Τα τυπικά και συμβατικά μπορεί να φαίνονται όμορφα, αλλά μπορεί επίσης να είναι βαρετά και απρόσωπα. Για πολλά ζευγάρια, το όνομα του συντρόφου της ζωής και η ημερομηνία του γάμου στο εσωτερικό ενός λείου χρυσού δακτυλίου είναι ανεπαρκή. Άχνετε επίσης κάτι πρωτότυπο και μοναδικό για αυτή την αξέχαστη μέρα; Σας παρουσιάζουμε 20+ φανταχτερές βέρες για αυτόν και αυτήν.

Δακτυλικά αποτυπώματα για ένα ιδιαίτερα προσωπικό άγγιγμα

Φανταχτερά δαχτυλίδια δαχτυλικών αποτυπωμάτων

Ασυνήθιστες βέρες με ασυνήθιστα σχήματα

Ένα συγκεκριμένο σχήμα δαχτυλιδιού μπορεί να πει πολλά για το άτομο που το φοράει. Έτσι, οι δύο βέρες μπορεί να είναι τελείως διαφορετικές μεταξύ τους. Από την άλλη πλευρά, οι δύο βέρες μπορούν να μιλήσουν για τις ομοιότητες του ζευγαριού. Σως είναι το χόμπι ή η δουλειά που έφερε τους δυο σας μαζί και σας έφερε μαζί.

Or ίσως είναι κάτι πολύ αφηρημένο που μόνο εσείς μπορείτε να αναγνωρίσετε σε αυτό: ένα μοτίβο, για παράδειγμα, που εμφανίζεται μόνο όταν τοποθετείτε τους δύο δακτυλίους το ένα πάνω στο άλλο σαν παζλ. Or μια κρυφή εικόνα ή φωτογραφία που μπορείτε να προβάλλετε στον τοίχο με φως. Τα δαχτυλίδια που φαίνεται να είναι φτιαγμένα από κλαδιά έχουν συμβολική σημασία ευτυχίας, joie de vivre και θετικής αλλαγής. Διαφορετικά, μπορείτε να κάνετε τα δαχτυλίδια να φαίνονται εντελώς παράξενα και ασύμμετρα και να βασίζονται εξ ολοκλήρου σε έναν σχεδιαστή για την εμφάνισή τους.

Φανταχτερά σχεδιαστικά δαχτυλίδια

Ασυνήθιστος σχεδιαστής βέρων δροσερός

Χρυσός για εκείνη, ασημένιος για αυτόν

Φανταχτερός σχεδιαστής βέρων

Τα κλαδιά συμβολίζουν την ευτυχία και τη θετική αλλαγή

Φανταχτερά κλαδιά βέρες

Βέρες Steampunk με τεχνική αίσθηση

Φανταχτερά βέρες steampunk

Το δαχτυλίδι περιέχει μια μικροσκοπική φωτογραφία που μπορείτε να προβάλλετε σε έναν τοίχο

Φανταστικό βιντεοπροβολέα

 Παζλ που προέρχεται μόνο από τα δύο δαχτυλίδια

Φανταχτερά παζλ βέρες

Κορυφή φωνής από τον σύντροφο “Σ ‘αγαπώ”

Φανταχτερά βέρες σ 'αγαπώ

Ασυνήθιστες βέρες από μη παραδοσιακά υλικά

Ο χρυσός, ο ασήμι και ο λευκός χρυσός δεν είναι τα μόνα όμορφα υλικά που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να παραγγείλετε τις βέρες σας. Οι φανταστικές βέρες είναι επίσης κατασκευασμένες από ξύλο, κέρατο, κόκαλο, μετεωρίτη από σίδηρο και ατσάλι της Δαμασκού και φαίνονται όμορφα στη διαδικασία.

Μετεωρίτης σιδήρου από τον πυρήνα ενός αστεροειδή

Φανταχτερά μετεωρίτης βέρες

Φυσικές ασυνήθιστες βέρες από ξύλο, κέρατο, κόκκαλο

Τέτοιες βέρες είναι ιδιαίτερα κοντά στη φύση και περιέχουν (ανάλογα με τη γνώμη πολλών) την ενέργεια του προηγούμενου ζωντανού όντος. Αυτό φαίνεται ότι έχει καλή επίδραση στη συνύπαρξη, καθώς τέτοια δαχτυλίδια γίνονται όλο και πιο δημοφιλή. Τριανταφυλλιά, βελανιδιά και ακακία προτιμώνται συνήθως επειδή δεν θα σπάσουν και είναι εύκολο να δουλέψουν.

Το ξύλο και το opal έχουν ως αποτέλεσμα ένα πολύ περίεργο μείγμα

Φανταχτερά βέρες σκούρο ξύλο

Φανταχτερά βέρες από ροδόξυλο

Φανταχτερά βέρες από ξύλο

Φανταχτερά βέρες redwood

Μους και κέρας ελαφιού ή τα οστά χρησιμοποιούνται συνήθως για τη σκληρότητά τους. Μια ιδιαίτερα ακριβή παραλλαγή, ωστόσο, είναι ένα ζευγάρι δαχτυλίδια προϊστορικών χρόνων, το οποίο είναι φτιαγμένο από πραγματικό κόκκαλο δεινοσαύρου ή ελεφαντόδοντο μαμούθ. Reallyταν πραγματικά ασυνήθιστο.

Τα κέρατα των ελαφιών είναι σχεδόν λευκά στο εσωτερικό τους

Φανταχτερά γαμήλια δαχτυλίδια ελάφια

Πραγματικά οστά δεινοσαύρων χρησιμοποιήθηκαν για να φτιάξουν αυτό το ζευγάρι δαχτυλίδια

Φανταχτερά γαμήλια δαχτυλίδια dino bone

Ακόμα και μαμούθ ελεφαντόδοντο ως υλικό, ακόμα κι αν έχει ήδη σπάσει με την ηλικία

Ασυνήθιστες βέρες μαμούθ

Κοσμικές ασυνήθιστες βέρες από σιδερένιο μετεωρίτη

Ο μετεωρίτης σιδήρου, όπως υποδηλώνει το όνομα, προέρχεται από το διάστημα. Πιο συγκεκριμένα από τον πυρήνα ενός αστεροειδή. Κοσμικά αντικείμενα και κοσμήματα έχουν κατασκευαστεί από αυτό εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ωστόσο, είναι ένα εξαιρετικά σπάνιο μέταλλο και αυτό είναι σύμφωνο με την τιμή. Φαίνεται κρυσταλλωμένο, σχεδόν σαν θρυμματισμένος πάγος. Κάθε μετεωρίτης περιέχει διαφορετικά μέταλλα σε διαφορετικές ποσότητες που αναμιγνύονται σε υψηλές θερμοκρασίες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο κάθε προϊόν από αυτό φαίνεται διαφορετικό και μοναδικό.

Μετεωρίτης, οπάλιο και γαλαζοπράσινο

Φανταχτερά μετεωρίτες βέρες

Ο μετεωρίτης σιδήρου φαίνεται κρυσταλλωμένος μετά την επεξεργασία

Φανταχτερά μετεωρίτης βέρες

Ροζ χρυσός και κοσμικός μετεωρίτης

Φανταχτερά βέρες κοσμικές

Μυστηριώδεις, ασυνήθιστες βέρες από ατσάλι της Δαμασκού

Ο χάλυβας της Δαμασκού φαίνεται πολύ υποδειγματικός και χρησιμοποιείται όλο και πιο συχνά για την κατασκευή κοσμημάτων και μεταλλικών ειδών. Η σύγχρονη έκδοση δημιουργείται με την αναδίπλωση διαφόρων σκοτεινών και φωτεινών μετάλλων χιλιάδες φορές κατά τη διαδικασία σφυρηλάτησης. Η ακριβής διαδικασία παραγωγής των παλαιών προϊόντων της Δαμασκού παραμένει ένα ανεξήγητο μυστήριο μέχρι σήμερα. Το τελικό προϊόν είναι πολύ διαφορετικό κάθε φορά λόγω των πολλών διπλωμάτων και δεν μπορεί να επαναληφθεί ακριβώς για δεύτερη φορά.

Ο αυθεντικός χάλυβας της Δαμασκού παραμένει μυστικό

Φανταχτερά γαμήλια δαχτυλίδια από ατσάλι δαμάσκα

Κάθε φορά εντελώς διαφορετικά

Φανταχτερά βέρες damasz

Όσο περισσότερες πτυχώσεις, τόσο περισσότερες λεπτομέρειες

Φανταχτερά βέρες Δαμασκού

συμπέρασμα: Είτε είναι κατασκευασμένα από παραδοσιακά υλικά με ασυνήθιστα σχήματα είτε από το συνηθισμένο σχήμα από μη συμβατικά υλικά, αυτές οι ασυνήθιστες βέρες θα κρατήσουν για πάντα και θα χρησιμεύσουν ως αιώνια ανάμνηση του μαγικού γάμου σας.

Φανταχτερά βέρες με όμορφο στολίδι

Όμορφες βέρες πανέμορφες

 Εντελώς παράξενο

Ασυνήθιστοι αρχιτέκτονες βέρες

Μόνο για παθιασμένους προγραμματιστές

Φανταχτερά βέρες αστεία μηχανικός