Τα έξυπνα smartphones, τα tablet, τα drones κλπ. Είναι όλα καλά και καλά, αλλά δεν κάνουν λίγα για να βοηθήσουν την υγεία και την ευημερία μας. Άλλωστε, η τεχνολογία θα πρέπει να κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη, αλλά αυτές οι δύο βιομηχανίες μένουν πάντα στα μισά του δρόμου πίσω από συσκευές ψυχαγωγίας. Επομένως, δεν είναι πάντα εύκολο να βρείτε gadget και υπηρεσίες που βασίζονται σε ορθή επιστημονική γνώση, με αποτέλεσμα να ανακουφίζονται στην πραγματικότητα διάφορες ασθένειες της υγείας και να βελτιώνεται η καθημερινότητα. Ευτυχώς, η CES 2019 έχει επίσης τέτοιες συσκευές να προσφέρει. Εδώ είναι 4 από τα καλύτερα gadgets υγείας και ευεξίας φέτος.

Αυτά είναι 4 από τα καλύτερα gadget για την υγεία και την ευημερία από το CES 2019

Κορυφαία 4 από τα καλύτερα gadget για υγεία και ευεξία στη φετινή CES

Gadget “TouchPoints” κατά του στρες για υγεία και ευεξία

Οι αρνητικές επιπτώσεις που δημιουργεί το άγχος στην καθημερινή ζωή είναι γνωστές σε εμάς αυτές τις μέρες. Το άγχος μπορεί να είναι ανάπηρο και συχνά αρρωσταίνει τους ανθρώπους. Υπολογίζεται ότι περίπου 1 εκατομμύριο άνθρωποι καλούν καθημερινά λόγω άγχους.

Σημεία επαφής στοχεύει να αλλάξει δραστικά όλα αυτά.

Τα δύο gadget για την υγεία και την ευεξία, που μοιάζουν με ένα ζευγάρι έξυπνα ρολόγια, εκπέμπουν απτικές δονήσεις με τρεις διαφορετικές εντάσεις. Η ιδέα που αναπτύχθηκε από τη νευροψυχολόγο Amy Serin είναι ότι η διμερής διέγερση μπορεί να μειώσει τις φυσικές επιδράσεις του στρες σε μόλις 30 δευτερόλεπτα. Το TouchPoints επιβραδύνει τους καρδιακούς παλμούς και εξαλείφει τις πεταλούδες στο στομάχι σας.

Απλώς πατάτε τα κουμπιά σε κάθε συσκευή για να ξεκινήσει η διέγερση. Κρατήστε τα δύο gadget κοντά μεταξύ τους για να τα συγχρονίσετε. Εάν εξακολουθείτε να αισθάνεστε αγχωμένοι, πατήστε ξανά για να αυξήσετε τη δόνηση. Υπάρχουν συνολικά τρία επίπεδα, ένα άλλο πάτημα απενεργοποιεί τις συσκευές. Τα TouchPoints μειώνουν γρήγορα τα συναισθήματα άγχους και σας βοηθούν να εστιάσετε.

Συμπαγή και βολικά φορητά gadget για την αντιμετώπιση του άγχους

Κορυφαία 4 από τα καλύτερα gadget για την υγεία και την ευημερία του CES 2019 σημεία διαχείρισης του άγχους στα σημεία επαφής

Αντιμετωπίστε το άγχος με το πάτημα ενός κουμπιού

Τα κορυφαία 4 από τα καλύτερα gadget για την υγεία και την ευημερία των σημείων επαφής CES 2019 κατά του βραχιόλι στρες

Gadget για την παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης “Omron HeartGuide” για υγεία και ευεξία

Δεν είναι πάντα εύκολο να μετρήσετε την αρτηριακή σας πίεση. Εάν εξαρτάστε από μια μέτρηση στην κλινική μία φορά το μήνα, δεν θα έχετε μέχρι τώρα την πλήρη επισκόπηση. Εξαιτίας αυτού έχει Omron ανέπτυξε ένα έξυπνο ρολόι με το οποίο μπορούν να καταγραφούν ακριβείς τιμές αρτηριακής πίεσης και να σταλούν σε μια εφαρμογή. Υπάρχει μια επεκτεινόμενη ζώνη στο gadget, ακριβώς όπως μια κανονική μανσέτα αρτηριακής πίεσης. Μπορείτε να λάβετε χειροκίνητες μετρήσεις ή να τις προγραμματίσετε αυτόματα όπως θέλετε.

Όποιος έχει προβλήματα αρτηριακής πίεσης ή εγκεφαλικού επεισοδίου θα ενδιαφερόταν για μια τέτοια συσκευή. Μια πλήρης εικόνα της αρτηριακής σας πίεσης με την πάροδο του χρόνου μπορεί επίσης να είναι εξαιρετικά χρήσιμη για το γιατρό σας. Το όργανο ελέγχου αρτηριακής πίεσης HeartGuide χρησιμεύει επίσης ως όργανο παρακολούθησης φυσικής κατάστασης, μπορεί να μετρήσει βήματα και να παρακολουθεί την κανονικότητα του ύπνου σας.

Το HeartGuide παρακολουθεί την αρτηριακή σας πίεση όλο το εικοσιτετράωρο, γεγονός που θα ενημερώνει τον γιατρό σας

Κορυφαία 4 από τα καλύτερα gadgets για την υγεία και την ευημερία του έξυπνου ρολογιού CES 2019 heartguide για την αρτηριακή πίεση

Η εφαρμογή σας στέλνει τακτικές αναφορές κατάστασης

Κορυφαία 4 από τα καλύτερα gadgets για την υγεία και την ευημερία του ελέγχου πίεσης αίματος omron CES 2019 από την εφαρμογή

«Στάνλεϊ Μπλακ & Decker Pria «Οικονόμος

Πριά είναι μια συσκευή συνοδευτικής φροντίδας στο σπίτι που ανταποκρίνεται σε φωνητικές εντολές. Το gadget είναι επίσης ικανό να παρέχει έως και 28 δόσεις φαρμάκων, να στέλνει ειδοποιήσεις σε όσους χρειάζονται φροντίδα και να λειτουργεί ως συσκευή βιντεοκλήσης. Διαθέτει ενσωματωμένη κάμερα, ηχείο και μικρόφωνο. Αντί να έχετε φροντιστές σε ετοιμότητα 24/7, το Pria μπορεί να παρακολουθεί τον ασθενή και να σας δίνει ένα Εφαρμογή Μείνετε ενημερωμένοι από απόσταση.

Η οθόνη ζωντανεύει από ένα χαριτωμένο πρόσωπο και μια γυναικεία φωνή. Η Pria δίνει το φάρμακο σε ένα φλιτζάνι έτσι ώστε να μπορεί να καταγράφει κάθε δόση που λαμβάνεται. Το gadget συνδέεται επίσης με το cloud και βασίζεται σε Microsoft Azure. Αυτό επιτρέπει στον φροντιστή να προγραμματίζει ειδοποιήσεις και να λαμβάνει ειδοποιήσεις εάν ο ασθενής τις χάσει. Για να διευκολυνθεί αυτό, το Pria παρέχει μια λειτουργία κλήσης βίντεο που περιορίζεται στις επαφές που έχουν εισαχθεί.

Αυτό το ρομπότ στο σπίτι δεν είναι απολύτως χαριτωμένο?

Κορυφαία 4 από τα καλύτερα gadgets για την υγεία και την ευημερία του βοηθού ρομπότ CES 2019 pria robot house

Κορυφαία 4 από τα καλύτερα gadgets για την υγεία και την ευημερία του CES 2019 pria robot και βοηθού βίντεο

Gadget ανακούφισης πόνου “Quell 2.0” για υγεία και ευεξία

Ο χρόνιος πόνος είναι ένα τρομερό και μερικές φορές εξουθενωτικό πρόβλημα για εκατομμύρια ανθρώπους. Οι γιατροί συχνά συνταγογραφούν μακροχρόνια αναλγητικά σε αφθονία, τα οποία μπορούν να προκαλέσουν κάθε είδους ανεπιθύμητες παρενέργειες. Εάν οι ασθενείς λαμβάνουν κάποια φάρμακα για πολύ καιρό, μπορεί ακόμη και να οδηγήσουν σε εθισμό και άλλα ιατρικά προβλήματα. Πηγή 2.0 είναι μια εναλλακτική συσκευή ανακούφισης του πόνου, η μία TENS (Διαδερμική ηλεκτρική διέγερση νεύρων) δίνει ομοίως ελαφριά χτυπήματα που διαταράσσουν τα σήματα του πόνου.

Η μεγάλη διαφορά με το Quell είναι ότι είναι μια συμπαγής μονάδα που φοριέται στο πόδι. Η συσκευή γενιάς 2.0 είναι δύο φορές μικρότερη, αλλά 20% πιο ισχυρή από την προκάτοχό της. Η εφαρμογή έχει επίσης επανασχεδιαστεί και τώρα περιλαμβάνει υψηλότερο επίπεδο εξατομίκευσης για αποτελεσματική διαχείριση του πόνου. Φέτος θα προστεθούν νέες επιλογές θεραπείας.

Φορητό και πιο συμπαγές από ένα μηχάνημα TENS

Τα κορυφαία 4 από τα καλύτερα gadget για υγεία και ευεξία στο CES 2019 quell 2.0 ανακουφίζουν τον πόνο

Πολλές επιλογές εξατομίκευσης μέσω της εφαρμογής

Ελέγξτε τα κορυφαία 4 από τα καλύτερα gadget για υγεία και ευεξία στο CES 2019 quell 2.0 μέσω εφαρμογής