Υπάρχουν πολλές συμβουλές στο διαδίκτυο σχετικά με τα φορέματα για τους καλεσμένους του γάμου. Για να είμαι ειλικρινής, τα περισσότερα από αυτά τα βρίσκουμε αρκετά μπερδεμένα. Αυτό κάνει το θέμα του “νυφικού κώδικα” να φαίνεται πολύ επίσημο, αυστηρό και αγχωτικό. Συχνά χάνετε τον κύριο σκοπό του όλου πράγματος. Αυτό σημαίνει ότι οι κυρίες πρέπει να συμβάλλουν στον εορταστικό χαρακτήρα της γιορτής με την εμφάνισή τους. Από τη μία πλευρά, φυσικά, αυτό σημαίνει να δείχνεις όμορφη. Δεύτερον, δεν πρέπει να είσαι απλώς η νύφη αφήστε την παράσταση. Θα πρέπει να τονίσει τον κύριο ρόλο τους στο φεστιβάλ με τη δική της στολή.

Έτσι, θα κάνουμε μια επισκόπηση των βασικών κανόνων για τα φορέματα για τους καλεσμένους του γάμου σε μια βιασύνη. Έχετε λοιπόν μια καλή λίστα ελέγχου. Ωστόσο, μπορείτε να αποκλίνετε από αυτό ανάλογα με το πλαίσιο και το θέμα της εκδήλωσης.

Στη συνέχεια θα σας δώσουμε μερικά συγκεκριμένα παραδείγματα που επεξηγούν αυτό που μόλις ειπώθηκε.

Ειδικά όταν πρόκειται για έναν καλό φίλο, αυτό είναι αρκετά εφικτό. Μπορείτε ειλικρινά να της μιλήσετε για τον κώδικα νυφικού και να συντονίσετε τη δική σας στολή. Εσείς και ο προγραμματιστής του γάμου σας μπορεί να είστε χαρούμενοι γι ‘αυτό! Μπορείτε ακόμη και να τους εμπνεύσετε να δημιουργήσουν τη δική τους εμφάνιση.

Αυτά τα βραδινά φορέματα αντιστοιχούν στην πιο ευγενική εθιμοτυπία

πολύ ευγενικά βραδινά φορέματα

Τα ακόλουθα πρέπει να ληφθούν υπόψη όταν πρόκειται για τον «κώδικα νυφικού»

Συμμόρφωση με τις προδιαγραφές

Οι οδηγίες σχετικά με τα προσκλητήρια γάμου, στα ενημερωτικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή κατά τη διάρκεια συνομιλιών πρέπει οπωσδήποτε να τηρούνται. Αυτά συχνά καθορίζουν το θέμα, το σύνθημα και το επίπεδο τυπικότητας των ρούχων. Τα παραδείγματα θεμάτων και συνθημάτων είναι πολλά.

Ένας γάμος θα μπορούσε να γίνει σε vintage στυλ. Άλλοι νεόνυμφοι θέλουν να ακολουθήσουν οποιαδήποτε μεσογειακή ή εξωτική παράδοση. Maybeσως το ζευγάρι συναντήθηκε σε ένα τέτοιο ταξίδι; Οι γιορτές του Rock’n’Roll ή του ρετρό στυλ είναι επίσης δημοφιλείς.

Υπέροχα μοτίβα και λεπτά μεταλλικά χρώματα – ιδανικά για πολύ πολυτελείς γάμους

σύνθετα μοτίβα λόγω λεπτών αποχρώσεων ιδανικά

Στη συνέχεια, υπάρχουν οι όροι που καθορίζουν το επίπεδο τυπικότητας. Τέτοιες είναι η λευκή γραβάτα, η μαύρη γραβάτα, η casual / επίσημη, η ημι-επίσημη. Η πρώτη επιλογή είναι η πιο απαιτητική. Για τις γυναίκες, αυτό δεν σημαίνει τίποτα λιγότερο από βραδινά φορέματα μέχρι το πάτωμα. Στο Black Tie μπορείτε να διαφοροποιηθείτε με ένα κοκτέιλ φόρεμα. Αυτή είναι η μόνη επιλογή με την απλή επιλογή. Το Semi-formal σας δίνει την ευκαιρία να έχετε μια εκλεπτυσμένη καθημερινή εμφάνιση.

Συχνά το επίπεδο τυπικότητας σχετίζεται με την τοποθεσία. Αυτός είναι ο τρίτος σημαντικός παράγοντας στην επιλογή των φορεμάτων των καλεσμένων του γάμου. Μια αγροτική γιορτή, η οποία πραγματοποιείται επίσης κυρίως σε εξωτερικούς χώρους, θα πρέπει να συνδυάζει ρομαντισμό και εκλεπτυσμένη κομψότητα. Στην πόλη, το ντύσιμο μπορεί να είναι περισσότερο προς τη νυχτερινή ζωή. Σε ένα κάστρο ή ένα υπερπολυτελές περιβάλλον, πολύ πιθανό να πάτε για τη «λευκή γραβάτα» ή τη «μαύρη γραβάτα».

Οι τόσο δημοφιλείς γάμοι στην παραλία και αυτοί που διοργανώνονται αυθόρμητα την τελευταία στιγμή βασίζονται κυρίως σε casual, δηλαδή στο λιγότερο επίσημο look.

Ένα τέτοιο φόρεμα θα ήταν κατάλληλο μόνο για γάμους στην πόλη με βραδινό πάρτι και έξυπνο casual κώδικα ενδυμασίας

πόλη-γάμος-με-βραδινό-πάρτι

Σκεφτείτε το μη-πάει

Οι απαγορεύσεις στους γάμους είναι σημαντικές για να κρατήσετε τη νύφη στο κέντρο του πάρτι. Αυτή είναι η παράστασή της και κανείς δεν επιτρέπεται να της την κλέψει! Κατά κανόνα, πρέπει να αποφεύγετε τα φορέματα και τις φούστες που είναι πολύ κοντές, προκλητικές λαιμόκοκες και έντονα χρώματα. Όπως και οτιδήποτε άλλο θα μπορούσατε να βάλετε στο επίκεντρο της παράστασης.

Θέλαμε να κάνουμε μια γρήγορη επισκόπηση του κώδικα νυφικού και όμως έχει γίνει λίγο περισσότερο … Υποσχεθήκαμε συγκεκριμένες ιδέες. Ακολουθώντας τώρα αυτό!

Τέσσερα ιδανικά μοντέλα φορέματος για επίσημους γάμους ημέρας ή βραδιού

επίσημη ημέρα γάμου αγροτική τέσσερις παραλλαγές

Τι μπορείτε λοιπόν να φορέσετε στο γάμο ενός καλού φίλου;?

Έχουμε, λοιπόν, έτοιμες κάποιες συγκεκριμένες προτάσεις για γάμους με ενδυματολογικό κώδικα, οι οποίες ταιριάζουν ιδανικά στις τρέχουσες τάσεις.

Αυτά τα μοτίβα λουλουδιών είναι υπέροχα να εμφανίζονται σε έναν επίσημο γάμο

floral μοτίβο επίσημη ημέρα γάμου

Λουλουδάτα μοτίβα και από τον ώμο

Τα λουλουδάτα μοτίβα και / ή οι λεπτές τιράντες ή οι περικοπές χωρίς ώμους είναι κλασικά και πολύ μοντέρνα. Θα ήταν ιδανικά για έναν επαρχιακό γάμο. Βασιστείτε στα ουδέτερα και παστέλ χρώματα. Οι πολύ φωτεινές αποχρώσεις είναι μάλλον ακατάλληλες για γάμους. Αλλά ανάλογα με το θέμα, θα μπορούσαν μερικές φορές να πάνε. Επιλέξτε ένα λεπτό ύφασμα και κλασική περικοπή, ώστε να δείχνετε κομψή παρά την κακή εμφάνιση.

Υπέροχο μεταλλικό μοντέλο για το γάμο της καλύτερης φίλης σας

ιδανικό μοντέλο σε μεταλλικό

Λεπτές μεταλλικές αποχρώσεις

Ένα κλασικό μεταλλικό χρώμα θα ήταν η τέλεια επιλογή για το γάμο. Με αυτόν τον τρόπο δίνετε στη γιορτή πολλή αίγλη και γοητεία. Επιλέγοντας το σωστό χρώμα, μπορείτε ακόμα να δείχνετε αρκετά συγκρατημένοι.

Ασυμμετρία, μοντέρνα χρώματα και λεπτά υφάσματα, κομψά λεπτά λουριά – απλά τέλεια για το γάμο!

ασυμμετρία μικρό ντεκολτέ ρομαντικά λεπτά λουριά

Ασύμμετρες περικοπές

Ο παιχνιδιάρικος χειρισμός των ώμων και των μανικιών, καθώς και οι πτυχώσεις φαίνονται συχνά στα μοντέρνα φορέματα για το 2017. Ένα τέτοιο μοντέλο θα ήταν επίσης τέλειο για έναν γάμο. Αυτό σας επιτρέπει να επιτύχετε μια αισθησιακή εμφάνιση και να παρακάμψετε τις βαθιές εγκοπές.

Κωδικός νυφικού: Κλασικό μακρύ κομμένο και ουδέτερο χρώμα. Μια μικρή πρόκληση λοιπόν θα ήταν δυνατή εδώ!

λεπτό χρώμα και κόβει μικρές προκλήσεις

Κλασικά κοψίματα με παιχνιδιάρικο στοιχείο

Αν θέλετε να είστε ασφαλείς, επιλέξτε μια κλασική περικοπή. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας με το ένα ή το άλλο πιο ασυνήθιστο στοιχείο.

Ο πιο σημαντικός κανόνας για ένα νυφικό γάμο: Το φόρεμα πρέπει πάντα να είναι λίγο πιο σεμνό από αυτό της νύφης

ρομαντικά μοντέλα λίγο πιο επίσημο ιδανικό

Μια ιδέα πιο σεμνή

Αν προτιμάτε να εμφανίζεστε με πιο κοντό φόρεμα και με βαθύτερο λαιμόκομμα, δεν χρειάζεται απαραίτητα να το κάνετε χωρίς αυτό. Για παράδειγμα, επιλέξτε ένα ύφασμα που φαίνεται κομψό αλλά και λιτό. Έτσι έχετε μια πιο ανεπίσημη (για περιστασιακούς γάμους, για παράδειγμα) ή πιο σεμνή εμφάνιση (για γάμους με λευκό γραβάτα με κωδικό φόρεμα) και θα αφήσετε τη νύφη να πάρει τον κύριο ρόλο της στο πάρτι.

Επιλέξτε ένα μοντέλο που ταιριάζει στον τύπο σας

ευγενές ύφασμα casual μοντέλο καλοκαιρινός γάμος

Φέρτε την ατομικότητά σας στο προσκήνιο

Μην ξεχάσετε να τονίσετε την ατομικότητά σας στη γιορτή του γάμου. Αυτό είναι απαραίτητο για τη διατήρηση του εορταστικού χαρακτήρα της γιορτής. Αυτό αυξάνει επίσης τις πιθανότητές σας να είστε κατάλληλοι για την περίσταση.

 Τα λεπτά στοιχεία είναι πιο κατάλληλα από πάρα πολλά αξεσουάρΤα αξεσουάρ είναι καλύτερα στο ίδιο το φόρεμα

Τέλεια φορέματα για καλεσμένους του γάμου σε αγροτικό γάμο

πέντε ιδέες αγροτικός γάμος

Με μια τέτοια κορυφή φαίνεστε τέλεια χωρίς φανταχτερά κοσμήματα

μεταλλική κορυφή αντί για πολλά λαμπερά κοσμήματα

Η παράδοση εμπνέει όλο και περισσότερο υπέροχα μοντέλα φορεμάτων

παράδοση και κομψότητα σε ένα