές του ιδέες. Ούτε αυτός ούτε οι γονείς του πήραν στα σοβαρά το επάγγελμά του. Όλοι πίστευαν ότι απλώς του άρεσε να ζωγραφίζει περισσότερο από τα άλλα παιδιά. Λίγο αργότερα, όμως, άρχισε να απεικονίζει μικροσκοπικά σχέδια κάθε είδους σε αυτοκόλλητα και κάρτες και να ηχογραφεί ήρωες από κινούμενα σχέδια και κόμικς. Τρία χρόνια αργότερα επέλεξε το στυλ κόμικ και άρχισε να αναπτύσσει τις δικές του ιδέες.

Κάπως μυστικιστικό, αλλά θεαματικό

ιδέες σχεδιασμού τοίχων Πυραμίδες καμήλας Petrescu Silviu

Οι τρισδιάστατες καμήλες μαγνητίζουν το μάτι

ιδέες σχεδιασμού τοίχων Ο Petrescu Silviu ζωντανεύει τις καμήλες

Μετά το δημοτικό πήγε στο μοναδικό λύκειο τέχνης στη γενέτειρά του. Wasταν ευτυχής που περιτριγυριζόταν από άλλα παιδιά που ενδιαφέρονταν επίσης για την τέχνη. Πίστευε ότι όλα ήταν υπέροχα εκεί: όλα τα έργα, όλα τα θέματα, όλες οι ιδέες … Το δικό του στυλ αναπτύχθηκε. Ο όγκος, οι λεπτομέρειες, οι προοπτικές και η ισορροπία των χρωμάτων προκάλεσαν ακόμη περισσότερο το ενδιαφέρον του για ζωγραφική. Αλλά κάτι τον ενοχλούσε. Κάθε φορά που τελείωνε ένα έργο, είχε την ίδια αίσθηση ότι η κύρια ιδέα χάνεται κάπως. Και έτσι πήρε την απόφαση να δώσει ελευθερία στις ιδέες του. Έδωσε τη δυνατότητα στους τοίχους να ξεδιπλωθούν στον κόσμο μας σπάζοντας τα εμπόδια επικοινωνίας μέσω ενός εξαιρετικού σχεδιασμού τρισδιάστατων τοίχων. Από εκεί και πέρα, το κεφάλι του είναι γεμάτο ιδέες …

Μια δροσερή οπτική ψευδαίσθηση μετατρέπει τον τοίχο σε ένα πραγματικό βλέμμα

ιδέες σχεδιασμού τοίχων Petrescu Silviu ασυνήθιστο σχέδιο τοίχου

Τρισδιάστατη τέχνη τοίχου με φυτά

ιδέες σχεδιασμού τοίχων 3d art Petrescu Silviu

Έχετε ρίξει μια πιο προσεκτική ματιά στην τέχνη του Petrescu Silviu; Μέσα από την τέχνη του προσπαθεί να φέρει τη φύση πιο κοντά στους ανθρώπους και να τους υπενθυμίσει να αναπτύσσονται συνεχώς. Ας ελπίσουμε ότι έχετε συλλέξει επίσης έμπνευση για το δικό σας σχέδιο τοίχου!

Περήφανος αετός

ιδέες σχεδιασμού τοίχου Petrescu Silviu σχεδιασμός τοίχου αετός

Ένα εντυπωσιακό αριστούργημα

ιδέες σχεδιασμού τοίχων Petrescu Silviu adler διακόσμηση τοίχου 3D

Τρισδιάστατος σχεδιασμός τοίχων με ιαπωνικό θέμα

ιδέες σχεδιασμού τοίχων Petrescu Silviu ιαπωνικό θέμα

Σχεδόν απίστευτο, ναι?

ιδέες σχεδιασμού τοίχων Petrescu Silviu Japanese 3D

Πώς δημιουργούνται πραγματικά αυτά τα έργα τέχνης …

ιδέες σχεδιασμού τοίχων Petrescu Silviu 3D σχεδιασμός τοίχου

Δημιουργικός και εμπνευσμένος σχεδιασμός τοίχων

ιδέες σχεδιασμού τοίχων φυτά ζωντανεύουν τον Petrescu Silviu