Ο γάμος γίνεται συνήθως μία φορά στη ζωή … Λοιπόν, αυτό το ρητό μπορεί να συζητηθεί για πολύ καιρό. Πολλοί θα μπορούσαν να πουν ότι είναι ξεπερασμένο. Αλλά οι γάμοι δεν γίνονται τόσο συχνά ακόμα και στη σύγχρονη εποχή και είναι πάντα κάτι το ιδιαίτερο. Γιατί σε τέτοιες στιγμές είσαι ερωτευμένος και πιστεύεις ότι βιώνεις μια ξεχωριστή στιγμή. Για το λόγο αυτό, η τέλεια τοποθεσία του γάμου έχει πάντα μεγάλη σημασία. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να είναι αποκλειστικό ή να πληροί οποιεσδήποτε ειδικές απαιτήσεις. Η τοποθεσία του γάμου πρέπει απλώς να σας δώσει αυτό το πολύ ιδιαίτερο αίσθημα μοναδικότητας και σύνδεσης με την αιωνιότητα. Υπάρχουν μερικοί απλοί κανόνες που θα σας οδηγήσουν σε αυτό ακριβώς το αποτέλεσμα. Θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε.

Κάμπινγκ στη μέση της φύσης – μια εξαιρετική απόφαση για μια τοποθεσία γάμου 

όλα σε λευκό - τοποθεσία γάμου

Το στοιχείο του ονείρου

Η τοποθεσία του γάμου πρέπει να εκπληρώσει με κάποιο τρόπο ένα ιδιαίτερο όνειρο. Για μερικούς ανθρώπους αυτός είναι ένας ταξιδιωτικός προορισμός, για άλλους είναι απλά ένα πολυπόθητο περιβάλλον. Ο ένας ή ο άλλος θα ήθελε να ταξιδέψει στην Ιταλία, για παράδειγμα, ενώ ο τρίτος θα ήθελε να βρει ένα μέρος στη φύση που λίγοι γνωρίζουν και που έχει κάτι το ιδιαίτερο που κατά τα άλλα δεν βρίσκεται.

  Συχνά τέτοιες τοποθεσίες δεν είναι απαραίτητα πολύ μακριά ή απρόσιτες. Εάν δεν μπορείτε να ταξιδέψετε στην Ιταλία, ωστόσο, θα μπορούσατε να βρείτε ένα εστιατόριο ή ατμόσφαιρα κάπου κοντά που θυμίζει εκείνη τη χώρα. Γνωρίζετε το φυσικό περιβάλλον της πόλης σας; Perhapsσως υπάρχει ένα άγνωστο μέρος που βρίσκεται κοντά, αλλά σας μεταφέρει σε μια διαφορετική πραγματικότητα; Κυρίως μπορείτε να δημιουργήσετε μια ατμόσφαιρα στην τοποθεσία του γάμου σας που αντιστοιχεί στα όνειρά σας, ακόμα κι αν δεν τα εκπληρώνει πλήρως.

Ο υπαίθριος γάμος ενέχει ορισμένους κινδύνους

μια κλασική συναυλία - τοποθεσία γάμου

Τοποθεσία γάμου που καθιστά εύκολη την καλή προετοιμασία

Η τοποθεσία του γάμου είναι ένα μέρος που εσείς και οι άνθρωποι που σας βοηθούν στην προετοιμασία πρέπει να επισκέπτεστε συχνότερα. Ειδικά αν είστε ένας από εκείνους τους ανθρώπους που θέλουν να αναζητήσουν και να ελέγξουν τα πάντα αρκετές φορές, η προσβασιμότητα είναι θεμελιώδους σημασίας. Θα πρέπει να μπορείτε να πηγαίνετε πιο συχνά στην τοποθεσία του γάμου και να περνάτε μερικές ημέρες κοντά σε αυτήν την τοποθεσία. Εάν είστε ένα χαλαρό άτομο που σας αρέσει να αναθέτετε την ευθύνη σε άλλους, τότε μπορείτε να επιλέξετε μια τοποθεσία για τη γιορτή του γάμου σας που είναι λίγο πιο απομακρυσμένη. Ωστόσο, να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας και να είστε ρεαλιστές για την κατάσταση!

Ένα όμορφο δάσος ως τοποθεσία γάμου

ένας υπέροχος καταρράκτης - τοποθεσία γάμου

Αυτό που είναι πιο σημαντικό για εσάς – όμορφο φυσικό περιβάλλον ή υπέροχη ατμόσφαιρα?

Εάν ασχολείστε με γάμους και σχέδια γάμου, διαπιστώνετε ότι περίπου οι μισοί νεόνυμφοι ασχολούνται περισσότερο με το περιβάλλον και οι άλλοι μισοί – την ατμόσφαιρα της γιορτής. Με άλλα λόγια, κάποιοι θα διακυβεύουν την πολυτέλεια να δέσουν τον κόμπο μπροστά σε ένα υπέροχο φυσικό περιβάλλον. Άλλοι, όμως, βρίσκουν το όνειρό τους πραγματικότητα όταν ο γάμος γίνεται σε ένα πολυτελές εστιατόριο. Ακόμα κι αν και οι δύο είναι μερικές φορές διαθέσιμες, συνήθως πρέπει να δώσετε προτεραιότητα στη μία ή στην άλλη πτυχή. Τι θα συνέβαινε με σένα?

Εάν η τοποθεσία του γάμου σας διαθέτει πισίνα? 

γιορτή στο χώρο του γάμου στην πισίνα

Κατάλληλη τοποθεσία γάμου για τους καλεσμένους σας

Συνήθως υπάρχουν άνθρωποι που πραγματικά θέλετε να έχετε στο δικό σας γάμο. Κάποιος θα πρέπει να σκεφτεί προσεκτικά τι είναι αυτά και αν μπορούν να έρθουν στην επιλεγμένη τοποθεσία γάμου. Δεν μπορούν όλοι να αντέξουν οικονομικά μακρινά ταξίδια. Μερικά είναι πιο πολυσύχναστα το καλοκαίρι και άλλα τη χειμερινή περίοδο. Φτιάξτε μια λίστα με τους καλεσμένους που πραγματικά θέλετε να έχετε μαζί σας και σκεφτείτε καλά πώς θα ήταν αυτό για εσάς. Maybeσως θα μπορούσατε ακόμη και να την καλέσετε όταν έχετε αμφιβολίες; Ποιος ξέρει αν μπορεί να μην είναι σε θέση να σας βοηθήσει με συμβουλές και ιδέες.

Ακόμα και στη μέση της πόλης μπορείτε να βρείτε έναν απίστευτο αριθμό όμορφων τοποθεσιών

όλα σε λευκό - τοποθεσία γάμου

Τοποθεσία γάμου για τον τέλειο καιρό

Ο τέλειος καιρός είναι κάτι διαφορετικό για όλους: μερικοί αγαπούν τον χειμώνα και θέλουν να παντρευτούν σε ένα εστιατόριο ή σπίτι με θέα στα βουνά με ένα χιονισμένο τοπίο. Άλλοι, από την άλλη πλευρά, δεν μπορούν να φανταστούν τίποτα άλλο εκτός από τον ηλιόλουστο καιρό για τη συγκεκριμένη ημέρα. Σε κάθε περίπτωση, όχι μόνο πρέπει να ονειρεύεστε, αλλά και να σκέφτεστε προσεκτικά τις πρακτικές προκλήσεις που σχετίζονται με την αντίστοιχη κατάσταση. Ο χειμερινός γάμος είναι υπέροχο, αλλά είναι εύκολα προσβάσιμη η επιλεγμένη τοποθεσία γάμου ακόμη και σε κακές καιρικές συνθήκες; Μπορούν οι επισκέπτες να εισέλθουν από οπουδήποτε σε δύσκολες χειμερινές συνθήκες; Σε έναν καλοκαιρινό γάμο, μπορείτε να προσφέρετε στους επισκέπτες επαρκή προστασία από τις ακτίνες του ήλιου; Έχετε εναλλακτική λύση για έναν υπαίθριο γάμο σε περίπτωση βροχής; Κάντε μια λίστα με όλους τους πιθανούς κινδύνους που σχετίζονται με την αντίστοιχη τοποθεσία και εποχή. Για να το κάνετε αυτό, γράψτε τις πιθανές λύσεις στα προβλήματα, ώστε να έχετε ένα σχέδιο για την έκβαση της κατάστασης για κάθε περίπτωση.

Τα βουνά είναι δημοφιλείς τοποθεσίες για γάμους

τοποθεσία γάμου - βουνά και γάμος

Τι μέρος του προϋπολογισμού σας θέλετε να ξοδέψετε για αυτό

Μερικοί άνθρωποι μπορούν να τα αντέξουν οικονομικά όλα. Ωστόσο, οι περισσότεροι από εμάς δεν είμαστε ένας από αυτούς. Για να πραγματοποιηθεί ένας ονειρεμένος γάμος, θα πρέπει κάποιος να θέσει προτεραιότητες που είναι ιδιαίτερα σημαντικές για τη νύφη και τον γαμπρό. Για μερικούς, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να υπάρχουν πολλοί δημοφιλείς άνθρωποι εκεί. Άλλοι, από την άλλη πλευρά, θέλουν να είναι ανάμεσα σε λίγους ανθρώπους, αλλά βρίσκουν κάτι ιδιαίτερο ως τοποθεσία και βιώνουν χώρο. Εάν η δεύτερη περίπτωση ισχύει για εσάς, τότε μπορείτε να αντέξετε οικονομικά μια αποκλειστική τοποθεσία, αλλά κατά συνέπεια να αποφύγετε τον αριθμό των επισκεπτών και άλλες πτυχές. Or μπορείτε να επιλέξετε κάτι απλό – όπως ένας γάμος στη μέση της φύσης, αλλά με ένα πιο απλό στυλ. Σε αυτή την περίπτωση, η απλή ατμόσφαιρα με δημιουργική διακόσμηση και εκπληκτική θέα θα ήταν η καλύτερη δυνατή απόφαση. Στα παρακάτω παραδείγματά μας, προσπαθήσαμε να παρέχουμε μια επισκόπηση των τοποθεσιών του γάμου που επιλέχθηκαν συχνότερα με σαφή τρόπο. Ελπίζουμε ότι αυτό θα σας βοηθήσει επίσης και ίσως είναι η απάντηση στην αναζήτησή σας.

Πολλοί ονειρεύονται να παντρευτούν στην Ιταλία

τοποθεσία γάμου - χώρες στη νότια Ευρώπη

Ορίστε τις δικές σας προτεραιότητες κατά την επιλογή του τόπου του γάμου 

τοποθεσία γάμου - πολυτελή ατμόσφαιρα - σε εσωτερικούς χώρους

Οι ιστορικές τοποθεσίες είναι πολύ δημοφιλείς για γαμήλιες γιορτές

τοποθεσία γάμου - αρκετές ιδέες

Ένα άλλο πρωτότυπο μέρος στη μέση της φύσης

τοποθεσία γάμου - στη μέση ενός όμορφου δάσους

Απλή αλλά κομψή ατμόσφαιρα με υπέροχη θέα 

τοποθεσία γάμου - όμορφα διακοσμημένα τραπέζια και καρέκλες

τοποθεσία γάμου - όμορφη στέγη

Θα θέλατε να παντρευτείτε σε ένα μεγάλο κάστρο;? 

τοποθεσία γάμου - μπροστά από ένα κλασικό κάστρο

τοποθεσία γάμου - λιβάδι τη νύχτα

τοποθεσία γάμου παλιά στοά

Για πολλούς, η άποψη καθορίζει την ποιότητα της τοποθεσίας του γάμου

τοποθεσία γάμου με υπέροχη θέα

161212_EM_WEDDINGVENUE_MONARCH

εστιατόριο δίπλα στη θάλασσα - τοποθεσία γάμου

Οι γοητευτικές εξωτικές προφορές είναι επίσης καλές επιλογές 

κάστρο - υπέροχο μέρος - τοποθεσία γάμου

Πολλοί ονειρεμένοι γάμοι γίνονται δίπλα στη θάλασσα, ακόμη και ακριβώς στην παραλία

πολύ ωραίο μέρος - τοποθεσία γάμου

Νύφη και γαμπρός φιλιά στην παραλία

όμορφη θάλασσα - τοποθεσία γάμου