Σετ έπιπλα κήπου δάπεδο από τικ βεράντα

5 επιχειρήματα για τη χρήση οροφών από τικ

Μεγάλη διάρκεια ζωής και ελάχιστη συντήρηση – αυτά είναι τα χαρακτηριστικά για τα οποία το Δάπεδο βεράντας από τικ πρέπει να έχει τα οποία χρησιμοποιούνται έξω. Ακριβώς αυτά τα πλεονεκτήματα δείχνει η τικ και ως εκ τούτου είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για βεράντες, γρίλιες και άλλα έργα σκληρής διαφυγής.

Χτίζετε ένα νέο δωμάτιο ή θέλετε να ανακαινίσετε ένα παλιό; Τότε το teak είναι μια καλή επιλογή. Θα θέλατε να μάθετε περισσότερα για τα πλεονεκτήματά του; Εδώ έχουμε κάτι έτοιμο για εσάς:

Δεν θα μπορούσε να είναι πιο στιβαρό

Το τικ προέρχεται από τις κλιματικές ζώνες της Ινδίας, της Βιρμανίας, της Ταϊλάνδης και της Ινδονησίας. Εκεί το υλικό αυτό εκτίθεται σε τροπική θερμότητα και υγρασία. Έχει προσαρμοστεί υπέροχα σε αυτές τις συνθήκες. Στη συνέχεια, όταν κόβετε αυτό το υλικό για κουβέρτες, βγαίνουν οι χυμοί του για να προστατεύσουν το ξύλο. Αυτό διώχνει έντομα και μύκητες από την άλλη. Έτσι, θα μπορούσατε να βασιστείτε στην εντυπωσιακή βιωσιμότητα.

Χωρίς συντηρητικά? κανένα πρόβλημα!

Δάπεδο βεράντας από τικ

Δάπεδο βεράντας από πάνελ από τικ

Πολύ σκληρό, φυσικά πλούσιο σε λάδι και καουτσούκ και εξαιρετικά λεπτόκοκκο, η τικ μπορεί να εγκατασταθεί χωρίς να μολύνει κόλλες και συντηρητικά. Δεν υπάρχει κίνδυνος σήψης. Χωρίς ειδική επεξεργασία, η τικ θα έπαιρνε ασημί απόχρωση. Εάν αυτό δεν είναι αυτό που θέλετε, θα πρέπει να λάβετε τις κατάλληλες ενέργειες.

Απλή εγκατάσταση

Ανακτήστε δάπεδα από βεράντα από τικ

Δάπεδο βεράντας από τικ μπορεί να κοπεί από μηχανές καθώς και με απλά όργανα. Προειδοποιήστε ότι η πυκνότητά του θα μπορούσε να θαμπώσει τα κοπτικά όργανα. Τις περισσότερες φορές, οι οπές έχουν ήδη ανοίξει και χρησιμοποιούνται μεταλλικές βίδες, συμπεριλαμβανομένου του ανοξείδωτου χάλυβα. Μπορείτε επίσης να στερεώσετε τις οροφές τικ μεταξύ τους. Θα μπορούσε κανείς να χρησιμοποιήσει μεθόδους γλώσσας και αυλακώσεων που δεν είναι ορατές από πάνω.

Ανακάλυψη της αρχικής λάμψης

Αρχικό δάπεδο από βεράντα από τικ

Το ξεθώριασμα της ανεπεξέργαστης τικ σε ασημί απόχρωση δεν είναι αμετάκλητο. Ωστόσο, μπορεί να αποκατασταθεί στη φυσική του εμφάνιση. Για να γίνει αυτό, πρέπει να κάνετε έναν βαθύ καθαρισμό. Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει πρώτα να καθαριστεί καλά. Εάν υπάρχει προστατευτικό σφράγισμα, θα πρέπει να το αφαιρέσετε με ένα προϊόν που δεν βλάπτει την τικ. Μετά την ολοκλήρωση όλων αυτών των μέτρων καθαρισμού, θα πρέπει να εφαρμοστεί ένα προστατευτικό στρώμα για την προστασία της επιφάνειας από περαιτέρω μόλυνση.

Το μέγεθος δεν έχει σημασία

 Δάπεδο βεράντας από ξύλο τικ, σκούρο ξύλο υφής

Δάπεδο βεράντας από τικ μπορούν να αγοραστούν σε διαφορετικά μεγέθη και πάχη. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για δάπεδα, διακοσμητικά, δοκάρια, στύλους και άλλα στοιχεία εξοπλισμού. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή δαπέδων και οροφών διαφορετικού στυλ και μεγέθους. Θα μπορούσαν επίσης να κατασκευαστούν από αυτά πεζοδρόμια ή ξύλινα πλέγματα.

Θα θέλατε να χρησιμοποιήσετε επίσης τικ στο σπίτι;? 

     Τραπέζι τραπεζαρίας από δάπεδο από τικ

Που πρέπει να είναι αυτό?

Ωραίο δάπεδο από βελανιδιά από τικ

Θεματικά σχεδιασμένο προαύλιο

προαύλιο χώρο εξωραϊσμού φυτά σπιτιού πρόσοψη

Μεγαλύτερα ξύλινα πάνελ από τικ

Δάπεδο βεράντας από μασίφ τικ

Κάντε τον εξωτερικό χώρο φιλικό προς τα παιδιά

Μινιμαλιστικό δάπεδο από βελανιδιά τικ

Αστική βεράντα στον τελευταίο όροφο

Δάπεδο βεράντας από τικ

Η άνετη γωνιά χαλάρωσης εξακολουθεί να προσφέρει ιδιωτικότητα και άνεση

Ιδιωτικό δάπεδο από βεράντα από τικ

αμερικάνικο στυλ

SONY DSC

  Αειφόρος κατασκευή – μονοπάτι από τικ

Δάπεδο βεράντας από τικ

Παραδοσιακά με σκούρες υφές

Καταστρώματα από τικ, σκοτεινή υφή