εποξειδική ρητίνη δάπεδο μπάνιου εξωτικά κύματα θάλασσα 3d

Επίστρωση δαπέδου εποξειδικής ρητίνης σε 3D

 Οι εποχές που η εποξική ρητίνη χρησιμοποιήθηκε μόνο για επικαλύψεις δαπέδων σε βιομηχανικά κτίρια έχουν παρέλθει. Οι εποξειδικές επενδύσεις δαπέδων γίνονται όλο και πιο συχνές σε ξενοδοχεία, διαμερίσματα και κατοικίες. Πρόκειται για καινοτόμο τεχνολογία και εφαρμογή που διαποτίζονται ταυτόχρονα με εντυπωσιακά σχέδια.

Τα τρισδιάστατα δάπεδα από εποξειδική ρητίνη είναι τα πιο αποτελεσματικά. Κάναμε κάποια έρευνα και βρήκαμε τους Imperial Interiors από το Ντουμπάι. Αυτή η εταιρεία είναι ένας από τους πρωτοπόρους σε αυτόν τον τύπο δαπέδων. Ας ξεκινήσουμε όμως από την αρχή.

Τρισδιάστατος θαλάσσιος ύφαλος στην κουζίνα

εποξειδική ρητίνη δάπεδο κουζίνας θαλάσσιοι φοίνικες πανίδας

Τι είναι στην πραγματικότητα οι εποξικές ρητίνες; Αυτές είναι οι λεγόμενες συνθετικές ρητίνες που περιέχουν εποξειδικές ομάδες. Είναι ρητίνες αντίδρασης, δηλαδή σκληρυνόμενες ρητίνες που μπορούν να μετατραπούν σε θερμοσκληρυνόμενο πλαστικό με τη βοήθεια σκληρυντικού ή πρόσθετων. Τα θερμοσκληρυνόμενα παράγονται με σταυρωτή σύνδεση και έχουν καλή χημική αντίσταση και θερμοκρασία. Τα εποξειδικά δάπεδα έχουν βελτιωμένη μηχανική αντίσταση και χαρακτηρίζονται επίσης από πολύ εύκολο καθάρισμα και φροντίδα. Αν και τα δάπεδα είναι γυαλιστερά, θεωρούνται εντελώς αντιολισθητικά. Είναι επίσης ιδανικό για μπάνια και κουζίνες. Ωστόσο, όπως θα δείτε και μόνοι σας εδώ, είναι επίσης απολύτως κατάλληλα για όλα τα άλλα δωμάτια στο μοντέρνο διαμέρισμα.

Μεγαλοπρεπείς καταρράκτες στο υπνοδωμάτιο

τρισδιάστατοι καταρράκτες υπνοδωματίου δαπέδου εποξειδικής ρητίνης

Με ένα τρισδιάστατο εποξειδικό δάπεδο μπορείτε να δημιουργήσετε συναρπαστικές, ζωντανές εντυπώσεις από τη φύση στο σπίτι σας. Η μαγική θαλάσσια πανίδα, τα αγαπημένα δελφίνια, οι καταπληκτικοί που κόβουν την ανάσα και τα ποτάμια στη ζούγκλα είναι μερικές μόνο από τις μοναδικές δυνατότητες. Με μια τέτοια επένδυση δαπέδου από εποξειδική ρητίνη όχι μόνο θα αποκτήσετε το απόλυτο βλέμμα, αλλά θα εμπλουτίσετε την καθημερινότητά σας στο σπίτι με έναν καινοτόμο, καλλιτεχνικό τρόπο. Έχετε ήδη ιδέα ποιο θέμα θα θέλατε να εφαρμόσετε στο μπάνιο σας; Or ίσως μπορείτε ήδη να δείτε τα πλάσματα της θάλασσας που κολυμπούν στην κουζίνα σας; Τι θα λέγατε για μια ζούγκλα στο δικό σας υπνοδωμάτιο; Ρίξτε μια ματιά σε όλα και αφήστε τον εαυτό σας να εμπνευστεί!

Γιγαντιαία ψάρια κολυμπούν στο μπάνιο σας

εποξειδική ρητίνη δάπεδο μπάνιου τρισδιάστατα μεγάλα ψάρια

Έχετε χαριτωμένο δελφίνι στο σπίτι

εποξειδική ρητίνη δαπέδου μπάνιο γαλάζιο νερό δελφίνι

Ένας καλός φίλος είναι πάντα εκεί

εποξειδική ρητίνη δάπεδο κακό delfin

Θάλασσα θέμα σε γαλάζιο

εποξειδική ρητίνη δάπεδο λουτρό δελφίνια πάτωμα τρισδιάστατο

Ένα γλυκό, διασκεδαστικό ζευγάρι

εποξειδική ρητίνη δάπεδο λουτρό δελφίνια ζευγάρι

Ένα μεγάλο ποτάμι διατρέχει το μπάνιο

εποξειδική ρητίνη δάπεδο μπάνιο δέντρα ποταμών

Ο όμορφος υποβρύχιος κόσμος

εποξειδική ρητίνη δάπεδο μπάνιου θαλάσσια πανίδα

Θαυμάσιοι κοραλλιογενείς ύφαλοι, πολύχρωμα ψάρια και αστερίες

εποξειδική ρητίνη δάπεδο μπάνιου θαλάσσια κοράλλια κοράλλια αστερίες ψάρια

Να είστε σαν να βρίσκεστε σε διακοπές κάθε μέρα

εποξειδική ρητίνη δάπεδο μπάνιο παραλία παραλία

Πάντα ονειρευόμουν τον κυπρίνο Koi?

τρισδιάστατο δάπεδο εποξειδικής ρητίνης koi κυπρίνος

Η πολύπλευρη ζωή του ωκεανού

εποξειδική ρητίνη δάπεδο κουζίνας κοραλλιογενής ύφαλος