Οι ρομποτικές σκούπες εξακολουθούν να είναι πολύ καινοτόμες από μόνες τους και εξακολουθούν να λείπουν από τα περισσότερα νοικοκυριά. Ταυτόχρονα, αυτές οι υπερσύγχρονες συσκευές καθαρισμού κυκλοφορούν στην αγορά εδώ και αρκετά χρόνια. Χάρη στον έντονο ανταγωνισμό, οι διάφοροι πάροχοι αναπτύσσουν έντονα τη λειτουργικότητα και βελτιστοποιούν τις διάφορες πτυχές του σχεδιασμού με βάση την ήδη αποκτηθείσα πρακτική εμπειρία. Έχουμε μια λίστα με 5 από τις πιο συναρπαστικές καινοτομίες για το 2019.

Πολλές από τις καινοτομίες στις ρομποτικές ηλεκτρικές σκούπες σχετίζονται με την ευκολία χρήσης

Έξυπνη διάθεση ρομποτικής ηλεκτρικής σκούπας

Ρομποτική ηλεκτρική σκούπα για λιγότερη σκόνη στον αέρα

Στο εξής, οι σύγχρονες ρομποτικές ηλεκτρικές σκούπες δεν πρέπει μόνο να φρεσκάρουν το πάτωμά μας, αλλά και τον αέρα μας. Καινοτόμα μοντέλα απορροφήστε τη σκόνη από αυτό και έτσι να προωθήσουμε την υγεία μας σε πολύ υψηλότερο επίπεδο από πριν. Αυτό καθιστά την ηλεκτρική σκούπα ρομπότ ιδιαίτερα δημοφιλής στους πάσχοντες από αλλεργίες.

Αρκετές βούρτσες εξασφαλίζουν τέλειο καθαρισμό μιας μεγάλης ποικιλίας επιφανειών

Καθαρισμός σε πολλές ρομποτικές ηλεκτρικές σκούπες

Το πρωτοποριακό σχήμα D

Μία από τις σημαντικότερες προκλήσεις στην ανάπτυξη ρομποτικών ηλεκτρικών σκουπών είναι η δυσκολία στον καθαρισμό δύσκολων γωνιών. Σε μια προσπάθεια εξάλειψης αυτού του μειονεκτήματος, ορισμένοι κατασκευαστές σκέφτηκαν το βέλτιστο σχήμα της συσκευής. Τα ρομπότ D-shape σε κενό καθαρισμού φαίνεται να είναι μία από τις πιο δημοφιλείς καινοτομίες για το 2019.

Πολλοί κατασκευαστές χρησιμοποιούν ήδη σχήμα D για πιο αποτελεσματικό καθαρισμό

Ευρύχωρο δωμάτιο και ρομποτική ηλεκτρική σκούπα

Digitalηφιακοί κινητήρες υψηλής ταχύτητας

Οι ψηφιακοί κινητήρες υψηλής ταχύτητας αυξάνουν την αποδοτικότητα του έργου των ρομπότ ηλεκτρικής σκούπας. Τόσο η ταχύτητα κίνησης όσο και η απορροφητικότητα είναι πολύ υψηλότερες. Το αποτέλεσμα – ακόμη πιο ενδελεχής καθαρισμός.

Η υπέρβαση των εμποδίων γίνεται όλο και λιγότερο πρόβλημα με κάθε νέα γενιά

Ρομπότ ηλεκτρική σκούπα διάφορες μεγάλες επιφάνειες

Περισσότερα στάδια στο σύστημα καθαρισμού

Οι ρομποτικές ηλεκτρικές σκούπες είχαν συστήματα καθαρισμού πολλαπλών σταδίων για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το 2019, ωστόσο, αυτό γίνεται όλο και περισσότερο κανόνας και αποτελεί ολοένα και λιγότερο εξαίρεση. Αρκετά (κυρίως 3) πινέλα, το καθένα με τη δική του λειτουργία, αλληλοσυμπληρώνονται προκειμένου να επιτευχθούν τα βέλτιστα αποτελέσματα.

Έχει επιτευχθεί μεγαλύτερη απόδοση κινητήρα σε πολλά μοντέλα ρομποτικών ηλεκτρικών σκουπών

Μια-υπερσύγχρονη-ιδέα-για-ρομποτικές-ηλεκτρικές σκούπες

Πολλαπλά προφίλ καθαρισμού

Οι ρομποτικές ηλεκτρικές σκούπες μπορούν να θυμηθούν τις περιοχές που πρέπει να φροντίσουν. Αλλά ένα μόνο σχέδιο δεν είναι αρκετό εάν η ηλεκτρική σκούπα χρησιμοποιείται σε πολλούς ορόφους. Πολλά από τα νέα μοντέλα του 2019 μπορούν να αποθηκεύσουν πληροφορίες σχετικά με πολλαπλά προγράμματα καθαρισμού.

Η λειτουργία μέσω μιας έξυπνης συσκευής έχει γίνει πλέον στάνταρ!

Μοντέλο σκούπας ρομπότ για έλεγχο