Έχετε ήδη διαβάσει το άρθρο μας σχετικά με την έκθεση CES (Customer Electronic Show) 2019 για προϊόντα υψηλής τεχνολογίας; Εκεί τονίσαμε ότι υπάρχουν όλο και περισσότερες καινοτομίες που προάγουν την υγεία και την ευημερία μας. Μεταξύ άλλων, η έκθεση παρουσίασε υπερσύγχρονες ιδέες υψηλής τεχνολογίας που σχετίζονται με τις τάσεις της μόδας και την περιποίηση ομορφιάς. Φυσικά, μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα αυτό το θέμα και γι ‘αυτό το δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή εδώ.

Οι έξυπνες τεχνολογίες θα σαρώσουν το δέρμα και τα πρόσωπά μας για να μας συμβουλεύσουν σχετικά με το μακιγιάζ

Σάρωση προσώπου CES 2019

Έξυπνος καθρέφτης

Έξυπνοι ή έξυπνοι καθρέφτες θα μπορούσαμε να δούμε παντού στο CES 2019. Τα καλά νέα είναι ότι εκτός από τα πολύ ακριβά, υπάρχουν και μερικά δωρεάν μοντέλα που μπορείτε να κατεβάσετε στην προσωπική σας έξυπνη συσκευή. Τις περισσότερες φορές, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να δοκιμάσετε ουσιαστικά διαφορετικά στυλ μακιγιάζ στο πρόσωπό σας.

Πολλοί από εμάς θα εξοικονομήσουμε χρήματα και χρόνο με εφαρμογές που σχετίζονται με τη δοκιμή διαφορετικών στυλ μακιγιάζ στην πραγματική ζωή. Η ιδέα δεν είναι νέα, αλλά η εφαρμογή της έχει γίνει απίστευτα καλή, καθώς οι δοκιμές των νέων καθρεπτών υψηλής τεχνολογίας στην έκθεση CES 2019. Δημιουργείτε μια ρεαλιστική εικόνα του προσώπου μας σημειώνοντας ψηφιακά σημεία και έτσι φτάνει σε πιστευτά αποτελέσματα.

Οι καθρέφτες υψηλής τεχνολογίας σας επιτρέπουν να δοκιμάσετε διαφορετικά χτενίσματα

Έξυπνος καθρέφτης CES 2019

Εκτός από το μακιγιάζ, μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε διαφορετικά χτενίσματα και χρώματα μαλλιών. Έτσι, μπορείτε εύκολα να μάθετε για τις τάσεις της μόδας 2019 και να τις δοκιμάσετε ταυτόχρονα. Ορισμένοι έξυπνοι καθρέφτες υψηλής τεχνολογίας δεν προορίζονται μόνο για το πρόσωπο, αλλά και για ολόκληρο το σώμα! Αυτό σας επιτρέπει να επιλέξετε έξυπνα τα ρούχα σας. Μερικοί έξυπνοι καθρέφτες του μέλλοντος θα σας βοηθήσουν επίσης στην υγειονομική σας περίθαλψη. Θα εντοπίσουν το δέρμα σας και τα προβλήματά του και θα σας δώσουν τις κατάλληλες συμβουλές. Ορισμένοι κατασκευαστές υψηλής τεχνολογίας εργάζονται επί του παρόντος σε παρόμοια έργα.

 Τα ρομπότ δεν θα καταργήσουν τους πωλητές, θα τους βοηθήσουν μόνο

υπέροχα φορέματα - CES 2019

Οι τάσεις της μόδας και οι έξυπνοι βοηθοί ομορφιάς

Τα έξυπνα οικιακά gadget δεν χρησιμοποιούνται μόνο για οικιακή βοήθεια. Βοηθοί όπως η Alexa είναι εκεί για να μας δώσουν πρακτική βοήθεια στην καθημερινή ζωή στην επιλογή των σωστών ρούχων και μακιγιάζ. Χάρη στην καλή επικοινωνία με διάφορα διαδικτυακά μέσα, μπορούν πλέον να μας ενημερώσουν για τις τάσεις της μόδας του 2019 και να μας συμβουλέψουν ποιο από αυτά μας ταιριάζει και ποιο όχι. Από αυτή την άποψη, υπήρχαν πολλά να δούμε στο CES 2019! Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτού θα ήταν ο φωτισμός υψηλής τεχνολογίας, χάρη στον οποίο μπορούμε ρεαλιστικά να φανταστούμε πώς θα δείχνουμε διαφορετικές ώρες της ημέρας με το ίδιο μακιγιάζ.

Οι πολυλειτουργικοί καθρέφτες στο μπάνιο χρησιμεύουν επίσης ως βοηθοί τάσης της μόδας 

CES 2019 καθρέφτης στο μπάνιο

Πωλητής ρομπότ

Οι πωλητές ρομπότ δεν γίνονται ποτέ πραγματικοί οι συνηθισμένοι πωλητές περιττά στα καταστήματα μόδας. Αλλά από την άλλη πλευρά, θα έχουν ορισμένες δεξιότητες που θα κάνουν την επιλογή μας ευκολότερη. Οι τεχνολογίες υψηλής τεχνολογίας θα σαρώσουν το πρόσωπο και το σώμα σας και θα ανακαλύψουν ή θα απεικονίσουν ποια στολή σας ταιριάζει καλύτερα ή όχι τόσο καλά χωρίς να το δοκιμάσετε. Συνδεόμενοι στο Διαδίκτυο, μπορείτε να μάθετε για τις τελευταίες τάσεις της μόδας και άλλες σημαντικές συμβουλές γρήγορα και αποτελεσματικά.

Το τέλειο χτένισμα θα είναι πολύ πιο εύκολο με τα πιστολάκια υψηλής τεχνολογίας του μέλλοντος από ό, τι σήμερα

CES 2019 υπέροχο πιστολάκι μαλλιών - υπέροχη ιδέα

Οι φουτουριστικές τάσεις της μόδας στο CES 2019 – ο πελάτης του αύριο

Οι καινοτομίες που απευθύνονται στις τάσεις της μόδας μας δίνουν συναρπαστικές πληροφορίες για το μέλλον μας. Γίνεται όλο και πιο εύκολο για το άτομο να φαίνεται τέλειο και να παραμένει υγιές χωρίς τη βοήθεια ακριβών συμβούλων. Μετά από πολλά χρόνια στα οποία έπρεπε να ασχοληθούμε με πάρα πολλές πληροφορίες, τα ενδιαφέροντα και χρήσιμα γεγονότα και ιδέες διοχετεύονται και γίνονται πιο πρακτικά και κατανοητά για τον τελικό χρήστη. Αυτό θα είναι επίσης μια από τις κύριες απαιτήσεις των πελατών στο μέλλον.

Ποιες είναι οι τάσεις της μόδας της χρονιάς; Ο βοηθός ομορφιάς υψηλής τεχνολογίας μπορεί να σας το πει ανά πάσα στιγμή!

Μεγάλος καθρέφτης CES 2019 - υπέροχος