Η εύρεση του τέλειου δώρου για ένα παιδί είναι πιο δύσκολη αυτές τις μέρες από ό, τι φαίνεται στην αρχή. Η σύγχρονη νεολαία της σημερινής εποχής γνωρίζει καλά πολλές από τις τελευταίες τεχνολογίες και εδώ και καιρό δεν είναι πλέον ικανοποιημένοι με ένα βελούδινο παιχνίδι, παζλ με εικόνες ή βιβλιαράκι. Το δώρο δεν πρέπει να είναι μόνο διασκεδαστικό και σαγηνευτικό, αλλά και εμπνευστικό και διδακτικό. Άλλωστε, το παιχνίδι διαμορφώνει την προσωπικότητα του παιδιού και το καθοδηγεί στο δρόμο προς την ενηλικίωση. Εδώ παίζουν τα δώρα υψηλής τεχνολογίας για παιδιά. Φυσικά, αυτά τώρα δεν περιλαμβάνουν προφανείς κατηγορίες, όπως smartphone, tablet ή ακουστικά VR. Αντ ‘αυτού, θα σας δείξουμε μερικά από τα πιο συναρπαστικά και εντυπωσιακά νέα gadget στην αγορά με τα οποία ακόμη και οι ενήλικες θα διασκεδάσουν πολύ.

Anki Cozmo – το πρώτο gaming ρομπότ με τη δική του προσωπικότητα

8 πρωτότυπα δώρα υψηλής τεχνολογίας για παιδιά από 3 ετών anki cosmo έξυπνο ρομπότ με προσωπικότητα

Anki Overdrive για τους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού

8 πρωτότυπα δώρα υψηλής τεχνολογίας για παιδιά από 3 ετών και άνω overdrive γρήγορα και έξαλλα auto rennen

Πρώτα βήματα στη γλώσσα προγραμματισμού με το Sphero BOLT

8 πρωτότυπα δώρα υψηλής τεχνολογίας για παιδιά από 3 ετών, σφαιροειδή μπάλα και κωδικό και πρόγραμμα

Δώρα υψηλής τεχνολογίας για παιδιά: Makeblock mBot Smart Robot Kit

Εάν το παιδί γοητεύεται από τα ρομπότ και το MINT (μαθηματικά, επιστήμη των υπολογιστών, φυσικές επιστήμες και τεχνολογία), τότε αυτό το κιτ από το Makeblock θα ήταν σωστό. Είναι μια φθηνότερη έκδοση από το Anki Cozmo ή το Vector και μπορεί να αποσυναρμολογηθεί και να ξαναχτιστεί. Εκτός από τις ενσωματωμένες μονάδες, ακόμη και τα εξαρτήματα LEGO μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη συναρμολόγηση, προσφέροντας στα παιδιά ατελείωτες ώρες δημιουργικότητας.

Οι διαφορετικές ενότητες επιτρέπουν στους εφήβους να εξερευνήσουν βασικές λειτουργίες ρομπότ όπως αποφυγή εμποδίων και παρακολούθηση γραμμών με ελάχιστη κωδικοποίηση. Για έμπειρα αγόρια και κορίτσια, το mBot μπορεί να ελεγχθεί μέσω συστήματος προγραμματισμού και διαθέτει πακέτα επέκτασης που προσθέτουν πολλές νέες λειτουργίες στο ρομπότ.

mBot – Έξυπνο ρομπότ για προγραμματισμό των παιδιών

8 πρωτότυπα δώρα υψηλής τεχνολογίας για παιδιά από 3 ετών make-block mbot έξυπνο κιτ ρομπότ

8 πρωτότυπα δώρα υψηλής τεχνολογίας για παιδιά από 3 ετών δημιουργούν έξυπνο κιτ ρομπότ

Δώρα υψηλής τεχνολογίας για παιδιά: LittleBits Avengers Hero Inventor Kit

Μήπως το παιδί είναι περισσότερο λάτρης των υπερήρωων, και συγκεκριμένα, ίσως τους αρέσουν οι επιστήμονες ήρωες όπως ο Iron Man ή η Wasp; Τότε θα μπορούσε LittleBits Avengers Hero Inventor Kit να είσαι ακριβώς για το μικρό σου. Αυτό είναι ένα παιχνίδι υψηλής τεχνολογίας που, με τη σειρά του, εισάγει εύκολα τους νέους στο STEM.

Τα παιδιά μπορούν να εξοπλίσουν το δικό τους φορετό γάντι με αισθητήρες, ηχητικά εφέ και φώτα που αναβοσβήνουν χωρίς τη βοήθεια των ενηλίκων. Ο σχεδιασμός είναι αρθρωτός, ώστε να μπορεί να αποσυναρμολογηθεί και να προσαρμοστεί πλήρως, έτσι ώστε τα παιδιά να μπορούν να τσιμπήσουν τα διάφορα εξαρτήματα και να παρακολουθήσουν πώς λειτουργούν.

Μια κλειστή εφαρμογή καθοδηγεί τα παιδιά στη διαδικασία κατασκευής και κωδικοποίησης. Τα σεμινάρια ξεκινούν εύκολα και στη συνέχεια γίνονται πιο δύσκολα. Τα παιδιά μαθαίνουν να δημιουργούν κυκλώματα, αλληλεπιδρούν με αισθητήρες, προγραμματίζουν φώτα και ήχους και πολλά άλλα.

Με έξυπνα παιχνίδια, τα παιδιά εξερευνούν σύγχρονες τεχνολογίες

8 πρωτότυπα δώρα υψηλής τεχνολογίας για παιδιά από 3 ετών Avengers iron man inventor kit

8 πρωτότυπα δώρα υψηλής τεχνολογίας για παιδιά ηλικίας 3 ετών, γάντια κιτ εφευρέτη Avengers hero inventor

Δώρα υψηλής τεχνολογίας για παιδιά: Επιτραπέζιο παιχνίδι ThinkFun Circuit Maze

Σε αυτό το παζλ του ThinkFun τα παιδιά μαθαίνουν πώς λειτουργούν τα κυκλώματα και ο ηλεκτρισμός. Είναι ένα επιτραπέζιο παιχνίδι με 60 διαφορετικές προκλήσεις με τη μορφή χαρτιών και εργασιών με διαφορετικά επίπεδα δυσκολίας. Τα παιδιά πρέπει να μετακινήσουν τα κομμάτια του παζλ και να τα βάλουν στη σωστή σειρά για να ανάψουν τους μικρούς λαμπτήρες και να λύσουν κάθε εργασία. Το παιχνίδι αναπτύσσει δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων, δεξιότητες λογικής σκέψης και προγραμματισμού, αλλά φυσικά είναι επίσης πολύ διασκεδαστικό για μικρούς και μεγάλους.

Ιδανικό τόσο για σχολικές τάξεις όσο και για το σπίτι

8 πρωτότυπα δώρα υψηλής τεχνολογίας για παιδιά ηλικίας 3 ετών και άνω

8 πρωτότυπα δώρα υψηλής τεχνολογίας για παιδιά από 3 ετών, επιτραπέζιο παιχνίδι, για να μάθουν με προκλήσεις

Δώρα υψηλής τεχνολογίας για παιδιά: Επιτραπέζιο παιχνίδι Beasts of Balance

Beasts of Balance είναι ένα Jenga-like παιχνίδι δεξιοτήτων στο οποίο οι παίκτες χτίζουν έναν πύργο από ζώα, στοιχεία και τεχνουργήματα. Βοηθά τα μικρά να εξελιχθούν σε έναν ψηφιακό κόσμο. Οι παίκτες στοιβάζουν εναλλάξ διάφορα θηρία και αντικείμενα στον πύργο, τα οποία στη συνέχεια εμφανίζονται αμέσως στην οθόνη της συνδεδεμένης συσκευής iOS ή Android.

Ο στόχος του παιχνιδιού είναι να δημιουργήσει και να διατηρήσει έναν φανταστικό κόσμο με το να φροντίζει και να αναπτύσσει το παιδί στρατηγικά τα στοιβαγμένα πλάσματα και να κάνει θαύματα που βασίζονται στις δεξιότητες. Παίξτε μαζί σε λειτουργία συνεργασίας ή μεταξύ τους σε λειτουργία μάχης. Προσοχή όμως, γιατί μόλις πέσει η σειρά, ο φανταστικός ψηφιακός κόσμος εκρήγνυται!

Τι φανταχτερά θηρία μπορείτε να δημιουργήσετε?

8 πρωτότυπα δώρα υψηλής τεχνολογίας για παιδιά από 3 ετών θηρία ζώων επιτραπέζιων παιχνιδιών ισορροπίας

Μην αφήσετε τον πύργο να πέσει

8 πρωτότυπα δώρα υψηλής τεχνολογίας για παιδιά από 3 ετών θηρία ισορροπίας επιτραπέζιο παιχνίδι πύργος και εφαρμογή

Δώρα υψηλής τεχνολογίας για παιδιά: usionηφιακό μικροσκόπιο Jiusion χειρός

Είναι εκπληκτικό αυτό που μπορείτε να δείτε με ένα ψηφιακό μικροσκόπιο. Τα παιδιά θα χαρούν να συλλέξουν δείγματα για χρήση με το compact Μοντέλο από Jiusion για διερεύνηση, αφού ακόμη και αντικείμενα της καθημερινότητας μπορούν να αποκαλύψουν πολλές φαινομενικά αόρατες εκπλήξεις. Το μικρό μικροσκόπιο συνδέεται με υπολογιστή, tablet ή smartphone και επιτρέπει μεγέθυνση έως και 1.000 φορές. Είναι εξοπλισμένο με οκτώ LED για φωτισμό, διαθέτει επίσης βάση. Τα παιδιά μπορούν ακόμη να το χρησιμοποιήσουν για να τραβήξουν φωτογραφίες ή βίντεο από μεγάλα ευρήματα και να τα μοιραστούν με τους φίλους με το πάτημα ενός κουμπιού.

Τα σύγχρονα μικροσκόπια είναι πιο συμπαγή από ποτέ

8 πρωτότυπα δώρα υψηλής τεχνολογίας για παιδιά από ψηφιακό μικροσκόπιο 3 ετών από το jiusion

Μεγέθυνση HD και εξερεύνηση αντικειμένων καθημερινής χρήσης

8 πρωτότυπα δώρα υψηλής τεχνολογίας για παιδιά από 3 ετών χειροκίνητο ψηφιακό μικροσκόπιο

Δώρα υψηλής τεχνολογίας για παιδιά: Κιτ κωδικοποίησης Kano Harry Potter

Οτι Κιτ κωδικοποίησης Kano είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα για όλους τους ενθουσιώδεις οπαδούς του Χάρι Πότερ. Το σετ κωδικοποίησης προσφέρει ένα δροσερό μαγικό ραβδί που πρέπει να φτιάξουν τα παιδιά. Αυτό χρησιμοποιείται με τη συνοδευτική εφαρμογή για να διδάξει στα παιδιά τα βασικά του προγραμματισμού με εύκολο προσβάσιμο και συναρπαστικό τρόπο. 70+ προκλήσεις και δραστηριότητες περιλαμβάνουν κωδικοποιημένα ξόρκια, μουσική, παζλ κ.λπ. που αξιοποιούν στο έπακρο τα χειριστήρια κίνησης του ραβδιού.

Για ενθουσιώδεις θαυμαστές του σύμπαντος του Χάρι Πότερ

8 πρωτότυπα δώρα υψηλής τεχνολογίας για παιδιά από 3 ετών κιτ κωδικοποίησης kano harry potter

8 πρωτότυπα δώρα υψηλής τεχνολογίας για παιδιά από 3 ετών ο κανό Χάρι Πότερ γίνεται μάγος

Δώρα υψηλής τεχνολογίας για παιδιά: Γραφείο δραστηριοτήτων Vtech Touch and Learn 3 σε 1

Αυτό το έξυπνο γραφείο είναι η ιδανική λύση για γονείς που θέλουν να μυήσουν τα νήπια τους στις πρώτες τους τεχνολογίες, χωρίς όμως να προηγηθούν πρακτικές δραστηριότητες που είναι ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη λεπτών κινητικών δεξιοτήτων. Απο Γραφείο Vtech πληροί και τις δύο απαιτήσεις. Χρησιμοποιεί οθόνη LED, διαδραστική επιφάνεια αφής και ήχο για να διδάξει μαθηματικά, μουσική, σχέδιο και πολλά άλλα. Το ψηφιακό γραφείο περιλαμβάνει 9 πολύχρωμες σελίδες αφής, καθεμία με 4 λειτουργίες εκμάθησης, καθώς και καβαλέτο και κιμωλία για σχεδίαση.

Με ένα πολυλειτουργικό γραφείο, τα νήπια μαθαίνουν γρήγορα και εύκολα

8 πρωτότυπα δώρα υψηλής τεχνολογίας για παιδιά από 3 ετών γραφείο με δραστηριότητες για νήπια

8 πρωτότυπα δώρα υψηλής τεχνολογίας για παιδιά από 3 ετών vtech touch and learn 3 in 1 desk

Δώρα υψηλής τεχνολογίας για παιδιά: Play-Doh Touch Shape to Life Studio

Τα παιδιά λατρεύουν να παίζουν με το Play-Doh, αλλά μπορεί να είναι ακόμα καλύτερο. Με αυτό το κιτ, οι φυσικές δημιουργίες Play-Doh μπορούν επίσης να μεταφερθούν στον ψηφιακό κόσμο. Το κιτ περιέχει μια επιλογή από χρώματα, εργαλεία και σφραγίδες Play-Doh, καθώς και ένα ειδικό μπολ για χειροτεχνία και σάρωση. Κατά τη σάρωση, τα πλάσματα ζωντανεύουν ως χαρακτήρες ή αντικείμενα σε έναν πολύχρωμο κόσμο παιχνιδιού side-scroller. Οι δημιουργίες μπορούν στη συνέχεια να τρέξουν, να πηδήξουν και να εξερευνήσουν το ψηφιακό τους περιβάλλον. Τα παιδιά μπορούν ακόμη και να σαρώσουν άλλα αντικείμενα και να τα επιλέξουν ως εικόνες φόντου για τον κόσμο του παιχνιδιού.

Δώστε ζωή στα πλάσματα σας Play-Doh

8 πρωτότυπα δώρα υψηλής τεχνολογίας για παιδιά από 3 ετών παίζουν doh touch σχήμα στο στούντιο ζωής

8 πρωτότυπα δώρα υψηλής τεχνολογίας για παιδιά από 3 ετών παίζουν doh Kreatur στο spielewelt

Η υψηλή τεχνολογία έχει ήδη γίνει αναπόφευκτο μέρος της καθημερινής μας ζωής. Καθημερινά βλέπουμε βελτιώσεις σε αυτές τις ψηφιακές υπηρεσίες που βοηθούν στην εκπαίδευση και την απασχόληση των παιδιών μας, ακόμη και των κατοικίδιων ζώων. Είτε εμείς οι νέοι σύντομα πραγματικά πλωτά hoverboards, όπως πήδηξε έξω από την ταινία “Επιστροφή στο μέλλον”; Maybeσως είμαστε πιο κοντά σε αυτό το μέλλον από όσο νομίζετε.

Η Hendo ανέπτυξε τα πρώτα πραγματικά hoverboards

8 πρωτότυπα δώρα υψηλής τεχνολογίας για παιδιά από 3 ετών πρώτο hoverboard από τη hendo