Όταν φιλοξενείτε έναν γάμο, έχετε πραγματικά πολλά να κάνετε. Μην χάνετε λοιπόν πολύτιμο χρόνο. Αν αναρωτιέστε από πού να ξεκινήσετε, η απάντηση είναι – με τα προσκλητήρια. Αυτά δημιουργούν μια επιπλέον ατμόσφαιρα και δίνουν στα οργανωτικά σας σχέδια μια καλή αρχή. Θέλουμε να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε όμορφα και ενημερωτικά προσκλητήρια γάμου, γι ‘αυτό συγκεντρώσαμε μερικές σημαντικές συμβουλές και παραδείγματα για εσάς. Διαβάστε παρακάτω και βρείτε την απάντηση στην ερώτηση: «Τι να γράψετε στις προσκλήσεις γάμου;» Λάβετε νέες πληροφορίες και προετοιμαστείτε για την πιο όμορφη μέρα της ζωής σας!

Απολαύστε την ημέρα του γάμου σας με αγαπημένα πρόσωπα!

Ευτυχισμένη φωτογραφία γάμου νύφης και γαμπρού στη γαμήλια τελετή. Γαμήλια παράδοση πασπαλισμένη με ρύζι και δημητριακά

Τι να γράψετε σε προσκλητήρια γάμου?

Προσκλητήρια γάμου για προγραμματισμό γάμου

Τι πρέπει πραγματικά να υπάρχει στις προσκλήσεις γάμου?

Ρίξτε μια ματιά στις χρήσιμες συμβουλές μας για το τι να γράψετε στα προσκλητήρια του γάμου σας. Παρακάτω θα βρείτε δείγματα κειμένων για αυτό και τα έχουμε συγκεντρώσει για εσάς με βάση έναν οδηγό. Τα ακόλουθα παραδείγματα περιλαμβάνουν τόσο προσκλήσεις γάμου για καλεσμένους που έχουν προσκληθεί μόνο σε μέρος της γιορτής του γάμου σας, όσο και προτάσεις διατύπωσης που λαμβάνουν υπόψη την τρέχουσα πανδημία.

Οι προσκλητήρια γάμου έχουν σχεδιαστεί με αγάπη και στυλ

Προσκλητήρια για ιδέες κειμένου γάμου

Ποιες πληροφορίες πρέπει να συμπεριλάβετε στα προσκλητήρια του γάμου σας;?

Εάν δεν είστε ακόμα σίγουροι πώς να διαμορφώσετε τις προσκλήσεις γάμου σας και ψάχνετε ιδέες, εδώ είναι μια λίστα με τις πληροφορίες που πρέπει να συμπεριληφθούν στις κάρτες προσκλήσεων γάμου:

  • Ονόματα του ευτυχισμένου ζευγαριού.
  • Ημερομηνία και ώρα της γαμήλιας τελετής και δεξίωσης.
  • Όνομα του τόπου του γάμου.
  • Στοιχεία επικοινωνίας ανατροφοδότησης.
  • Προθεσμία επανεγγραφής.

Μπορεί επίσης να θέλετε να προσθέσετε τα ονόματα των καλεσμένων σας για να καταστεί σαφές εάν έχουν προσκληθεί σύντροφοι και παιδιά, τα οποία μπορούν να γραφτούν με το χέρι. Προσθέστε ένα πεδίο για τα ονόματα ή ακόμα και μια διακεκομμένη γραμμή στα προσκλητήρια του γάμου σας.

Οι σημαντικές πληροφορίες που δεν πρέπει να λείπουν στις προσκλήσεις σας

Τι να γράψετε σε προσκλητήρια για διατύπωση γάμου

Εάν προσκαλέσετε όλους τους καλεσμένους σας σε όλα τα μέρη της γιορτής, μπορείτε να βάλετε αυτές τις πληροφορίες απευθείας στις προσκλήσεις σας. Ωστόσο, εάν ορισμένοι καλεσμένοι προσκαλούνται μόνο στη βραδινή δεξίωση, θα συνιστούσαμε να δημιουργήσετε ξεχωριστές γαμήλιες προσκλήσεις για το βράδυ. Ομοίως, εάν η πανδημία του κορωνοϊού επηρεάζει το μέγεθος της λίστας επισκεπτών σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να δημιουργήσετε ξεχωριστές προσκλήσεις για τους λίγους καλεσμένους στην τελετή και εκείνους που προσκλήθηκαν να παρακολουθήσουν το γάμο ζωντανά και να παρακολουθήσουν μια μεγαλύτερη γιορτή αργότερα..

Υπάρχει μεγάλη ελευθερία για δημιουργικές ιδέες

Προσκλητήρια για παραδείγματα ιδεών σχεδιασμού γάμου

Θα συνιστούσαμε επίσης τη δημιουργία καρτών πληροφοριών επισκεπτών που θα περιλαμβάνουν όλες τις πιο λεπτομερείς λεπτομέρειες, όπως οδηγίες για τον χώρο σας, επιλογές διαμονής, πληροφορίες λίστας δώρων κ.λπ. Αυτό εξοικονομεί χώρο στις προσκλήσεις του γάμου σας και διασφαλίζει ότι οι καλεσμένοι σας έχουν όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται για να είναι εγκαίρως για το γάμο!

Σχεδιάστε προσκλητήρια που εκπέμπουν αρμονία και αγάπη

Προσκλητήρια για λουλούδια γάμου απλό σχέδιο

Τυπική διάταξη για προσκλητήρια γάμου

1) γραμμή υποδοχής

Αυτή είναι η γραμμή που υποδεικνύει ποιος φιλοξενεί (ή πληρώνει) τον γάμο. Περιέχει είτε τα ονόματα της μελλοντικής νύφης και του γαμπρού είτε ενός ή και των δύο γονέων.

Ποιοι είναι οι οικοδεσπότες?

Προσκλητήρια γαμήλιο κείμενο απλό σχέδιο

2) αίτημα

Στη συνέχεια, θα χρειαστεί να προσθέσετε μια γραμμή ζητώντας από τους καλεσμένους σας να παρευρεθούν στο γάμο σας, όπως “Αίτημα για την τιμή της παρουσίας σας” (τυπικό για μια θρησκευτική τελετή) ή “Αίτημα για την ευχαρίστηση της παρέας σας” (τυπικό για μια πολιτική τελετή Τελετή).

Αν οι γονείς της νύφης είναι οικοδεσπότες, αυτή η γραμμή θα έγραφε: «Ζητάμε την τιμή της παρουσίας σας στο γάμο της κόρης μας … με …». Εάν και οι δύο ομάδες γονέων είναι οικοδεσπότες, αυτή η γραμμή θα πρέπει να διαβάζει κάτι τέτοιο. “Τα παιδιά μας στο γάμο”, ακολουθούμενα από τα ονόματα της νύφης και του γαμπρού.

Ποιος παντρεύεται?

Προσκλητήρια για διοργάνωση γάμου γάμου

3) ονόματα του ευτυχισμένου ζευγαριού

Το όνομα της νύφης πρέπει να έρχεται πριν από το γαμπρό.

Με τις παραδοσιακές προσκλήσεις, είναι σύνηθες να περιλαμβάνονται πλήρη ονόματα, ενώ οι πιο άτυπες προσκλήσεις γάμου μπορούν να περιλαμβάνουν μόνο τα πρώτα ονόματα του ευτυχισμένου ζευγαριού.

4) Ημερομηνία και ώρα

Συμπεριλάβετε την ημέρα της εβδομάδας και του έτους όταν γράφετε την ημερομηνία στα προσκλητήρια του γάμου σας. Κοίτα εδώ για γραμματικές συμβουλές για το πώς να γράψετε την ημερομηνία και την ώρα.

Πού και πότε?

Προσκλητήρια για ιδέες με θέμα τον γάμο

5) Χώρος

Συνήθως δεν δίνετε την πλήρη διεύθυνση του χώρου, μόνο το όνομα του χώρου με αναφορά στην πόλη ή τον νομό.

Μπορείτε πάντα να συμπεριλάβετε την πλήρη διεύθυνση στις κάρτες πληροφοριών των επισκεπτών σας όταν παρέχετε οδηγίες προς το χώρο.

Δώστε πληροφορίες σχετικά με τη γαμήλια τελετή και γιορτή

Ιδέες για κάρτες πρόσκλησης γαμήλιο προσκλητήριο γάμου

Maybeσως χρειάζεται χάρτης?

Ιδέες για προσκλητήρια κάρτα γάμου κείμενο χάρτη κάρτα

6) Πληροφορίες σχετικά με τη ρεσεψιόν

Μπορείτε να συμπεριλάβετε τις πληροφορίες σχετικά με τη δεξίωση του γάμου σας στις προσκλήσεις σας εάν οι καλεσμένοι σας παρευρεθούν τόσο στην τελετή όσο και στη δεξίωση. Or μπορείτε να δημιουργήσετε ξεχωριστές προσκλήσεις μόνο για το βραδινό γάμο.

Για τις κύριες προσκλήσεις γάμου, μπορείτε απλά να προσθέσετε “και στη συνέχεια στη δεξίωση” ή “ακολουθεί δεξίωση” εάν η δεξίωσή σας βρίσκεται στην ίδια τοποθεσία με την τελετή σας.

Εάν η ρεσεψιόν σας βρίσκεται σε διαφορετική τοποθεσία, θα πρέπει να προσθέσετε το νέο χώρο σε ξεχωριστή γραμμή.

Θα γιορταστεί…

Προσκλητήρια γαμήλιες ιδέες απλό σχέδιο

7) Οδηγίες Covid-19

Μπορείτε να διαβεβαιώσετε τους καλεσμένους σας ότι η γαμήλια τελετή και η δεξίωσή σας θα είναι σύμφωνα με τις τελευταίες κυβερνητικές οδηγίες σχετικά με την πανδημία του κορωνοϊού και ότι θα ενημερώσετε τους καλεσμένους σας εάν η ημερομηνία ή ο τύπος του γάμου σας πρέπει να αλλάξει με οποιονδήποτε τρόπο.

Περαιτέρω έμπνευση με τη μορφή παραδειγμάτων φωτογραφιών μπορείτε να βρείτε παρακάτω

Σχεδιασμός και ιδέες για προσκλητήρια, οδηγίες κειμένου γάμου απλές ιδέες για προσκλητήρια γάμου Προσκλητήρια για γαμήλια λουλούδια εκτυπώστε απλό σχέδιο Προσκλητήρια για μονόχρωμο απλό σχέδιο γάμου Προσκλητήρια για συγγραφή προσκλητηρίου γάμου Προσκλητήρια για πληροφορίες προσκλήσεων γάμου Οδηγίες σχεδιασμού προσκλητηρίων γάμου Σχεδιάστε προσκλητήρια για γάμο Προσκλητήρια για ιδέες κειμένου από χαρτί γάμου Προσκλητήρια γάμου απλό σχέδιο Προσκλητήρια για δείγματα κειμένου γάμου Προσκλητήρια για γαμήλιο κείμενο απλό σχέδιο Οι προσκλητήρια για το κείμενο του γάμου γράφουν σημαντικές πληροφορίες Προσκλητήρια για διάταξη με θέμα γάμο Προσκλητήρια για γαμήλιες μικροπράξεις Προσκλητήρια κάρτες γαμήλια λουλούδια Ιδέες για προσκλητήρια γάμου για κείμενο και σχέδιο Κάρτες προσκλητηρίων γάμου κείμενο ιδέες προσκλήσεων γάμου Προσκλητήρια εορτασμός γαμήλιας τελετής Ιδέες προσκλητήρια καρτών γαμήλιες οδηγίες κειμένου Ιδέες για κάρτες προσκλήσεων γαμήλιες οδηγίες κειμένου πρόσκλησης Ιδέες για κάρτες πρόσκλησης εικόνες έμπνευσης γάμου Ιδέες για προσκλητήρια καρτών οδηγίες γάμου Ιδέες για κάρτες προσκλήσεων γαμήλιο χαιρετισμό κειμένου Ιδέες για κάρτες πρόσκλησης γαμήλιο προσκλητήριο κείμενο Ιδέες για προσκλήσεις για προσκλητήρια γαμήλιες οδηγίες από χαρτί Ιδέες για παραδείγματα οδηγιών κειμένου γάμου με προσκλητήρια Ιδέες για κάρτες προσκλήσεων γαμήλιες οδηγίες κειμένου καλούν επισκέπτες Ιδέες για προσκλήσεις για προσκλητήρια γάμου οδηγίες κειμένου καλεσμένοι Ιδέες για κάρτες προσκλήσεων φάκελο οδηγιών κειμένου γάμου Ιδέες για κάρτες προσκλήσεων γάμου κείμενο οδηγιών διατύπωση Ιδέες για προσκλητήρια, οδηγίες κειμένου γάμου Ιδέες για προσκλητήρια, οδηγίες γραφής κειμένου γάμου Ιδέες για κάρτες πρόσκλησης πρότυπο κειμένου γάμου Ιδέες για προσκλητήρια γάμου δημιουργικές ιδέες για προσκλητήρια γάμου κομψές ιδέες για προσκλητήρια γάμου Τι να γράψετε σε προσκλητήρια για κείμενο γάμου Τι να γράψετε σε προσκλητήρια γάμου