Όταν επιλέγετε ένα νέο smartphone, η χωρητικότητα της μπαταρίας είναι συχνά η κύρια προτεραιότητα. Ισχύει αυτό της γαλλικής εταιρείας Avenir Telecom Η αδειοδοτημένη μάρκα Energizer είναι εδώ και καιρό ηγέτης στις μπαταρίες υψηλής απόδοσης. Στο φετινό Mobile World Congress Ωστόσο, ο κατασκευαστής μπαταριών προχώρησε ένα βήμα παραπέρα και ξεπέρασε κάθε όριο λογικών προδιαγραφών smartphone! Το τελευταίο μοντέλο ονομάζεται Energizer Power Max P18K Pop και διαθέτει μπαταρία τέρας 18.000 mAh, αλλά με μεγάλο μειονέκτημα!

Με την πρώτη ματιά, ένα εντελώς κανονικό smartphone

Energizer Power Max P18K Pop - Το πιο αστείο smartphone από το MWC 2019 με selfie κάμερα

Energizer Power Max P18K Pop – Το πιο αστείο smartphone στο MWC 2019, αλλά και το πιο ισχυρό

Το Energizer Power Max P18K Pop, το οποίο αναμένεται να βγει στην αγορά τον Ιούνιο, έχει σχεδόν τρεις φορές το μέγεθος ενός iPhone X (7,7 mm) με το τερατώδες πάχος του 18 mm. Αυτό το τούβλο smartphone από την Energizer κέρδισε δικαίως το όνομα “παχύ boi”.

Or μοιάζει περισσότερο με μπαταρία με ενσωματωμένο smartphone?

Ωστόσο, από το πλάι, το Energizer P18K είναι τρεις φορές πιο παχύ από ένα iPhone

Energizer Power Max P18K Pop - Το πιο αστείο smartphone από το MWC 2019 το κινητό τηλέφωνο δίπλα σε 3 κανονικά smartphone

Τι μπορεί όμως να μας προσφέρει αυτή η συσκευή για να δικαιολογήσει το τεράστιο μέγεθός της; Σύμφωνα με την Avenir, με μία μόνο φόρτιση, το smartphone μπορεί είτε να αναπαράγει 200 ​​ολόκληρες ώρες βίντεο, 90 ώρες κλήσεων, 100 ώρες μουσικής, είτε σε κατάσταση αναμονής για έως και 50 ημέρες. Η συσκευή διαθέτει σύνδεση USB Type-C και μπορεί να φορτιστεί πλήρως σε μόλις 8 ώρες. Το τέλειο smartphone επιβίωσης?

Πολύ περισσότερη μπαταρία από το ίδιο το smartphone

Energizer Power Max P18K Pop - Το πιο αστείο smartphone από την προβολή MWC 2019 από το πλάι στο τεράστιο smartphone

Τι άλλο έχει η Energizer Power Max P18K Pop εκτός από την μπαταρία Monster?

Εκτός από την μπαταρία Monster, οι άλλες προδιαγραφές του Energizer Power Max P18K Pop είναι επίσης πολύ καλές. Διαθέτει οθόνη 6,2 ιντσών, επεξεργαστή MediaTek Helio P70, 6 GB RAM, 128 GB κάρτα μνήμης και Android 9 Pie. Σύμφωνα με τη φετινή τάση MWC, το κινητό τηλέφωνο διαθέτει επίσης πέντε ενσωματωμένες κάμερες. Πρόκειται για δύο μηχανοκίνητες αναδυόμενες selfie κάμερες και μια κύρια κάμερα 12 MP στο πίσω μέρος, η οποία υποστηρίζεται από κάμερα 5 MP και 2 MP για μεγαλύτερο βάθος πεδίου. Η Avenir Telecom έχει ορίσει τιμή 599 ευρώ για το Energizer Power Max P18K Pop.

Οι selfie κάμερες είναι παρόμοιες με τα χαριτωμένα ρομπότ μάτια του Wall-E

Energizer Power Max P18K Pop - Το πιο αστείο smartphone από το MWC 2019 κινητοποίησε την selfie κάμερα

Τι πιστεύετε λοιπόν για το τελευταίο μοντέλο της Energizer; Θα αγοράζατε ποτέ ένα τόσο τερατώδες smartphone που να μην χρειάζεται να ανησυχείτε ποτέ για την μπαταρία; Σίγουρα θα είστε πολύ καλά προετοιμασμένοι για την αποκάλυψη των ζόμπι.

Energizer Power Max P18K Pop - Το πιο αστείο smartphone από την προβολή MWC 2019 από κάτω στο χέρι