Ο γάμος είναι η πιο όμορφη μέρα στη ζωή – όλα πρέπει φυσικά να είναι τέλεια: η τοποθεσία του γάμου, η τούρτα, η διακόσμηση και φυσικά το νυφικό. Αλλά η τελευταία θέτει ένα δίλημμα για πολλές νύφες: Είμαι έτοιμη να ξοδέψω μια περιουσία σε ένα φόρεμα που πιθανότατα θα φορέσω μόνο μία φορά στη ζωή μου – αλλά ίσως την πιο σημαντική μέρα της ζωής μου;?

Επιπλέον, δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι υπάρχουν πολύ περισσότερα στη νυφική ​​στολή από το φόρεμα. Τα παπούτσια, τα κοσμήματα, το μακιγιάζ και το χτένισμα πρέπει επίσης να λαμβάνονται υπόψη κατά τον προγραμματισμό του κόστους. Ποια είναι λοιπόν τα πλεονεκτήματα ενός ακριβού φορέματος σχεδιαστή και ποιες φθηνές εναλλακτικές υπάρχουν για να μπορέσετε να λάμψετε ως νύφη την ημέρα του γάμου σας?

αγοράστε νυφικό μακρύ νυφικό

Εξυπηρέτηση και ποιότητα στο κατάστημα νυφικών

Εάν έχετε έναν αντίστοιχο προϋπολογισμό και δεν χρειάζεται να εξοικονομήσετε χρήματα για το φόρεμα, μπορείτε να απολαύσετε πλήρη εξυπηρέτηση όταν αγοράζετε. Ξεκινά μόλις μπείτε στο νυφικό κατάστημα: οι βοηθοί πωλήσεων χαιρετούν τη μέλλουσα νύφη με ένα ποτό και είναι εκεί για να την συμβουλέψουν από την αρχή. Οι συμβουλές των ειδικών αξίζουν το βάρος τους σε χρυσό, επειδή οι επαγγελματίες πωλητές συχνά βλέπουν αμέσως ποιο μοντέλο και ποιο μέγεθος θα ταιριάζει απόλυτα στη μελλοντική σύζυγο. Επιπλέον, τα καταστήματα νυφικής μόδας έχουν συνήθως όλα τα άλλα για τη νύφη στη γκάμα τους: από φορέματα μέχρι παπούτσια έως αξεσουάρ, θα βρείτε αυτό που ψάχνετε εδώ. Παρ ‘όλα αυτά, θα πρέπει να προγραμματίσετε αρκετό χρόνο και να κλείσετε ένα ραντεβού για τοποθέτηση τουλάχιστον μερικούς μήνες νωρίτερα. Γιατί η αναζήτηση για το τέλειο φόρεμα μπορεί μερικές φορές να διαρκέσει λίγο περισσότερο από το προγραμματισμένο. Επιπλέον, το σχεδιαστικό φόρεμα θα προσαρμοστεί σε εσάς, το οποίο απαιτεί πολλά εξαρτήματα.

Ένα μειονέκτημα όταν επισκέπτεστε το κατάστημα σχεδιαστών: συχνά διαθέτουν μόνο μια μικρή επιλογή έως 200 διαφορετικών νυφικών. Οπότε η πιθανότητα να χρειαστεί να επισκεφτείτε αρκετά καταστήματα είναι αρκετά μεγάλη. Αλλά εκτός από την υπηρεσία, το γεγονός ότι τα ρούχα σχεδιαστών είναι ραμμένα από λεπτά υφάσματα μιλά υπέρ ενός τοπικού ειδικού καταστήματος. Πραγματικά υπέροχο, Το μετάξι και το γυαλιστερό σατέν έχουν την τιμή τους, τα κομμάτια σχεδιαστών είναι συχνά ραμμένα στο χέρι και ιδιαίτερα λεπτά επεξεργασμένα σε πολλά στρώματα. Τα υφάσματα δεν αισθάνονται μόνο ευχάριστα στο δέρμα, φωλιάζουν επίσης απαλά στο σώμα στα σωστά σημεία και πέφτουν απαλά σε άλλα μέρη.

αγοράστε νυφικό αγοράστε νυφικό

Ο ιδανικός συμβιβασμός: έξοδος σχεδιαστών

Οι μελλοντικές νύφες, που δεν θέλουν να κάνουν χωρίς το σχεδιαστή τους για λόγους κόστους, έχουν την ευκαιρία να κοιτάξουν γύρω τους σε σημεία πώλησης σχεδιαστών. Αυτά προσφέρουν επώνυμα προϊόντα που συχνά μειώνονται έως και 75 τοις εκατό και έτσι επιτρέπουν στους πελάτες με μικρό προϋπολογισμό να ψωνίζουν για σχεδιαστή. Μπορείτε επίσης να βρείτε τέτοια καταστήματα στο διαδίκτυο, για παράδειγμα το Zalando Lounge Shopping Club. Αυτό είναι αποκλειστικά διαθέσιμο σε μέλη που μπορούν να επωφεληθούν από υψηλές εκπτώσεις και προσφορές ζωντανών αγορών. Η εγγραφή είναι γρήγορη και δωρεάν και δεν σας υποχρεώνει να αγοράσετε. Εάν έχετε ήδη λογαριασμό Zalando, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα συνήθη δεδομένα σας για αγορές στο Zalando Lounge. Εάν προτιμάτε να κάνετε αγορές εκτός σύνδεσης, μπορείτε να ελέγξετε εκ των προτέρων εάν υπάρχει πρίζα στην περιοχή σας και, στη συνέχεια, να δοκιμάσετε φθηνά επώνυμα ρούχα στον ιστότοπο.

Νυφικό από το ράφι; κανένα πρόβλημα

Δεν έχουν όλοι την ευκαιρία ή είναι πρόθυμοι να επενδύσουν ένα μεγάλο ποσό σε ένα φόρεμα που μπορεί να μην φορεθεί ποτέ ξανά μετά το γάμο. Εν τω μεταξύ, δεν είναι πλέον πρόβλημα να βρείτε ιδιαίτερα φθηνές προσφορές. Άλλωστε, υπάρχουν πολλά διαδικτυακά καταστήματα που ειδικεύονται στη νυφική ​​μόδα – και παρόχους όπως το Asos, το Topshop και εξυπνάδα έχουν προσθέσει νυφικά στη γκάμα τους. Φυσικά, εδώ πρέπει να συμβιβαστείς με την ποιότητα. Το φόρεμα δεν θα είναι από πραγματική δαντέλα ή μετάξι και δεν μπορεί να προσαρμοστεί επιτόπου. Πρέπει να είστε ικανοποιημένοι με τα τυπικά μεγέθη, αλλά φυσικά έχετε τη δυνατότητα να κάνετε αλλαγές από έναν ράφτη της επιλογής σας, ώστε να μπορείτε να φορέσετε ένα τέλεια ταιριαστό νυφικό την πιο σημαντική ημέρα της ζωής σας.

 αγοράστε νυφικό επιλέξτε νυφικό

νυφικά με δαντέλα αγοράστε νυφικό

επιλέξτε νυφικά αγοράστε νυφικό