Η νέα σεζόν γάμου έχει ξεκινήσει από καιρό. Το καλοκαίρι θα ξεκινήσει επίσημα σύντομα. Ως αποτέλεσμα, ο γάμος σε εξωτερικούς χώρους γίνεται όλο και πιο δημοφιλής. Youάχνεις τριγύρω για τις νέες ιδέες που προέκυψαν το περασμένο καλοκαίρι. Ποιες τάσεις διακόσμησης γάμου ήταν πολύ δημοφιλείς, ποιες επιστρέφουν και ποιες είναι ολοκαίνουργιες; Εδώ έχουμε μερικές σημαντικές πτυχές για εσάς όταν πρόκειται να γιορτάσετε γάμους. Μείνετε μαζί μας και μάθετε περισσότερα …

Τα κεριά παίζουν ολοένα και πιο σημαντικό ρόλο

Τα κεριά είναι πάντα σημαντικά για τη διακόσμηση του γάμου. Γιατί; Παρέχουν μια ποικιλία επιδράσεων και κατά κάποιο τρόπο δεν χάνουν ποτέ το φυσικό τους χάρισμα. Τόσο η λάμψη τους όσο και η μυρωδιά τους θολώνουν τα όρια του χρόνου και του χώρου και μας κάνουν να νιώθουμε με έναν μαγικό τρόπο. Αυτό κάνει τη διάθεση στο γαμήλιο πάρτι πιο ρομαντική και μυστηριώδης.

Επειδή κάθε γάμος πρέπει να είναι κάτι όνειρο, έτσι δεν είναι?

τάσεις διακόσμησης γάμου καλοκαιρινή διακόσμηση τραπεζιών φανάρια γυαλί

Τα φανάρια

Πολλές καινοτομίες στη διακόσμηση γάμου αυτή τη σεζόν σχετίζονται με τον φωτισμό. Εκτός από τα κεριά, που δημιουργούν ένα υπέροχο αποτέλεσμα, τα φανάρια γίνονται επίσης όλο και πιο δημοφιλή. Είναι επίσης πολύ καθολικά για εσωτερική και εξωτερική χρήση.

Συχνά υπάρχουν επίσης μοντέλα που δημιουργούνται από υφάσματα.

Φυσικά, είναι εύφλεκτα υλικά. Ο συνδυασμός είναι υπέροχος και αντιπροσωπεύει μία από τις πιο ρομαντικές τάσεις που θα μπορούσε κανείς να βρει στην αγορά αυτή τη στιγμή.

Ακόμα και στρογγυλά χάρτινα φανάρια μπορούν να φαίνονται πολύ κομψά

τάσεις διακόσμησης γάμου διακόσμηση τραπεζιού καλοκαιρινά λουλούδια γυάλινα μπουκάλια

Σχετικά με τα τριαντάφυλλα και τα φύλλα τους

Τα τριαντάφυλλα συμβόλιζαν τον ρομαντισμό εδώ και αιώνες. Η παρουσία της θεωρούνταν πάντα ως φιλοφρόνηση για τη γυναικεία ομορφιά. Συχνά εμφανίζονται σε διακοσμήσεις γάμου και αυτή τη σεζόν. Με αυτόν τον τρόπο, δίνετε έμφαση στο φυσικό τους χάρισμα και αναδεικνύετε τον όμορφο χαρακτήρα τους. Τα τριαντάφυλλα δεν είναι μόνο εκεί για να διακοσμήσουν τη νύφη και το τραπέζι του γάμου με τη μορφή μπουκέτων. Τα χαλιά με ροδοπέταλα πλαισίωσαν επίσης πολλούς νεόνυμφους στο δρόμο προς το βωμό.

Ρομαντικός γάμος στην παραλία με στιλάτες συνθέσεις λουλουδιών

τάσεις διακόσμησης γάμου διάταξη λουλουδιών παραλίας

DIY ιδέες με λουλούδια

Οι ιδέες DIY είναι ολοένα και πιο παρούσες στην καθημερινή μας ζωή. Γίνονται επίσης όλο και πιο δημοφιλείς στους γάμους. Ειδικά οι διακοσμήσεις γάμου, που φέρνουν γυαλί και λουλούδια, κοσμούν πολλές καλοκαιρινές γιορτές. Ταιριάζει ιδιαίτερα με τη φυσική ατμόσφαιρα με πολύ πράσινο και όμορφα φυτά.

Ρίγες για καλύτερη διάθεση

Πολλές από τις τάσεις της διακόσμησης του γάμου που αναφέραμε είναι μοντέρνες, αλλά κατά κάποιο τρόπο δεν είναι εντελώς νέες. Χρησιμοποιήθηκε μόνο πολύ αυτή τη σεζόν. Το φετινό καλοκαίρι χαρακτηρίζεται επίσης από το γεγονός ότι μεγάλο μέρος της διακόσμησης από τα προηγούμενα χρόνια έχει αναληφθεί ξανά.

Λεπτά τριαντάφυλλα τοποθετημένα με έναν πρωτότυπο, αντισυμβατικό τρόπο

τάσεις διακόσμησης γάμου τριαντάφυλλο διακόσμηση κρέμεται

Αυτό όμως που είναι ολοκαίνουργιο και μοντέρνο είναι η χρήση λωρίδων σε γυαλιστερό ύφασμα που αντιστοιχεί στο νυφικό. Αυτές οι λωρίδες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να κρεμάσετε λουλούδια στο τραπέζι του γάμου ή σε καμάρες.

Λωρίδες υφάσματος εξακολουθούν να κοσμούν τις καρέκλες

τάσεις διακόσμησης γάμου καρέκλα ορτανσία τριαντάφυλλα

Οι πτυχώσεις και τα υφάσματα από τα οποία είναι φτιαγμένα είναι ιδιαίτερα πρωτότυπα αυτή τη σεζόν. Συχνά είναι επίσης σε αρμονία με τα νυφικά.

Χρώματα που κάνουν τους γάμους αντισυμβατικούς

Υπάρχουν επίσης πολλά χρώματα που μεταμορφώνουν τη διακόσμηση του γάμου σε κάτι αντισυμβατικό. Το λευκό πιέζεται όλο και περισσότερο στο παρασκήνιο. Υπάρχει η σημαντική προϋπόθεση ότι οι επιλεγμένες αποχρώσεις φέρνουν περισσότερη αίγλη και λαμπρότητα μαζί τους.

Αν σας αρέσει περισσότερο η λάμψη και η αίγλη

τάσεις διακόσμησης γάμου τραπεζομάντηλο γυαλιστερό χρυσό

Σκηνή – ρομαντική και πρακτική

Πόσο επίσημος πρέπει να είναι ένας γάμος; Πρέπει είτε να πραγματοποιηθεί έξω είτε μάλλον όχι; Η τελευταία δήλωση ισχύει για πολλούς ανθρώπους που αναζητούν εγγύτητα στη φύση. Αλλά όταν κάποιος είναι τόσο ονειροπόλος, δεν πρέπει να ξεχνά ότι η πρακτική σκέψη μπορεί πάντα να είναι χρήσιμη. Μια σκηνή στον κήπο μπορεί να συνδυάσει την εμπειρία «κάτω από τον ουρανό» με τη γαλήνη και τη γαλήνη ότι η βροχή δεν θα καταστρέψει τα πάντα.

Οι σύγχρονες έννοιες επιτρέπουν τη δυνατότητα πλήρους ή μόνο μερικής εισαγωγής υφασμάτων

γαμήλια διακόσμηση τάσεις λουλούδια διακοσμήσεις τραπεζιού κρυστάλλινοι πολυέλαιοι

Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζετε πραγματικά σκιά σε μια μέρα που είναι πολύ ζεστή. Οι επίσημα ντυμένοι καλεσμένοι δεν θέλουν να ιδρώνουν στις θέσεις τους, έτσι δεν είναι;?

Ευφάνταστη ιδέα διακόσμησης με μικρά, κρεμαστά γυάλινα μπουκάλια

τάσεις διακόσμησης γάμου λουλούδια κρεμαστά γυάλινα μπουκάλια

Σε λευκό φόντο, τα μοβ και ροζ λουλούδια φαίνονται ακόμη πιο εκφραστικά

τάσεις διακόσμησης γάμου μοβ ροζ λουλούδια τριαντάφυλλα

Οι απλές ιδέες είναι μερικές φορές οι πιο μοναδικές

τάσεις διακόσμησης γάμου ροζ τριαντάφυλλα φυσικά

Διακοσμήστε μεταλλικές καμάρες με φρέσκα λουλούδια στο γούστο σας

τάσεις διακόσμησης γάμου τριαντάφυλλο διακόσμηση λουλουδιών

Μείνετε στιλάτοι και φυσικά με τα γλυκά και φυσικά με τη γαμήλια τούρτα

τάσεις γαμήλιας διακόσμησης διακοσμήσεις τραπεζιού γλυκά γαμήλια τούρτα

Φιλιγκράνια πουλιά origami κοσμούν το επίκεντρο της εορταστικής διακόσμησης τραπεζιού

τάσεις διακόσμησης γάμου καλοκαίρι

διακόσμηση γάμου τάσεις παραλία καλοκαίρι