Είναι ήδη περισσότερο από προφανές ότι τα δίκτυα 5G έχουν ορισμένα τεράστια πλεονεκτήματα έναντι των δικτύων 4G που χρησιμοποιούνται αυτήν τη στιγμή. Η νέα τεχνολογία προσφέρει στους χρήστες κινητών έως και 20 φορές την ταχύτητα, δηλαδή έως 20 gigabits ανά δευτερόλεπτο. Ακόμη και με ασθενέστερες συνδέσεις στο Διαδίκτυο, το ελάχιστο θα πρέπει να είναι 100 megabit ανά δευτερόλεπτο, το οποίο εξακολουθεί να είναι περίπου πέντε φορές το μεγαλύτερο μέρος.

Ωστόσο, το 5G δεν είναι μόνο γρηγορότερο, προσφέρει επίσης σημαντικά μικρότερες καθυστερήσεις και χρόνους απόκρισης από την πηγή στον παραλήπτη. Ενώ τα δίκτυα 4G έχουν καθυστέρηση περίπου 40 χιλιοστών του δευτερολέπτου (ms) έως 60 ms, τα δεδομένα 5G μπορούν να αποσταλούν και να ληφθούν σχεδόν αμέσως – σε περίπου 10 ms ή, στην καλύτερη περίπτωση, 1 ms. Το 5G μπορεί πλέον να λειτουργεί και σε πιο πυκνοκατοικημένες περιοχές ή σε μέρη όπου υπάρχουν πολλοί άνθρωποι, όπως στη μέση του γηπέδου.

Τι σημαίνει για τον αθλητικό κόσμο αυτή η απίστευτη ταχύτητα, ελάχιστη καθυστέρηση και ικανότητα λειτουργίας ακόμη και στους πιο πυκνοκατοικημένους χώρους; Μια εξαιρετική εφαρμογή θα ήταν σίγουρα η παρακολούθηση ζωντανών αθλητικών γεγονότων μέσω ακουστικών VR.

Με την ταχύτητα και την αξιοπιστία του 5G και την ποιότητα του VR, είναι σχεδόν σαν να κάθεστε στη μέση του γηπέδου

Σύντομα θα μπορείτε να παρακολουθείτε αθλήματα μέσω του σύγχρονου αθλητικού ρολογιού σαλόνι 5G VR

Αποκτήστε μια άποψη όπως καμία άλλη

Σύντομα θα μπορείτε να παρακολουθείτε αθλήματα μέσω 5G VR watch sport μέσω vr

Μπορείτε να ζήσετε αθλητικά γεγονότα από κοντά χρησιμοποιώντας ακουστικά VR με 5G

Καταγράφοντας παιχνίδια με υπερσύγχρονες βιντεοκάμερες 360 μοιρών, το κοινό μπορεί πλέον να παρακολουθεί αθλητικές εκδηλώσεις ως μια συναρπαστική εμπειρία μέσω ακουστικών ή κινητών συσκευών. Χάρη στη λειτουργία VR, οι θεατές μπορούν να δουν ακριβώς αυτό που θέλουν ή να εστιάσουν συγκεκριμένα στις αγαπημένες τους συσκευές αναπαραγωγής.

NextVR είναι μία από τις πιο επιτυχημένες νεοσύστατες εταιρείες που προσφέρουν τέτοιες εμπειρίες. Το πρόγραμμα παρέχει ήδη πρόσβαση σε πολλά ποδοσφαιρικά παιχνίδια NBA, NHL και ICC, καθώς και διαγωνισμούς WWE, συναυλίες και ακόμη και παραστάσεις stand-up κωμωδίας. Αυτά είναι σημαντικά πιο διαδραστικά μέσω VR από τις τυπικές εκδόσεις που μπορούν να προβληθούν μέσω διαδικτυακών ροών ή τηλεόρασης. Το NextVR προσφέρει στους θεατές την ευκαιρία να παρατηρήσουν τα γεγονότα από διαφορετικές οπτικές γωνίες (για παράδειγμα από το στεφάνι μπάσκετ ή από το γραφείο) και να βυθιστούν στη δράση.

Ζήστε τις μεγαλύτερες αθλητικές, μουσικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις στον κόσμο στο VR

Σύντομα θα μπορείτε να παρακολουθείτε αθλήματα με 5G VR επόμενα vr ακουστικά

Σύντομα θα μπορείτε να παρακολουθείτε αθλήματα σε 5G VR και να παρακολουθείτε ποδόσφαιρο μέσω VR

Με μια μικρή προσαρμογή συνδέοντας μίνι κάμερες στο σώμα του αθλητή, οι θεατές μπορούν να βελτιώσουν περαιτέρω την εμπειρία τους. Μπορείτε να δείτε το παιχνίδι απευθείας από την πλευρά του αθλητή. Συγκεκριμένα Firstvision χρησιμοποιεί ήδη αυτήν την τεχνολογία σε διάφορες αθλητικές εκδηλώσεις για το κοινό του. Η εύρεση μιας καλής θέσης στο γήπεδο δεν είναι πλέον ο μόνος ή ο καλύτερος τρόπος παρακολούθησης αθλητικών γεγονότων.

Βυθιστείτε στη δράση με περιεχόμενο από κάμερα σώματος VR

Σύντομα θα μπορείτε να παρακολουθείτε αθλήματα μέσω κάμερας αθλητή μπάσκετ 5G VR

Σύντομα θα μπορείτε να παρακολουθείτε αθλήματα μέσω αθλημάτων VG 5G απευθείας από το στεφάνι μπάσκετ