Τοποθέτηση του δαπέδου, συντήρηση, σχεδιασμός του σαλονιού

 Ξύλινο πάτωμα – συμβουλές για το πώς να το φροντίσετε σωστά

Απο Δάπεδο σανίδας αφήνει πάντα την πρώτη εντύπωση του διαμερίσματός μας σε όλους όσους μπαίνουν στην εξώπορτά μας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η καθαριότητα είναι πολύ σημαντική εκεί, αν είναι πολύ δύσκολο να επιτευχθεί λόγω της εντατικής χρήσης του διαδρόμου.

Κρατήστε το πάτωμα του υπνοδωματίου καθαρό

τοποθέτηση συντήρησης δαπέδου χρήσιμες συμβουλές

Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα καθαρό πάτωμα με μαξιλάρια δαπέδου

συντήρηση δαπέδου μαξιλάρι δαπέδου λευκό τραπεζάκι

Η συντήρηση του σκάφους δαπέδου είναι εύκολο να επιτευχθεί μακροπρόθεσμα, αν λάβετε υπόψη μερικούς βασικούς κανόνες και ιδέες. Θέλουμε να εξετάσουμε τα πιο σημαντικά από αυτά στο σημερινό άρθρο.

Ο καθαρισμός πρέπει να γίνει πριν μεταφέρετε βαριά έπιπλα και συσκευές

Κάνε αυτό Δάπεδο σανίδας Πριν μετακινήσετε τα έπιπλα, καθαρίστε τα όσο πιο προσεκτικά μπορείτε, όχι το αντίστροφο. Πολλές γρατσουνιές σχηματίζονται επειδή υπάρχουν συμπαγείς ακαθαρσίες στο πάτωμα. Μπορεί να προκαλέσετε ζημιά στην επιφάνεια ενώ μετακινείτε βαριά έπιπλα. Ναι, είναι αλήθεια ότι περισσεύει πολύ περισσότερη βρωμιά μετά τη μεταφορά των επίπλων. Στη συνέχεια, πρέπει να καθαρίσετε ξανά.

Διατηρήστε σωστά το ξύλινο δάπεδο

σανίδα δαπέδου φροντίδα όμορφες ιδέες διαβίωσης

Ξύλινο πάτωμα στην κουζίνα

καθαρισμός συντήρησης δαπέδου χρήσιμες συμβουλές

Έπιπλα ελαφριά

Από τις παραπάνω πληροφορίες πιθανόν να βγάλεις το δικό σου συμπέρασμα ότι θα ήταν γενικά καλύτερο, στο μέτρο του δυνατού, να σηκώσεις τα έπιπλα αντί να τα σπρώξεις. Θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή σε αυτό, ειδικά με ελαφριά έπιπλα. Ζητήστε κάποιον να βοηθήσει αντί να διατρέξει τον κίνδυνο να γρατσουνίσει το πάτωμα.

Απλά προσέξτε να μην καταστρέψετε το πάτωμα

συμβουλές συντήρησης βινυλίου δαπέδου από ξύλο

Πόρτες και χαλιά

Βοηθάει πολύ για την καθαριότητα του δαπέδου, αν στρώσετε πόρτες με λαστιχένιο υπόστρωμα υψηλής ποιότητας εσωτερικά και εξωτερικά. Ένα μεγάλο μέρος της βρωμιάς στη συνέχεια μαζεύεται εκεί και αυτό προστατεύει το Δάπεδο σανίδας από ζημιά. Τα χαλιά είναι μια πολύ καλή ιδέα εδώ για τον ίδιο λόγο.

Τοποθέτηση δρομέα χαλιών

σχεδιασμός συμβουλές φροντίδας δαπέδου ιδέες ζωντανές

Σκανδιναβικό σαλόνι με αντίστοιχο χαλί

Τοποθέτηση του δαπέδου καθαρίζοντας τη διατήρηση του χαλιού στο σαλόνι

Ελέγξτε την υγρασία

Η βλάβη στο πάτωμα της σανίδας συνδέεται συχνά με την υγρασία. Αποκτήστε μια κατάλληλη συσκευή μέτρησης και βεβαιωθείτε ότι η υγρασία στο σπίτι σας είναι μεταξύ 35% και 60%. Εάν είναι απαραίτητο, επενδύστε σε συστήματα υγρασίας και αφύγρανσης.

Ελέγξτε την υγρασία στο δωμάτιο

Σωστή συντήρηση του δαπέδου της σύγχρονης λευκής πολυθρόνας

ο Δάπεδο σανίδας κάντε το πραγματικά καθαρό

Θα πρέπει επίσης να είστε προσεκτικοί όταν καθαρίζετε το πάτωμα σανίδας. Μπορεί επίσης να έχει κάποια ζημιά. Για πολλούς τύπους, τα καθαριστικά ατμού και η σφουγγαρίστρα που είναι πολύ υγρή δεν είναι καλή ιδέα. Στην περίπτωση ξύλινων και παρκέ δαπέδων, αυτά μπορεί να διογκωθούν.

Βεβαιωθείτε ότι όλες οι υγρές γωνίες εξαφανίζονται

τοποθέτηση σφουγγαρίστρας με άκρες καθαρισμού της σανίδας δαπέδου

Θραύσματα και μικρά κοφτερά κομμάτια

Η άμμος και άλλες ακαθαρσίες, π.χ. θραύσματα, είναι λίγο πιο επικίνδυνα από τη συνηθισμένη σκόνη. Θα πρέπει να σκουπίζονται όσο πιο συχνά γίνεται. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος που θα αποφύγατε Δάπεδο σανίδας έχει υποστεί μηχανική βλάβη.

Σκουπίστε ή σκουπίστε τακτικά

Τοποθετήστε το δάπεδο και καθαρίστε το με σκόνη

Κερί και λάδι

Το κερί και τα ειδικά χρώματα είναι ένας πιθανός τρόπος προστασίας του ανώτερου στρώματος του δαπέδου της σανίδας. Θα διατηρηθεί καλύτερα από κάθε είδους μηχανική βλάβη. Μάθετε ποια είναι η σωστή θεραπεία για σας Δάπεδο σανίδας και να το εφαρμόζετε τακτικά.

Διατηρείτε το πάτωμα κάθε τόσο με κερί ή λάδι

σανίδα δαπέδου φροντίδα ιδέες πάτωμα

Σκουπίστε με ένα υγρό σφουγγάρι

Αυτή η πολύ πρωτόγονη και χειροποίητη μέθοδος είναι συχνά το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε για τη συντήρηση του δαπέδου. Έτσι, δεν θα χάσετε τις μικρές γωνιές και τα μέρη. Έχετε ένα πανί ή άλλο πανί πρακτικό για να σκουπίσετε την υπερβολική υγρασία.

Καθαρίζετε τακτικά το δάπεδο στο φυτώριο

Τοποθέτηση του δαπέδου σωστά, φροντίδα για αυτό, σχεδιασμός παιδικών δωματίων

Βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε όλους τους κανόνες που περιγράφονται εδώ για ένα μήνα. Μετά από αυτό, όλα γίνονται μια συνήθεια που δύσκολα θα σας κοστίσει οποιαδήποτε προσπάθεια. Θα πάρετε ένα καθαρό ως τιμή για την προσπάθειά σας Δάπεδο σανίδας και πάντα να απολαμβάνετε την είσοδό σας στο διαμέρισμά σας!