Η μεγαλύτερη μέρα στη ζωή όταν λέτε ναι ο ένας στον άλλον πρέπει να είναι πολύ ρομαντική και να τρέχει όσο πιο ομαλά γίνεται. Αυτό θέλει κάθε νύφη και γαμπρός, ακόμη και πριν αρχίσουν να σχεδιάζουν και να οργανώνουν τον γάμο. Ιδανικά, αυτό θα ήταν σίγουρα δυνατό, αλλά … κανείς δεν είναι τέλειος, όλοι το γνωρίζουμε πολύ καλά, σωστά; Χέρι με την καρδιά, πρέπει να παραδεχτούμε ότι δεν πάνε όλα σύμφωνα με το σχέδιο σε κάθε γαμήλια δεξίωση. Ορισμένες αλλαγές σχεδίων είναι δυνατές εδώ, εάν πραγματοποιηθούν ομαλά. Δυστυχώς, σε μια γαμήλια γιορτή που φαίνεται να πηγαίνει πολύ καλά, υπάρχουν μερικές φορές ανεπιθύμητες εκπλήξεις και δυσάρεστες καταστάσεις που είναι δύσκολο να προβλεφθούν. Υπάρχουν ακόμη και λάθη που κάνει ένας από τους νυφικούς συντρόφους (μερικές φορές και οι δύο!) Που χαλάει εντελώς την ατμόσφαιρα του πάρτι. Για να αποφύγουμε τις κακές διαθέσεις και τα ψεύτικα, έχουμε συνοψίσει τα πιο τυπικά λάθη που πρέπει να αποφεύγουν καλύτερα η νύφη και ο γαμπρός στη γιορτή του γάμου τους. Εδώ είναι αυτά!

Τις περισσότερες φορές τα πράγματα δεν πάνε όπως τα είχαμε σχεδιάσει

Γιορτή γάμου προσοχή από δυσάρεστες καταστάσεις λάθος

Λάθη στο σχεδιασμό και την οργάνωση της γαμήλιας δεξίωσης

Ο προγραμματισμός και η οργάνωση μιας γαμήλιας δεξίωσης μπορεί να διαρκέσει μήνες εάν η νύφη και ο γαμπρός θέλουν να σκεφτούν κάθε μικρή λεπτομέρεια. Τα πράγματα που είναι άσχετα για πολλούς ανθρώπους, όπως οι προσκλήσεις στη γιορτή, το μενού στο πάρτι, η γαμήλια τούρτα, η μουσική και η διάταξη των καλεσμένων, παίζουν συχνά σημαντικό ρόλο στη γαμήλια γιορτή.

Είναι πολύ άβολο για τους καλεσμένους όταν η πανηγυρική γαμήλια τελετή στην εκκλησία ή στο ληξιαρχείο παρατείνει και οι καλεσμένοι βαριούνται λίγο. Οι πολύ μακρές ομιλίες είναι πραγματικά κουραστικές αυτήν την ημέρα, επειδή ο κοινός στόχος όλων των προσκεκλημένων είναι μια καλή ατμόσφαιρα και μια ευχάριστη συνομιλία.

Το πάρτι του γάμου πρέπει να είναι διασκεδαστικό, οι μεγάλες ομιλίες δεν είναι ευπρόσδεκτες

Διασκεδαστική, χαλαρή και χαρούμενη ατμόσφαιρα στο γαμήλιο πάρτι

Παρά τον τέλειο σχεδιασμό και οργάνωση, υπάρχουν μερικές φορές ανεπιθύμητοι καλεσμένοι στο πάρτι που προτιμούν να μην είναι εκεί. Εάν υπάρχει διαμάχη μεταξύ μερικών συγγενών ή φίλων, τότε είναι καλύτερο να μην καλέσετε αυτούς τους ανθρώπους στο πάρτι, διαφορετικά θα χαλάσουν την εορταστική και χαρούμενη διάθεση με κακώς εννοούμενα λόγια. Και σε καμία περίπτωση αυτό δεν πρέπει να συμβεί σε ένα γαμήλιο πάρτι! Έτσι, η μόνη μας συμβουλή είναι να ελέγξετε τη λίστα επισκεπτών και να επανεξετάσετε τις ρυθμίσεις καθισμάτων για τους προσκεκλημένους. Με αυτόν τον τρόπο αποφεύγετε δυσάρεστες καταστάσεις στη γιορτή του γάμου σας.

 Ελέγξτε τις ρυθμίσεις καθισμάτων των καλεσμένων και αποφύγετε ενοχλητικές καταστάσεις στη δεξίωση του γάμου

Ρυθμίσεις καθισμάτων γάμου για τους επισκέπτες για να αποφύγουν ενοχλητικές καταστάσεις

 Το μενού του γάμου πρέπει επίσης να περιλαμβάνει πιάτα για χορτοφάγους και σε καμία περίπτωση να μην είναι υπερφορτωμένο

Γαμήλια δεξίωση μενού για χορτοφαγικά πιάτα μην υπερφορτωθείτε

Το μενού του γάμου πρέπει να είναι αρκετό, αλλά όχι υπερφορτωμένο. Θα ήταν καλύτερο να παρέχεται κάτι συγκεκριμένο για κάθε γούστο. Για παράδειγμα, οι χορτοφάγοι μεταξύ των καλεσμένων του γάμου δεν πρέπει να παραμεληθούν, αυτό θα ήταν μια δυσάρεστη επίβλεψη από την πλευρά της οργάνωσης. Συνιστάται επίσης ένας ορισμένος χρόνος όταν σερβίρετε φαγητό και ποτά. Διαφορετικά θα είχατε δυσαρεστημένους επισκέπτες που αισθάνονται επίσης δυστυχισμένοι ή παραμελημένοι. Η μουσική στο πάρτι δεν πρέπει να είναι πολύ δυνατή, έτσι ώστε οι καλεσμένοι να μπορούν να κάνουν τις συζητήσεις τους ανενόχλητες και, αν το επιθυμούν, να χορεύουν. Ακόμα και πριν μεθύσουν και κάνουν μαϊμούδες χορεύοντας!

 Η μουσική στο γαμήλιο πάρτι δεν πρέπει να είναι πολύ δυνατή

Γιορτή του γάμου χωρίς πολύ δυνατή μουσική που ενοχλούσε τους επισκέπτες

 Στη γαμήλια δεξίωση χορεύουμε και διασκεδάζουμε

Χορός γάμου διασκέδαση

Η επιπλέον συμβουλή μας: Η οργάνωση μιας γαμήλιας γιορτής δεν είναι εύκολη υπόθεση, οπότε αφήστε την σε έμπειρα και καλά δοκιμασμένα γραφεία γάμου. Φροντίζετε για τα πάντα, εσείς ως νεόνυμφοι απολαμβάνετε τη μεγάλη σας μέρα και το πάρτι!

Βασιστείτε στις οργανωτικές ικανότητες του σχεδιαστή γάμου σας

Ζευγάρι απόφαση για τη διοργάνωση γάμου

Ζευγάρι απόφαση για τη διοργάνωση γάμου

Προσωπικά λάθη που μπορεί να διαπράξει κάποιος υπό τις ειδικές συνθήκες της δεξίωσης του γάμου

Είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό όταν κάποιος κατηγορεί τους άλλους για παρεξηγήσεις, λάθη ή τη δική του εποπτεία. Θέλουμε να σας προειδοποιήσουμε για τέτοια προσωπικά λάθη, τα οποία θα μπορούσαν να καταστρέψουν τα πάντα ταυτόχρονα, ώστε να μην μπείτε ποτέ στα ψεύτικα σας, ειδικά στο πάρτι του γάμου σας. Προσπαθήστε να τα αποφύγετε έτσι ώστε εσείς και ο σύντροφός σας να γιορτάσετε τις επετείους του γάμου για πολλά χρόνια. Αυτά θα μπορούσαν να διατυπωθούν εν συντομία ως εξής:

  • Καλύτερο ποτό λίγο αλκοόλ στο γαμήλιο πάρτυ σας! Προσοχή, οι μεθυσμένοι καλεσμένοι του γάμου φαίνονται περίεργοι και ενοχλητικοί για τους άλλους, αλλά αν η νύφη και ο γαμπρός (ή ένας από τους συντρόφους!) Πίνουν πολύ αλκοόλ στο πάρτι, αυτό είναι κακό σημάδι. Psychυχολόγοι και οργανωτές γάμων το ερμηνεύουν ότι σημαίνει ότι αυτός ο γάμος μπορεί να μην διαρκέσει πολύ. Έτσι, εάν σχεδιάζετε και προσπαθείτε για μια μακρά ζωή με το αγαπημένο σας πρόσωπο, τότε είναι καλύτερο να πίνετε λίγο κρασί (ή μπύρα αντί για κρασί!) Και να το συνδυάσετε με αναψυκτικά.

Πίνετε λιγότερο αλκοόλ στο δικό σας γαμήλιο πάρτι και κρατήστε καθαρό το κεφάλι

Λιγότερο αλκοόλ γαμήλια δεξίωση κρατήστε ένα καθαρό κεφάλι

  • Ο ένας σύντροφος δεν λαμβάνει υπόψη τις επιθυμίες του άλλου και ντρέπεται! Δυστυχώς, μπορεί να συμβεί και αυτό! Όταν συζητάμε το μενού του γάμου, η μια νύφη μπορεί να επιμείνει σε πιάτα για χορτοφάγους, αλλά η άλλη δεν θέλει να κάνει χωρίς σπεσιαλιτέ κρέατος που έχουν ήδη προγραμματιστεί. Or μια άλλη ενοχλητική και περίεργη κατάσταση θα ήταν με μια εκπληκτική επιλογή γαμήλιας τούρτας. Αυτό το faux pas εμφανίζεται ακόμη και στο ακόλουθο διασκεδαστικό βίντεο (πηγή: countryliving.com)

https://freshideen.com/wp-content/uploads/2017/10/Unicorn_Wedding_Cake_-_NEWS_-_FRONT_V2_1489514821_300_sd.mp4

Επίσης, να είστε πολύ προσεκτικοί όταν χορεύετε ώστε να μην πάει κάτι στραβά!

Χορός γάμου για να ντρέπεστε τον εαυτό σας εύκολα

  • Ο πρώην του έρχεται στο γαμήλιο πάρτυ σας χωρίς πρόσκληση! Αυτό θα ήταν το χειρότερο στη δεξίωση του γάμου σας αν δείτε την πρώην φίλη του γαμπρού σας ανάμεσα στους καλεσμένους του γάμου. Θα μπορούσε απλώς να καθίσει εκεί και να πιει σιγά σιγά το ποτό της. Δεν θέλουμε να προβλέψουμε τίποτα κακό εδώ, αλλά να είμαστε προετοιμασμένοι για ανεπιθύμητες καταστάσεις! Σκεφτείτε τι να περιμένετε από μια εγκαταλελειμμένη, δυστυχισμένη γυναίκα;! Θα μπορούσε απλά να χαλάσει τη χαρούμενη διάθεση του πάρτι. Και κανείς δεν το θέλει αυτό!

 Η πρώην φίλη του γαμπρού σας δεν έχει θέση στη δεξίωση του γάμου σας

Γάμος δεξίωση πρώην φίλη χαλάσει τη διάθεση του πάρτι

 Κάτι απρόσμενο μπορεί να συμβεί σε κάθε γαμήλια δεξίωση

Γάμος δεξίωση κάτι απρόσμενο συμβαίνει

Το τραπέζι του γάμου πρέπει να είναι σωστά στρωμένο και γιορτινά διακοσμημένο

Δώστε μεγάλη προσοχή στη νύφη σας για να μην βαρεθεί σε καμία περίπτωση

Αποφύγετε ενοχλητικές καταστάσεις που δίνουν προσοχή στη νύφη στη δεξίωση του γάμου

 Μείνετε μαζί ως ζευγάρι στον άνεμο και τον καιρό

Κρατώντας ένα γάμο μαζί ανεξάρτητα από τον άνεμο και τον καιρό

 Ωστόσο, μην ντρέπεστε στον γάμο σας!

Γαμήλιο πάρτι ντροπιάζοντας τον εαυτό σας