Ονειρεμένο σπίτι δοχείο τη νύχτα

Ονειρεμένο σπίτι από δοχεία; Βελτιστοποιημένο κτίριο και διαβίωση

Η ζωή άλλαξε σημαντικά το νόημά της με την πάροδο του χρόνου. Δεν είναι μόνο να έχεις ένα μέρος για να μείνεις. Κάποιος θα ήθελε ένα σπίτι των ονείρων χτίστε και απολαύστε τη ζωή σε αυτό.

Από την άλλη πλευρά, η τάση να ζούμε πιο οικονομικά γίνεται ισχυρότερη.

Ο αριθμός των κατοίκων του πλανήτη μας αυξάνεται συνεχώς. Οι ηλικιακές διαφορές γίνονται πολύ πιο σημαντικές καθώς οι άνθρωποι ζουν περισσότερο. Όλοι αυτοί οι παράγοντες κάνουν τους ανθρώπους να αλλάξουν τη φιλοσοφία ζωής τους. Ο μη συμμορφισμός αυξάνεται με τον τρόπο που σκέφτεται η κοινωνία.

Τα σπίτια των ονείρων είναι πιθανά και αυτό χωρίς ισόβια δάνεια 

Ονειρεμένο σπίτι δοχείο πολύ μοντέρνο

Ένα ζωντανό δοχείο μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως κήπος ή εξοχική κατοικία

Ονειρεμένο σπίτι δοχείο με κλίση

Εμείς ως άτομα επηρεαζόμαστε όλο και λιγότερο από τη γνώμη των μαζών. Ταυτιζόμαστε λιγότερο με ιδρύματα ή συγκεκριμένες κοινωνικές ομάδες.

Ο μη συμμορφισμός επηρεάζει επίσης τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε το σπίτι ως τέτοιο. Οι ιδέες των ονειρεμένων σπιτιών διαφέρουν μεταξύ τους. Όλο και πιο συχνά κατασκευάζονται από τα πιο ασυνήθιστα υλικά και με πρωτότυπες κάτοψεις. Σήμερα θα σας δείξουμε μερικά κτίρια με πολύ προσανατολισμό στο μέλλον. Οι αρχιτέκτονες ξαναχρησιμοποίησαν κοντέινερ για την κατασκευή τους.

Το κιόσκι ήταν χθες. Ζήτω το ζωντανό δοχείο!

Ονειρεμένο σπίτι δοχείο μπροστινό κίτρινο

Η διαβίωση σε ένα δοχείο είναι ασφαλής, εύκολη και φθηνή

Βεράντα οροφής με δοχεία ονείρου

Ως κύρια κατοικία ή ως συμπλήρωμα στον κήπο

Κυρίως χτίζετε πολύ μικρά σπίτια από δοχεία. Είναι κατάλληλα για μέρη στη χώρα όπου δεν μένετε τόσο συχνά. Θα μπορούσαν επίσης να χρησιμεύσουν ως υπόστεγο κήπου, το οποίο χρησιμοποιείτε εκτός από την κύρια κατοικία σας.

Ωστόσο, θα μπορούσατε επίσης να χτίσετε μεγαλύτερα, πραγματικά ονειρεμένα σπίτια από δοχεία. Οι αρχές είναι ίδιες για μικρές και μεγάλες κατασκευές, μόνο οι διαστάσεις διαφέρουν.

Τα δοχεία μπορούν να στοιβάζονται πολύ πρακτικά

Ονειρεμένο σπίτι μίνι δοχείο

Το ονειρικό σπίτι των αγνών ατομικιστών

Ονειρεμένο σπίτι δοχείο από μέσα

Σύγχρονος ξενώνας

Έχετε μεγάλο κήπο; Maybeσως θέλετε να προσφέρετε στους καλεσμένους σας περισσότερα από ένα δωμάτια; Για μερικές χιλιάδες ευρώ, θα μπορούσε κανείς να κατασκευαστεί από δοχεία.

Λόγω των υλικών, αυτό θα είχε αναπόφευκτα βιομηχανικό αποτέλεσμα. Αξιοποιήστε στο έπακρο και δημιουργήστε μια ιδιαίτερα μοντέρνα εμφάνιση. Πολλά από τα σπίτια κήπων και ξενώνες είναι βαμμένα με μπλε ή πράσινο χρώμα. Φαίνονται ελκυστικά και σύγχρονα και ταυτόχρονα εγγράφουν τον εαυτό τους ιδανικά στο περιβάλλον. Τις περισσότερες φορές, μπορεί να προστεθεί μια γυάλινη πρόσοψη και μια μικρή βεράντα. Δοκιμάστε το με φωτεινές προφορές με τη μορφή μοντέρνων επίπλων.

Οι πολύχρωμες «εξωτερικές προσόψεις» φέρνουν ατμόσφαιρα σε ολόκληρη τη ζωντανή ιδέα

Ονειρεμένο σπίτι δοχείο μπλε

Τα δοχεία ονομάζονται σωστά σπίτια ονείρων

Ονειρικό σπίτι δοχείο στρογγυλό παράθυρο

Συγκλονιστικοί συνδυασμοί χρωμάτων καθιστούν τέτοιους ξενώνες ιδιαίτερα άνετα καταλύματα.

Ο Adam Kalkin δείχνει πώς μπορείτε να χτίσετε ένα ονειρεμένο σπίτι από δοχεία

Εκτός από τους ξενώνες και τους κήπους, τα δοχεία μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για την πραγματοποίηση μεγαλύτερων έργων. Ο αρχιτέκτονας Adam Kalkin το απεικονίζει αυτό.

Μπορείτε να πάρετε το σπίτι σας σχεδόν οπουδήποτε

Ονειρεμένο σπίτι δοχείο πορτοκαλί

Οι σύγχρονοι αρχιτέκτονες σχεδιάζουν πάντα νέες επιλογές διαβίωσης,

Ονειρεμένο σπίτι εμπορευματοκιβώτιο έργο

Έφτιαξε το δικό του σπίτι από δοχεία. Η κατασκευή είναι τεράστια. Φιλοξενεί ένα σπίτι σε ένα μεγαλύτερο. Η ιδέα του εξωτερικού και του εσωτερικού εξαφανίζεται χάρη στις διαφανείς συρόμενες πόρτες. Το κατοικήσιμο εσωτερικό συμβάλλει επίσης σε αυτή την εντύπωση.

Οι περισσότεροι επισκέπτες βιώνουν μια σύγχυση και αυτό είναι αυτονόητο. Ωστόσο, όλα φαίνονται αρκετά άνετα, έτσι δεν είναι; Θα μπορούσε να γίνει ένα σπίτι ονείρων, δεν το πιστεύετε?

που είναι εκπληκτικά αισθητικά και άνετα

Ονειρεμένο σπίτι εμπορευματοκιβώτιο μετωπικό

Ένα (εκτός) κατασκευαστικό σχέδιο θα είχε σίγουρα νόημα για λόγους οργανωτικούς και κόστους

Εσωτερικός σχεδιασμός εμπορευματοκιβωτίων ονείρου

Τα ονειρικά σπίτια από δοχεία θα μπορούσαν να είναι ένα πιθανό μελλοντικό μοντέλο αρχιτεκτονικής.

Εκτός από τον Adam Kalkin, άλλοι αρχιτέκτονες έχουν σχεδιάσει επίσης πολλά έργα από κοντέινερ τα τελευταία χρόνια. Ο Marcio Kogan από τη Βραζιλία δημιούργησε όμορφα πολύχρωμα κτίρια. Η αλυσίδα Starbucks έχει δημιουργήσει αυθεντικά καταστήματα από δοχεία με βάση αυτήν την αρχή. Άλλα οικιστικά έργα αυτού του τύπου υλοποιήθηκαν από τον Γάλλο Patrick Partouche.

Όλο και περισσότερες εταιρείες Frenchise χρησιμοποιούν το πρωτότυπο και βελτιστοποιημένο αρθρωτό σύστημα

Αρχιτεκτονική δοχείων δοχείων ονείρου

Μια παγκοσμίου φήμης αλυσίδα καφέ επωφελείται ήδη από τα πλεονεκτήματα των εμπορευματοκιβωτίων

Μαχαίρια εμπορευματοκιβωτίων ονείρου