κατασκευή πισίνας Sacker εσωτερικές πισίνες αρχιτεκτονική πισίνας

Καινοτόμος αρχιτεκτονική πισίνας για υγεία, φυσική κατάσταση και απόλαυση του ελεύθερου χρόνου

 

Η κατασκευή ενός κολυμβητηρίου είναι μια μακροπρόθεσμη επένδυση που απαιτεί ακριβή προγραμματισμό και πολλή τεχνογνωσία. Η πρωτοποριακή αρχιτεκτονική πισίνας της νέας γενιάς δημιουργεί καταφύγια για υγεία, φυσική κατάσταση και ελεύθερο χρόνο.

Οι καταξιωμένοι αρχιτέκτονες είναι οι κατάλληλοι συνεργάτες για την εφαρμογή μιας σύγχρονης κουλτούρας κολύμβησης της σύγχρονης εποχής.

Φωτογραφία: Ρόλαντ Χάλμπε

κατασκευή πισίνας Sacker εσωτερική αθλητική πισίνα μπλε ώρα Roland Halbe

 Φωτογραφία: Wolf Dieter Gericke

κατασκευή πισίνας Sacker εσωτερική αθλητική πισίνα Wolf Dieter Gericke

Κατασκευή πισίνας: Εσωτερικές και αθλητικές πισίνες με σαφή σχεδιαστική γλώσσα και πολυλειτουργικότητα 

Οι εσωτερικές και αθλητικές πισίνες σήμερα πρέπει να καλύψουν τις υψηλότερες απαιτήσεις. Ο σχεδιασμός, οι ενεργειακές πτυχές και οι τεχνικές λεπτομέρειες βρίσκονται στο επίκεντρο της καινοτόμου αρχιτεκτονικής της πισίνας. Οι αθλητικές πισίνες σχεδιάζονται σύμφωνα με κριτήρια προσανατολισμένα στον ανταγωνισμό, προκειμένου να δημιουργηθούν οι βέλτιστες συνθήκες για ανταγωνιστικούς κολυμβητές. Τα συστήματα πισίνας με διαφορετικές διαστάσεις και ποικίλα συστήματα κατάδυσης εντυπωσιάζουν με τη σαφή σχεδιαστική τους γλώσσα. Οι εσωτερικές πισίνες με πολυλειτουργικές λειτουργίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν με πολλούς τρόπους – είτε για αγώνες υδατοσφαίρισης, κολύμβηση μωρών ή αερόμπικ στο νερό. Γυάλινοι θόλοι και τρισδιάστατες κατασκευές δημιουργούν μια γιορτινή διάθεση σε μια αισθητική ατμόσφαιρα. Οι σύγχρονες πισίνες αναψυχής ενθουσιάζουν τους επισκέπτες με πισίνες περιπέτειας, τροπική χλωρίδα και αποκλειστικές ζώνες σπα.

Φωτογραφία: Miguel Babo

κατασκευή πισίνας Sacker Keidel Μεταλλικό ιαματικό λουτρό πλήρης θέα Miguel Babo

Σύγχρονα ιαματικά λουτρά – πολυτελείς εγκαταστάσεις

Τα σύγχρονα ιαματικά λουτρά δεν προσανατολίζονται πλέον μόνο στις ανάγκες των μεγαλύτερων επισκεπτών · οι νέοι και οι οικογένειες χαλαρώνουν επίσης σε κομψές θερμικές οάσεις που επικεντρώνονται εντυπωσιακά στο στοιχείο του νερού. Τα ιαματικά λουτρά παρουσιάζονται πλέον ως πολυτελείς εγκαταστάσεις σε φουτουριστικά σχέδια. Τοπία κολύμβησης με αμμώδεις παραλίες δίνουν στους επισκέπτες μια ατμόσφαιρα όπως στο Νότιο Ειρηνικό. Τα ιαματικά λουτρά είναι σχεδιασμένα με ξύλο, φυσική πέτρα, γρανίτη, γυάλινους κύβους και ελαφριά πανιά. Εξειδικευμένοι αρχιτέκτονες δημιουργούν αντικείμενα τέχνης για λουόμενους που έχουν επίγνωση της υγείας και θέλουν να βυθιστούν σε φανταστικούς υδάτινους κόσμους.

Φωτογραφία: Miguel Babo

κατασκευή πισίνας Sacker Keidel Mineral λουτρά λουτρούς Miguel Babo

Sacker Architekten – κατασκευή πισίνας με προσοχή στη λεπτομέρεια 

Κατά την κατασκευή ενός συστήματος πισίνας, δεν μετράνε μόνο οι λειτουργικές και σχεδιαστικές πτυχές, αλλά και η βιωσιμότητα και η βελτιστοποίηση του κόστους. Sacker Architects είναι ειδικοί στην κατασκευή πισίνας. Το επίκεντρο είναι ο πελατοκεντρικός σχεδιασμός και η εφαρμογή προσαρμοσμένων ιδεών μπάνιου. Είτε μια πισίνα αναψυχής & Πισίνα περιπέτειας, εσωτερική και αθλητική πισίνα, συνδυασμένη πισίνα ή θερμική πισίνα – όλα τα έργα υλοποιούνται με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια και την πρόβλεψη όσον αφορά τις επενδυτικές και λειτουργικές δαπάνες. Η Sacker Architekten αναπτύσσει ατομικά συστήματα μπάνιου για ιδιώτες και δημόσιους πελάτες. Η ομάδα αρχιτεκτόνων με κίνητρο ελέγχει όλες τις υπηρεσίες κατασκευής πισίνας σύμφωνα με την πιστοποίηση διαχείρισης ποιότητας ISO 9001: 2000.

Φωτογραφία: Thomas Dix

Radon Revitalbad Menzenschwand; Εσωτερική πισίνα με θέα

Φωτογραφία: Thomas Dix

κατασκευή πισίνας Πισίνα Radon Revitalbad Menzenschwand Blue Hour